Dracarys Posted November 3, 2023 Share Posted November 3, 2023 Najveća je glupost da se C/PF računa kao centar, a PF/C ne. Vozi Miško belu limuzinu, soundtrack dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 4, 2023 Author Share Posted November 4, 2023 Buker video da vodimo 11/1 i rekao mozete vi bez mene ko vas jebe, uvredio se sto ostao na ir proslu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 47 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Buker video da vodimo 11/1 i rekao mozete vi bez mene ko vas jebe, uvredio se sto ostao na ir proslu. javicu se jos jednom da cestitam u ponedeljak i onda negde u januaru, ya srpsku novu godinu, kada stigne prva pobeda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 Okrenu BoraBora rezultat... dopingovao ih na max juče Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 @LayupFromTheMidget, 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 Čestitke Miško. Što bolje igram, to više pucam. Dobro, igrao sam sa 10 igrača, čekao se taj potpis Bizmeka, bez Alena i najbolji igrači tima po meč propustili. Sada ove nedelje kreće ono pravo što sam zamislio. Bizmek čim je nastupio za Memfis, odmah pobeda, a veoma lepi statusi od njega. Ausar je teška igračina za fantazi, skok do DD i po 4 stl i 4 blk. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 On 11/2/2023 at 4:32 PM, Squabbit said: I jos me zajebavas sada.. Okrenu bez njega Do kurca kolumbo dreknu Koje groktave grdobe su ovi moji Toliko su grobovi da si me dobio lagano. Mogao sam 1 kategoriju vise da uzmem da nije bilo gluposti sa Sabonisom. Ovako 4-8-1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 @Bobby Shurda Dobra nedelja, šteta što si naleteo na mene.. Sretno u nastavku! 🍻 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 @Dracarys Gde si grofe kako je u tier 1, kakvo vam je vreme tamo? Ovde kod nas nije lose juce malo duvao vijetar ali smo preziveli. Pozdrav iz Tier 2. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 6, 2023 Author Share Posted November 6, 2023 5 hours ago, uini said: @LayupFromTheMidget, Cuti moglo je i gore da je Heroj uzeo td. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 6, 2023 Author Share Posted November 6, 2023 2 hours ago, Malkolm Brogdon said: @Dracarys Gde si grofe kako je u tier 1, kakvo vam je vreme tamo? Ovde kod nas nije lose juce malo duvao vijetar ali smo preziveli. Pozdrav iz Tier 2. Sada je tu veliki Bijombo tier 0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 (edited) On 10/22/2023 at 11:30 AM, Magia said: I za Wigginsa mi cudno bilo da je pao u 6u rundu. I dalje mi je cudno, samo iz drugog ugla, trebalo je da padne u 12u. Sto se tice proslonedeljnog duela, jako neocekivana pobeda ali @Davai Davai ocigledno gleda neki dugorocni cilj, pun mu IR, a ne menja nista. Lamelo najzad porobio, Nick Richards poceo bolje da igra. Sad @threepwood u derbiju zacelja, bice ozbiljan cripple fight. Takodje, spucah 4i waiver za Harstajna, cim se niko sem Uinija nije prijavio mora da je fejl ali nije kao da imam vremena da cekam ista. Edited November 6, 2023 by Magia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 39 minutes ago, Magia said: Sto se tice proslonedeljnog duela, jako neocekivana pobeda ali @Davai Davai ocigledno gleda neki dugorocni cilj, pun mu IR, a ne menja nista. Lamelo najzad porobio, Nick Richards poceo bolje da igra. Čestitke, pruŽao sam otpor i ovako okrnjen do poslednje večeri, par kategorija izgubio marginalno ali sve1 mislim da je baza legit ... a kakav je FA je bukvalno uvreda za inteligenciju, ne pravi mi se pita od govana S druge strane, svaka čast za big dick nicka, bkv je presudio on sa DD i tuce banana Obećavam odmazdu u plejofu ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 8 hours ago, Zvezdinho said: Toliko su grobovi da si me dobio lagano. Mogao sam 1 kategoriju vise da uzmem da nije bilo gluposti sa Sabonisom. Ovako 4-8-1. To je zato što imam jako dobar tim. A raspada se par likova. Malo ali zadovoljan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 Sad protiv mvp-ja Da ja uzmem 5 mojih i dosta za ovo kolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 Kad bese počinje PO i kad se završava? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Sad i Timelord cao... ne da mi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Najgori od svih prvih pikova u istoriji prvih pikova... Dame&Gospodo: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 4 hours ago, Fat Zadd said: Najgori od svih prvih pikova u istoriji prvih pikova... Dame&Gospodo: Debeli imas mejl. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 (edited) 2 minutes ago, Zvezdinho said: Debeli imas mejl. jel mu nudis mitch loba & jos nekog? svaka cast za cam thomasa, izgleda kao najbolji draft pick gledano po rundi, mada moze malo da ga ujebe povratak cam johnsona i eventualno vaskrsnuce dinvidija. Edited November 7, 2023 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 precenjujete poene, mada batica je 29ti od svu decu Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 16 minutes ago, Squabbit said: mada batica je 29ti od svu decu to i kazem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 (edited) On 11/6/2023 at 12:28 PM, Malkolm Brogdon said: @Dracarys Gde si grofe kako je u tier 1, kakvo vam je vreme tamo? Ovde kod nas nije lose juce malo duvao vijetar ali smo preziveli. Pozdrav iz Tier 2. Čuvajte Rajka od orkana u martu. 10 hours ago, Davai Davai said: Sad i Timelord cao... ne da mi se Pa dropuj nekoga, da žrtvuješ bolji rezultat bih razumeo, ako je neki suspendovani prvorundaš u ekipi. Edited November 7, 2023 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 18 hours ago, Zvezdinho said: Debeli imas mejl. Lesinaris Zveki?? (posalji ponudu na PM, nemam vremena a ni cime da razmišljam 😄 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 On 11/3/2023 at 1:34 PM, Dracarys said: Najveća je glupost da se C/PF računa kao centar, a PF/C ne. Jebi ga, mogao sam pokupiti Yurtsevena, ali limit od 4 centra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts