Jump to content

Recommended Posts

Posted

Panter previše opterećen time da igra timski, konstantno propušta dobre pozicije i onda uzmemo neki očajan šut.

Mada stoji da to malo što smo iskreirali, odradio je on.

Posted
Jebeni Andjusic 
Marš iz Partizana 
Cemu ovo?! Cemu vredjanje? Pa nije on kriv sto nema potreban kvalitet da igra u Partizanu. Kriv je onaj koji je procenio da ga ima.
Ja zadovoljan makar samo gledali njegovu Ivanu na tribinama.

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

• Like 4
Posted

el smit bio nesto povredjen? deluje mi sporije i nezgrapnije, od kad sam ga zadnji x gledao. ili vako bez kose izgubio aerodinamiku...

a jbg, kad ne bi pocinjali sa preuzimanjem jos na protivnickoj cetvrtini, mozda bi nekad, nesto i odbranili, zavrsno sa uhvacenom loptom iz te odbrane. 

Posted

Premalo se uzima suteva za 3, Ponitka ne moze biti plej i ne može braniti bekove, jedino gde to može ako se sve preuzima pa da on kao čvrst igrac ostane na centru...

Послато са SM-A135F помоћу Тапатока

Posted

Pa jeste videli reakciju kad je izgubio loptu?

ocigledno neki problem ima… i jeb ga.. izgleda da nemamo srece sa tom pozicijom…

i Kaminski koji ne ylazi ni protiv Cibone… covek dosao kao extra pojacanje iz NBA 😂😂😂

Posted
1 minute ago, ScepanScekicSto said:

Losi smo… realno…

I realno malo sutiramo za 3… to su oni preskoceni sutevi

ds mi ie neko pricao da cemo se mi muciti za 3

Mi se ne mučimo, imamo 38% na ovom meču. Problem je samo ovo što si rekao, što se preskaču šutevi.

Posted (edited)

3 bloka im je sad trebalo da Smit ostane sa visokim, dva puta je probio, možda bi i 3. nego Bruno odmah izašao.

Najbolji je u toj odbrani, koja nam tako nedostaje.

_________

A ladno su gledali snimak jer je Balša mahnuo rukom u blizini koša.

Edited by realno *w
Posted
1 minute ago, realno *w said:

A ladno su gledali snimak jer je Balša mahnuo rukom u blizini koša.

Inicijalno su i priznali kos, pa je Zeljko zatrazio challenge.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...