realno *w Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Sad sam u fazi da se posebno radujem svakom poenu Jaramaza. Mora da živne što pre. 1 1
Aman Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 3 minutes ago, realno *w said: Sad sam u fazi da se posebno radujem svakom poenu Jaramaza. Mora da živne što pre. Gde gledas
realno *w Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Sudija svirao faul nad Balšom, nakon 5 sekundi trajanja istog. Nebitno, ali baš amaterski.
Shonewizard Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Samo da kucnem u drvo, meni Balša djeluje nekako brži i pokretljiviji nego ikada pre, mnogo bi nam značilo da može da gura kroz ABA-u
realno *w Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 2 minutes ago, Aman 2 said: Gde gledas imam Arenu... aj gledam nešto da ti nadjem Just now, Shonewizard said: Samo da kucnem u drvo, meni Balša djeluje nekako brži i pokretljiviji nego ikada pre, mnogo bi nam značilo da može da gura kroz ABA-u Ma uvek je Balša pokretljiv, kada nema puno kontakta. Nažalost, pozicija mu je takva, da mu ne gine puno guranja i gužve. 1
realno *w Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 7 minutes ago, Aman 2 said: Gde gledas nije nešto, ali radi za sada http://www.jagledam.com/Arena-Sport-1-Premium-uzivo-stream Just now, SteveFrancis#3 said: Zadnja promena je apsolutni sou Samo po sebi jeste. Ali zadnja promena sa ciljem splitovanja odbrane, e to je već nivo više. Apsolutno jedini pozitivan ishod je noga odbrambenog. Prvi normalan pik, Frenk ostaje nigde... 😟 1
Stiletto Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Ovi naši maltene ni jedan otvoren šut nisu promašili. Bacanja ne računam. 😁
Xpert Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Tristan i Frenk na parketu u isto vreme, je disaster waiting to happen.
KockoOblo Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Just now, realno *w said: Zadnji dobar napad pre 5 minuta. pojela nas atmosfera
Xpert Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Kaminsky je bas sprdnja u odbrani. A eksperiment sa Ponitkom na prenosu lopte je osudjen na promasaj.
SteveFrancis#3 Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Seljacki sketba. Opet bi svi da lade mosnice i da se tekma dobije sama. 1
realno *w Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 (edited) Kakvih 9 minuta ničega, frapiran sam šta gledam. ------ Ako nešto pozitivno vidim, a to nije nimalo zanemarljivo, to je da će Ponitka biti pomoć na skoku. Zaleće se da def skok, gradi, sve... Edited October 2, 2023 by realno *w
Gb92 Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Moguce da za mesec dana necemo gledati ove petorke... Panter Ledej plus jos 1 ili 2 nova igraca... Vec protiv Makabija skratice Zeljko maksimalno rotaciju ako bude mogao da pobedi kao i prosle god na prvih par utakmica...
realno *w Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Je l moguće da Kaminskog mrzi da podigne ruku, iz aviona se vidi da će ovaj baciti flouter? 1
ScepanScekicSto Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Evo spreman sam da se opkladim. izvrtite sve pripremne utakmice i osnovna slicnost naseg trokiranja i pocetka mucenja je kad je Aleksa na 1.
Xpert Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Just now, realno *w said: Je l moguće da Kaminskog mrzi da podigne ruku, iz aviona se vidi da će ovaj baciti flouter? Njegov govor tela i stav mi porucuju da se on nece predugo zadrzati u KKP. 1
Recommended Posts