Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština

didžej hel

Recommended Posts

1 hour ago, Kronostime said:

Ja pitao za Bjelicin dres da kupim drugu za rodjendan - spustise mi slusalicu.

:classic_sleep:

Taj dres ti je u istoj radnji gde i Jogijev

49 minutes ago, Wingwalker said:

Za čega nam treba NBA pojačanje u januaru...nakon još 7-8 EL kola ?
Da cementiramo prednost domaćeg u ABA PO?
Debitovao bi verovatno u Pioniru...
..dok se adaptira na EL, pa dok provali kome se ne šalje asist za tri...

Preko bare i iz EC može i u decembru da dodje osnaženje ako se uopšte planira dovlačenje ikog.
Plus, neko je spomenuo da se može desiti da Hanga zaigra tek krajem decembra...kada bi svejedno bio fan forme, Laza sa zaraslim rebrima.
Janis mi nije jasan...koliko ima sličnih primera da je EL trener više klase preuzeo na početku sezone već selektiran tim i da nije doveo ni jednog svog igrača do kraja sezone uz ovakve rezultate.

Mi smo Kampaca doveli u decembru. Nada mi je veća od zebnje da razmišljamo samo o igračima koji imaju takav kvalitet da doprinose odmah, nema perioda privikavanja nema adaptacije .

Hipotetički Kvinsoliki i igrački i energetski bi nam legao kao dupe na nošu.

Ja sam za Holinsa čuo odavno da smo mu se javili. Ali nisam uzimao to zdravo za gotovo jer je dugo bio povređen. A onda sam se setio da je ispunio glavni uslov za povratak, višemesečno odsustvo zbog povrede. 

Edited by Čočo
  • Like 4
  • Ha-ha 12

Holins je gotivna glava koja svoj doprinos bazira na dobroj fizici i odbrani i sporadicnom sutu. E sad, problem moze biti sto su te fizikalije nakon ozbiljne povrede upitne, trebace mu dosta vremena da se vrati u ritam nakon godinu dana pauze. Svakako nije neko koga bi razmatrao kao igraca koji treba odmah da uskoci i doprinese, jer u januaru/februaru za nas ce vec biti kasno.

• Like 1

23 minutes ago, bosMan_jr said:

Grubo se izrazio, hteo je reci: ako vec tradicionalno biramo od igraca koji su odigrali <36 minuta ozbiljne kosarke u poslednjih godinu dana

19 minutes ago, Don Dusko said:

I plus koji su igrali za nas i presli 30.

takav tip igrača nam svakako treba. naravno, pretpostavljam da je zdrav, povredu je doživeo u januaru valjda

Holins.Jedan od onih koji posteno i bespoštedno obavlja svoj posao.Volim takve poštene igrače koji poštuju saigrače,navijače,loptu i košarku.Znaš sta od njega da očekuješ.

Ali,dugo ossutan iz takmičarske.košarke,izlazi iz ozbiljne povrede,verujem da usled toga nije ni skup.

A sve su to parametri na koje se gazda Čova loži i na šta balavi naš klub.

Amer,bivši igrač,preko 30 god,nije dugo igrao,izlazi iz teske povrede,nije skup.

Sta drugo očekivati od ekipe Čović-Dozet-Bagzi.

Što reče moj buraz od Pavkova do Degeneka kratak je put!

• Like 2

10 minutes ago, uini said:

takav tip igrača nam svakako treba. naravno, pretpostavljam da je zdrav, povredu je doživeo u januaru valjda

Treba svakako. Ali ajde da nadjemo nekog ko nije bio kod nas vec i nije bio povredjen skorije vreme(treba nam neko ko ce doprineti odmah ili skorijoj buducnosti).

• Like 4

6 minutes ago, Don Dusko said:

Treba svakako. Ali ajde da nadjemo nekog ko nije bio kod nas vec i nije bio povredjen skorije vreme(treba nam neko ko ce doprineti odmah ili skorijoj buducnosti).

ako se povredio u januaru a danas je kraj novembra, on ne može da doprinese odmah? prošlo je skoro godinu dana

naravno, ako je sposoban da igra difens, to na treba

a ne znam zašto bi bio faktor da li je bio kod nas ili nije. 

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...