Chaos Is Me Posted March 16 Share Posted March 16 Al ja 2 puta bato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 16 Share Posted March 16 i ja sam dva puta i bilo je solidne sanse i za treci put ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted March 16 Share Posted March 16 1 hour ago, Chaos Is Me said: Al ja 2 puta bato. E to je vec nesto Mada slatko je kad se odmah vrnes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 16 Share Posted March 16 Da pojasnim, 2 puta ispao i oba puta se ekspresno vratio kao prvi u regularnoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted March 16 Share Posted March 16 5 hours ago, Squabbit said: Sta velite? Gde beziite? ajde bre dam cam fore kao Boro i opet ubijam. Kori ubica kishpert max ayton i kara banana grejdi Been there done dat Ma kad vec dobijamo po njuski da dobijemo fair & square, ne do pola. Micul i Durent u 4 tekme zbirno 60 pojena, sto bi rekao HRT komentator "ovo se nije moglo igrati". Mislim nije da dzinksujem, al verovatno dobijamo po njuski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 17 Share Posted March 17 (edited) Al sam se zajebao sto nisam uzeo Hayes-a. Ima zbog toga da me unakazi Matic u 1/4. Hebo me Moris, da me hebo, Rekoh mozda ce Dejvis da se vrati do ponedeljka pa ga ne pokupi, sad vidim malo bolje vesti malo morgen ce da se vrati. Nista onda @LayupFromTheMidget, cetitam ti prolazak u 1/2. Edited March 17 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 17 Author Share Posted March 17 19 minutes ago, Zvezdinho said: Al sam se zajebao sto nisam uzeo Hayes-a. Ima zbog toga da me unakazi Matic u 1/4. Hebo me Moris, da me hebo, Rekoh mozda ce Dejvis da se vrati do ponedeljka pa ga ne pokupi, sad vidim malo bolje vesti malo morgen ce da se vrati. Nista onda @LayupFromTheMidget, cetitam ti prolazak u 1/2. Ajde bre sta kukas 6 auta imam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 17 Share Posted March 17 1 minute ago, LayupFromTheMidget said: Ajde bre sta kukas 6 auta imam. Svi se vracaju osim Hira sledece nedelje. To samo moze meni da se namesti i da se desi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 17 Share Posted March 17 (edited) Plus meni skroz out Skoti Barns, M.Robinson, sad Klarkson i Tyus Jones povredjeni. Centar i z Memfisa ostao bez minutaze. Al ne kukamo ko ti. Edited March 17 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted March 17 Share Posted March 17 17 hours ago, Malkolm Brogdon said: Ma kad vec dobijamo po njuski da dobijemo fair & square, ne do pola. Micul i Durent u 4 tekme zbirno 60 pojena, sto bi rekao HRT komentator "ovo se nije moglo igrati". Mislim nije da dzinksujem, al verovatno dobijamo po njuski. Ma jebes jinx ako me na to okrenete sve ok 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 17 Share Posted March 17 (edited) Dankan Robinson i Bobi Portis po tries poena, pa da li je ovo moguce. Ukupno 12 trojki samo ta dva igraca, vo imje oca i sina ... Sad je sve otvoreno. Ova dva mapetovca totalno preokrenuse rezultat sa 11-1-1 na 7-5-1. Edited March 17 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted March 17 Share Posted March 17 4 hours ago, Squabbit said: Ma jebes jinx ako me na to okrenete sve ok 😉 Ušao sam samo da vidim koliko jako se Zveki usrao i da li će ova legenda 1. put ove sedmice napraviti izmene kaoo treba. 😄 Pošto je Avdija out. Dobra LA gudra, jel da? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted March 18 Share Posted March 18 3 hours ago, Noćna mora B92 fantazera said: Ušao sam samo da vidim koliko jako se Zveki usrao i da li će ova legenda 1. put ove sedmice napraviti izmene kaoo treba. 😄 Pošto je Avdija out. Dobra LA gudra, jel da? Jbg sokole. Vikend, dete, plaza, gudra ne stize se. I okrenushe me. zasluzeno ne videh da je deni out i sprzishe me. nema veze uvek je tu kk sledeca sezona plasim se fentanila pa samo rokam indo (tj sativu indo me baci na razmishljanje) nek se dece raduju meni je dosta za ovu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted March 18 Share Posted March 18 Provukosmo se nekako. Samo da si ubacio igrace sa klupe u sredu to bi bilo to. Sad nas ceka otreznjenje, narocito kad su Miculu polomili nosurdu a Durant je odlucio da ubacuje 15ppg. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted March 18 Share Posted March 18 6 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Provukosmo se nekako. Samo da si ubacio igrace sa klupe u sredu to bi bilo to. Sad nas ceka otreznjenje, narocito kad su Miculu polomili nosurdu a Durant je odlucio da ubacuje 15ppg. A jbg naisao takav period. Frka guzva svakako nema poente. Bez embida se ne moze dalje od 2pg kola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 18 Share Posted March 18 (edited) Cestitke tripe na pobedi za jednu asistenciju. Neverovatno sta se zadnji dan desilo. Ja sam vec poceo izmene da vrsim za sledecu nedelju i to me je skupo kostalo. Doduse nije pomoglo to sto Tajus Dzons 2 mece nije igrao tu bi se resile asistencije i mec. Za jednu asistenciju bukvalno. Edited March 18 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 18 Author Share Posted March 18 On 3/17/2024 at 8:16 AM, Zvezdinho said: Al sam se zajebao sto nisam uzeo Hayes-a. Ima zbog toga da me unakazi Matic u 1/4. ahhahahahahahahahahah 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 18 Share Posted March 18 U redu je Maticu aka fantasy Rekreativo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 18 Author Share Posted March 18 11 minutes ago, Zvezdinho said: U redu je Maticu aka fantasy Rekreativo. Ajde najveci gubitnice izgubis 12/1 prednost, idi pusti suzu u cosku i pravi tim za 1/4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted March 18 Share Posted March 18 22 minutes ago, LayupFromTheMidget said: ahhahahahahahahahahah 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted March 18 Share Posted March 18 1 hour ago, Zvezdinho said: Cestitke tripe na pobedi za jednu asistenciju. Neverovatno sta se zadnji dan desilo. Ja sam vec poceo izmene da vrsim za sledecu nedelju i to me je skupo kostalo. Doduse nije pomoglo to sto Tajus Dzons 2 mece nije igrao tu bi se resile asistencije i mec. Za jednu asistenciju bukvalno. Zajebancija na stranu, hvala. Nemam pojma kako se ovo desilo, cele nedelje je bilo gazenje i pogledam sinoc u jednom trenutku i odjednom mi fali samo Marejev DD sa asistencijama za pobedu. I to je doslo 2 minuta pre kraja poslednje tekme u nedelji. Jos sam digao ruke posle drugog dana nisam ni izmene radio. Brutalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 18 Share Posted March 18 Karma Zveki, karma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 18 Share Posted March 18 Propade mu cheat code u vidu Sabonjare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted March 18 Share Posted March 18 Eto i mene da se javim.. regularka prošla lagano po očekivanjima, a sada ide trnovit put ka tituli. Prvi na redu @Malkolm Brogdon, sretno druže, Luka samo dve tekme, tu je ta neka prilika 😇 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted March 18 Share Posted March 18 (edited) 8 hours ago, threepwood said: Zajebancija na stranu, hvala. Nemam pojma kako se ovo desilo, cele nedelje je bilo gazenje i pogledam sinoc u jednom trenutku i odjednom mi fali samo Marejev DD sa asistencijama za pobedu. I to je doslo 2 minuta pre kraja poslednje tekme u nedelji. Jos sam digao ruke posle drugog dana nisam ni izmene radio. Brutalno Desilo se tako sto sam ja vec bio u 1/4 sa izmenama , a Danak Robinson i Portis odigrali meceve zivota. Da sam samo umesto raspalog Vukcevica uzeo Kornea sa jednom asistencijom bilo bi nereseno i konacno da na nereseno i jednom i ja prodjem ali prc. Mogao si barem za 2 asistencije da pobedis, a ne ovak mucki i provokatorski za jednu. Prvi put otkako igram ovaj fantazi sam izgubio u 1/8 Steta , a sve se lepo otvorilo za finale, 1/4 protiv Rekreativa, Sabonis po 4 meca do finala. Pozdrav za Rekreativo tj, Matica. Edited March 18 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts