Kankkunen Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Poceko već razmrdao Asvel, pokazuju znake života. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 U Minhenu, muška tekma. Inače, imam osjećaj da se ove god pušta više kontakta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Just now, Ne sam Safete said: U Minhenu, muška tekma. Inače, imam osjećaj da se ove god pušta više kontakta. Imaš dobar osećaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Zao mi ovog Penjaroje. Lik vodi ekipu a zna da mu se radi iza ledja, da samo je pitanje casa kada dolazi neki novi/stari. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrk Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 4 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Zao mi ovog Penjaroje. Lik vodi ekipu a zna da mu se radi iza ledja, da samo je pitanje casa kada dolazi neki novi/stari. Procitati ovo Teodosicevim glasom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 (edited) Gadan potez DeKoloa. x2 Oba puta protiv Kordinijerija. Izgleda tu ima nekog rivalstva. 37 minutes ago, Ne sam Safete said: Inače, imam osjećaj da se ove god pušta više kontakta. Osim u Pireju. Mada i to zavisi protiv koga. Edited October 27, 2023 by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Stefan Jovic je fantastican igrac kada je zdrav. Kontrola utakmice kakvu retko vidjas na tom nivou. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 13 minutes ago, realno *w said: Osim u Pireju. Mada i to zavisi protiv koga. Puštaju i tamo, ali samo 1 ekipu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Lesor dostigao vrhunac, neće ponoviti ovakvu sezonu više.Sezona 2023/24Lesor najbolji igrač Panatenaikosa i najbolja petica EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 56 minutes ago, Mrk said: Procitati ovo Teodosicevim glasom moze i Neda😉 Svakako ne mijenja cinjenicu da coeku nije lako. Rade mu iza ledja otvoreno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Ne kapiram želju uprave Baskonije da se pošto potom reše Penjaroje Mislim da radi sasvim dobar posao sa ovime što ima i ima podršku igrača. Jedino bi mi nekog smisla imao Trinkijeri, sa tipa trogodišnjim ugovorom i udelom u skauting (koji je već među najboljima u Evropi) ali za to očigledno nemaju para, kao što nemaju para za neko veće trenersko ime koje bi im (možda) donelo trenutno bolje rezultate 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 5 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Svakako ne mijenja cinjenicu da coeku nije lako. Rade mu iza ledja otvoreno. I to od početka sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 1 minute ago, Kankkunen said: I to od početka sezone. E to ne znam ali vidio sam na zadnja 3 meca da ga zabusavaju i non stop prikazuju glavne ljude Baskonije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 To traje od kraja prošle sezone, navodno nakon što nisu upali u PO EL i ispadanja od Huventuda u ACB uprava je rešila da mu da otkaz, ali su igrači i navijači stali iza njega pa je ostavljen i ove godine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 9 minutes ago, Shikamaru said: To traje od kraja prošle sezone, navodno nakon što nisu upali u PO EL i ispadanja od Huventuda u ACB uprava je rešila da mu da otkaz, ali su igrači i navijači stali iza njega pa je ostavljen i ove godine Hvala ti. Nisam to znao. Nadam se da ce ostati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Kakav je tupčo Bonga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Bonga... od dobre radilice do igrača koji je umislio da treba da rešava. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Kako upropastiti utakmicu: Bonga let me show you! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Ovaj Bonga nije normalan. Sjeba im povratak u utakmicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Bonga precenjeni talenat, još godinu dve i ode u Evrokup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Just now, Miki28 Teoljub said: Ovaj Bonga nije normalan. Sjeba im povratak u utakmicu Da neko napravi više gluposti u kraćem vremenskom periodu nisam video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 Bonga može da bude elitna radilica na EL nivou. Samo ako će biti svestan svojih limita. ps. kakav kretenski čelendž Itudisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 1 minute ago, Patriota iz kauca said: Bonga precenjeni talenat, još godinu dve i ode u Evrokup. Kakav crni talenat, ima 24-25 godina po naski a ovako ko zna. Uzasan igrac Just now, Kankkunen said: Da neko napravi više gluposti u kraćem vremenskom periodu nisam video. Zasto idu te 2 lopte kod njega, e to je pitanje??? Imaju barem 4 bolja igraca od njega, uvijek 3 na terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 1 minute ago, Kankkunen said: Da neko napravi više gluposti u kraćem vremenskom periodu nisam video. Derbi nisi gledao? 🙂 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 27, 2023 Share Posted October 27, 2023 1 minute ago, Sector said: Derbi nisi gledao? 🙂 Ni blizu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts