Helena Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 Oće majke mi Šelton osvojiti ovaj Šangaj a onda živi nismo Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 Quote “I think I'm playing great tennis. Even if I didn't make the quarter-finals [in Shanghai] or lost in the semi-finals [in Beijing], I think I'm playing great tennis. So I have to practise at my 100 per cent in the weeks before Basel. That is the next tournament for me, so I'll try to make my best in that tournament.” Alkaraz posle meča. Jedino ako se naknadno predomislio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 Korda izjednačio u setovima, u trećem ima brejk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 I crvrc sad, šta će biti, bolje da nisam ništa pisala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted October 12, 2023 Author Share Posted October 12, 2023 Au, spasio se Sebastian od choke-a godine. Od 6 1 do 6 6 a na kraju ipak dobio TB 3. seta 8 6- Ali kako dečko ima smiren , melanholičan izraz lica , rekla bih. Kao i otac svojevremeno, baš podseča na njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 Korda baš ima problem sa završavanjem setova, dobro je ovo izvukao. 1 hour ago, Helena said: Oće majke mi Šelton osvojiti ovaj Šangaj a onda živi nismo Bilo bi zanimljivo gledati hajp oko novog rivalstva, Šelton protiv Alkaraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted October 13, 2023 Author Share Posted October 13, 2023 Dimitrov dobio Jarry-a i plasirao se u svoje tek 9 SF Mastersa . Kuriozitet je da do sada ima 1 7 u SF iako se čini da na touru igra profesionalno čitavu večnost, a od 2008. Jedino polufinale koje je dobio je Cincinati 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 I Roger je tamo, danas je bila neka svecanost izmedju ova 2 meca i Li Na je bila tu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 13, 2023 Share Posted October 13, 2023 Highest order svih četr'es? Teško. Especially that last one 😁 Ali i ne čudi, mogao bi sa osnovne još bar 40 udaraca... Ne i najlakši volej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 Hubiša u finalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 Hurkač je još živ. Realno, da se nije pojavio Bugarin, Alkaras bi lagano počistio ostatak tenisera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 21 hours ago, Marko said: Highest order svih četr'es? Teško. Especially that last one 😁 Ali i ne čudi, mogao bi sa osnovne još bar 40 udaraca... Ne i najlakši volej Kad već ne možemo više da uživamo u razmenama Simona i Monfisa, moramo se zadovoljiti ovako nečim Žao mi je što Dimitrov nije uspeo, obično kad neko ovako izbaci glavnog favorita imam osećaj da taj zaslužuje i da osvoji titulu, ali najčešće ne bude tako 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted October 14, 2023 Author Share Posted October 14, 2023 (edited) Već vidjeni klasik što se Dimitrova tiče. Previše pasivan,, slab servis, previše BH slicea kojim nikakvu štetu nije naneo Rublevu a varijacija u igri nigde, do kraja uzeo jedan gem nakon izgubljenog TB prvog seta i početnog brejka u 2 Ali dobro , malo ko je očekivao da če izbaciti "strašnog" Alcaraza , napredovaće i na listi , ne verujem da je na kraju mnogo razočaran jer u ovom meču Rublev je ipak bio dosta bolji igrač, iako je i on imao žute minute, i sve mu smeta .. Edited October 14, 2023 by Keira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted October 15, 2023 Author Share Posted October 15, 2023 Solidno finale, dobija Hubert Hurkacz , u TB 3. od 0 3 i 2 5. 2 Masters titula. Turnir je u najvećoj meri opravdao očekivanja što se brzine podloge i odskoka loptice tiče .Nije ni tenis bio loš iako su favoriti poispadali rano. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 Rubljov bi mogao od mene da izgubi u finalu Mastersa. Decko ima uzasnu mentalnu blokadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 2 hours ago, Keira said: Solidno finale, dobija Hubert Hurkacz , u TB 3. od 0 3 i 2 5. 2 Masters titula. Turnir je u najvećoj meri opravdao očekivanja što se brzine podloge i odskoka loptice tiče .Nije ni tenis bio loš iako su favoriti poispadali rano. Kako je srećan 2 hours ago, McLeod said: Rubljov bi mogao od mene da izgubi u finalu Mastersa. Decko ima uzasnu mentalnu blokadu. Pa nije ni Hurkač mentalna gromada, blago rečeno, ali eto bogami već drugi masters. Gledaš li ovo, Kaspere Rude Mislila sam da će Rubljov onim Monte Karlom probiti led, ali izgleda da nije u tom pogledu napredovao ipak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 32 minutes ago, alcesta said: Pa nije ni Hurkač mentalna gromada, blago rečeno, ali eto bogami već drugi masters. pa da, upravo zbog toga i kazem, od vrhunskih igraca trenutno, osim Ruda i Hurkaca ja ne znam za pozeljnijeg protivnika u finalu. I Feliks, al on ne moze da prodje prvo kolo trenutno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drungarija Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 (edited) Odlicno finale, Rubljev standarno dobar i standardno los, trebao je ovo dobiti. Bilo je uzivanje gledati Rubljeva na ceremoniji dodele pehara i kako se Hurkac solidarisao sa njim. 6 hours ago, McLeod said: pa da, upravo zbog toga i kazem, od vrhunskih igraca trenutno, osim Ruda i Hurkaca ja ne znam za pozeljnijeg protivnika u finalu. I Feliks, al on ne moze da prodje prvo kolo trenutno. Cicipas je trenutno najpozeljniji Edited October 15, 2023 by drungarija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted October 15, 2023 Share Posted October 15, 2023 Jel makar bilo novinara na pres konferenciji, jednom nakon njegove pobede nije bio bukvalno nikog i baš je bilo žalosno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts