Son_of_a_gun Posted January 12 Author Share Posted January 12 Pomazemo sa Blatta. Nismo mi normalni.I to ne jednom. Ovaj tim mozga nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted January 12 Share Posted January 12 I onda primis 2 trojke sa 9 metara sa istog mesta od istog coveka jebote ljudi sutiraju 8/14 za 3, 13/20 za 2 a mi 3/10 za 3 i 11/23 za 2 pa jel jebeno realno da kuci ovo dozivljavamo da nam se igra ovako raspadne… da nas sudije jebu uzduz i popreko.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 12 Share Posted January 12 Makabiju ne treba ni individualni kvalitet, ni akcije. Samo treba da se dodaju na 8 metara od koša, dok u jednom trenutku naša 2 igrača ne polete za jednim njihovim, on vrati saigraču i taj je sam. Ja nikad u životu to nisam video. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 12 Share Posted January 12 Nek Zoki i Zeljko samo cute za sudjenje, da ne uznemire bord EL koji nam svakako nece dati nikakvu licencu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted January 12 Share Posted January 12 Realno 5 asistencija za poluvreme, mnogo toga govori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted January 12 Share Posted January 12 6 minutes ago, realno *w said: mora da važi Govno. Školska situacija za faul u napadu, udvojen, nema gde, ističe 5 sekundi i laktom pravi prostor. To ne možeš da pogrešiš, to može samo namerno. A celendz ne znam zašto služi ako ne za ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted January 12 Share Posted January 12 Jel nam ovo rekord primljenih poena za poluvreme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 12 Share Posted January 12 No da se razumemo, da nije bilo bezobrazluka ova 2 gov 3 govnara, opet bismo na halfu zaostajali makar 13 razlike Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted January 12 Share Posted January 12 mozda je ovo u paketu gostoprimstva koje imaju u beogradu, od ova tri govnara do nasih igraca, svi su u tom elementu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 12 Share Posted January 12 Just now, realno *w said: Makabiju ne treba ni individualni kvalitet, ni akcije. Samo treba da se dodaju na 8 metara od koša, dok u jednom trenutku naša 2 igrača ne polete za jednim njihovim, on vrati saigraču i taj je sam. Ja nikad u životu to nisam video. Kako nisi? Ovo radimo non stop. I prosle sezone i ove. Meni se cini da su to instruke koje dobijaju od Zeljka. Kako se napad priblizava kraju, krecemo u neka retardirana udvajanja, te igrac ostane sam i saspe nam trojku u facu. Bukvalno TM ovog tima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 12 Share Posted January 12 1 minute ago, Abizolirni said: Realno 5 asistencija za poluvreme, mnogo toga govori. To je jedina stvar koja zapravo nista ne govori, kada je ovaj Zocov projekat krenuo. I prosle sez smo bili na dnu po asistencijama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 12 Share Posted January 12 2 minutes ago, Aman 2 said: A celendz ne znam zašto služi ako ne za ovo Ne može čelendž za to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted January 12 Share Posted January 12 Jebo nas Blat da nas jebo, i kad smo nešto kao uhvatili ritam, ovi smećari ne sude očigledan faul u napadu Mnogo frustrirajuće, da ne kažem i previše Ajmo opet da probamo da ih uvedemo u bilo kakav privid aktivnog rezultata Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted January 12 Share Posted January 12 Da mi vodimo 16 uopste se ne bi osecao lagodno jer znam da bi ih prosuli… posto gubimo 16, negde sam siguran da gubimo 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 12 Author Share Posted January 12 Nek Zoki i Zeljko samo cute za sudjenje, da ne uznemire bord EL koji nam svakako nece dati nikakvu licencu.A pomoglo bi da se bune? To je što je.Inače, Ponitka ispao naivan u ovim pomaganjima, i ne prvi put, tako da razumijem Željka što ga disciplinuje grubo ali isto tako znam koji su Ponitkini dometi i da treba da se istrpi na terenu a ne klupiranjem. Da je to Željko uradio u prvih metar dana sad bi imali legit igrača za prvu petorku a ne ovo što sad gledamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 12 Share Posted January 12 Smešno pričati o suđenju posle ovakve partije, ali opet dodješ sa skoro -30 na -13 i treba da ti svira faul u napadu i neće smeće. Da smo otišli sa 8-9 razlike na poluvreme, osećao bi se kao da vodimo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 12 Share Posted January 12 Da mi vodimo 16 uopste se ne bi osecao lagodno jer znam da bi ih prosuli… posto gubimo 16, negde sam siguran da gubimo [emoji23]Menjao bih na keca da vodimo 16. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted January 12 Share Posted January 12 Ovaj Katas isti onaj tip iz Naslednika… najstariji… zaboravih kako se zove 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 12 Share Posted January 12 Just now, Son_of_a_gun said: A pomoglo bi da se bune? To je što je. Inače, Ponitka ispao naivan u ovim pomaganjima, i ne prvi put, tako da razumijem Željka što ga disciplinuje grubo ali isto tako znam koji su Ponitkini dometi i da treba da se istrpi na terenu a ne klupiranjem. Da je to Željko uradio u prvih metar dana sad bi imali legit igrača za prvu petorku a ne ovo što sad gledamo. Danas sam čuo da su Žoc i Ponitka u ozbiljnoj svađi. Ovo za ispadanje stoji, ali ne mogu da zamislim da on može da uhvati ritam igrajući 2x2 minuta po tekmi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted January 12 Share Posted January 12 Trifunović, Jaramaz u petorci… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 12 Share Posted January 12 Damo onakav kos i onda ostavimo centra potpuno samog pod kosem. Neverovatne rupe u koncentraciji. Pa onda Naneli propusti cist sut za 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 12 Share Posted January 12 Naravno, sad kreće kriterijum sviranja svega, da slučajno ne može da se pokuša agresivnija odbrana. 2 minutes ago, Xpert said: Damo onakav kos i onda ostavimo centra potpuno samog pod kosem. Neverovatne rupe u koncentraciji. Pa onda Naneli propusti cist sut za 3. Smajli bio u autu posle bacanja za loptu, niko drugi nije pomislio da to pokrije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted January 12 Share Posted January 12 E tako bre borba bar pa poraz se lakše podnese Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 12 Share Posted January 12 Hahahahahah, nesportska Naneliju. Ma terajte se u picku lepu materinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted January 12 Share Posted January 12 Nemoj nesportsku majku mu jebem, ne sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts