Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 hours ago, mr clutch said:

Beal me jako sabortira ove sezone.

I mene je prosle. 

6 povredjenih ove nedelje, otpustio Beglija iz ocaja, on se opravio odjednom, ali kod drugog igraca.

Posted
2 hours ago, Mile1 said:

Dobro sibanje stefi ove nedelje

Jeste dobro šibanje ali ispade neugodno po mene, potpuno zasluženo 😄

Čestitke na pobedi, nadam se nekom revanšu u plej-ofu. 

Posted

Jos 2 desna duela nakon 2 sedmice.

Prethodno kolo jos jedna 6-5-2 minimalna pobeda nad Igorovim Lomovima, uz dosta srece jer mu je propao TD Tajusa i par kradja Easona na klupi koje bi mi presudile.

Ove nedelje odlicno sibanje sto se kaze protiv Lekija i prvi poraz jos od prvog kola; 7-5-1 na kraju, procente dobio Leki 824>820 za 4 promila, na kraju klacovao defanzivne skokove i dobio za +4 uz pomoc Jadena McDanielsa naseg odbacenog deteta, pokupio maestralno Jackson-Davisa i Podzimeskog koji su nas urnisali. Obzirom kako je krenuo mecap i nije se tako lose zavrsio.

Nek se spreme grumenja iz vranja.

• Like 1
  • Love 1
Posted

Nije bilo realno sa ovim rasporedom da uradis bilo sta, ako se ne varam embiid je imao samo 2x utakmice ove nedelje tesko da bi uradio nesto i sa njim. Sa druge strane Mekonel sije

Posted
1 hour ago, Mile1 said:

Nije bilo realno sa ovim rasporedom da uradis bilo sta, ako se ne varam embiid je imao samo 2x utakmice ove nedelje tesko da bi uradio nesto i sa njim. Sa druge strane Mekonel sije

Ma ajde Embid ali i cela prva prateća ekipa je slomljena, niko ništa 😂

Posted (edited)
10 hours ago, Dzep said:

Ma ajde Embid ali i cela prva prateća ekipa je slomljena, niko ništa 😂

Zna da bude zeznuto, posebno kad su nama bukvalno svi proigrali, čak smo dobili i asistencije sa MekKonelom.

Danas mala korekcija rostera: Strus i Begli in, Gordon out. Hvala Gordonu za polusezonu.

Edited by Stari Wook