karipesic Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Ja sam za superligu. 14-16 timova recimo. I žrebom odredimo ko vodi samostalno, a ko ima co-GMaJa ne zelim to. Pre igram normalnu B ligu i samostalno vodim tim nego da vodim kao co owner a kao mi neka A liga. Hvala na pozivu, picimo mi nase dole, makar ako se ja pitam. Nas dole ima 12 btw. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Ok, nije problem. Što se tiče nas, mislim da je liga sa 9 ekipa bezveze i da se to ni ne isplati igrati. Ali ono, ako se ostalima igra, i ja sam tu da se broj učesnika nebi dodatno osipao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Koliko vidim dogodine ce pasti spajanje liga ovim stepenom odustajanja. 12 je malo, a vasih 9 prakticno neigrivo, ali kao sto je kari gore naveo i meni je apsolutno neprohvatljivo da ne vodim tim samostalno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Izvinjenje sto kasno odgovaram. Usao sam u ligu i igram, naravno. Ipak je ovo, sto se tice fantazija glavni dogadjaj sezone, bez konkurencije. 🙂 Sto se tice pitanja koje je pokrenuto o broju ucesnika, spajanju liga, drago mi je da je neko drugi postavio, jer sam ipak jos uvek novajlija, pa ne bih da se namecem. Meni licno, se bas dopada ovaj format, jer ranije nisam igrao lige sa IDP. Takodje mi deluje da je 14 timova otprilike savrseno za ovo sto igramo. Igrao sam prethodnih sezona neke lige sa 10 i jednu sa 8, gde sam se najstrasnije smorio. Ne secam se tacno imena, ali znam da smo od nas 14 u B ligi prethodne sezone, imali 2 tima neaktivna od samog starta, iako su se uredno javili da ce igrati. Kasnije su jos par prestali da vrse izmene, kad su videli da im sanse za plejof nisu sjajne. Iako se slazem da je zbog takmicenja bolje imati 2 lige, jer je zagarantovano da ce vise ljudi imati razlog da se bore za nesto, ipak mislim da je bolje imati jednu kvalitetnu ligu, nego 2 skracene i pride skrpljene. Tako da sam zarad funkcionalnosti spreman da se odreknem svojih "prava na 1. ligu i fransize", 😄 i da se prikljucim kao suvlasnik gde treba. Moze i kao setajuci, ako nekome iskrsne u toku sezone i ne bude mogao da vodi do kraja. Iako je to u NFL dosta nezahvalno, jer je draft mnogo bitan, ali nije vazno. Ionako ne znam sta se desava sa covekom od koga sam preuzeo ovu ekipu, vidim da nije ulazio na forum od juna prosle godine. Tako da, mozda jedno ukupno prebrojavanje svih koji su zaista zainteresovani da igraju, ne bi bilo lose. Bez onih koji su tu da popune broj. Pa da vidimo sta nam je raditi, mozda i glasanje? Najlakse je da se vratimo na 2 lige, ako bude dosta ljudi dogodine. 2 ili 3 najlosije plasirana koja su trebala biti u visem rangu odlaze u B, najbolji iz B u spojenoj ligi ostaju u A. Kako god, valjalo bi da se sto pre dogovorimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 1 hour ago, Romantik said: Koliko vidim dogodine ce pasti spajanje liga ovim stepenom odustajanja. Ja se plašim još goreg scenarija. Ako se A liga ne bude ni igrala, teško češ te ljude sledeče godine reaktivirati. A od vaših 12 klasična 2-3 otkaza, i polako se motaju kablovi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Igracu ja i A ligu. Nadjite jos 2 i igramo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 21 minutes ago, karipesic said: Igracu ja i A ligu. Nadjite jos 2 i igramo? Ovo isto nije slaba ideja. Ko želi neka igra u obe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 1, 2023 Author Share Posted September 1, 2023 Jep. Napisah u B ligi, ko god zeli da cepa 2 lige, dobrodosao je. @karipesic upadaj. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Evo ja ću da uđem u A ako vam fale ljudi Samo da ne bude draft u isto vreme kad i u B 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 11 minutes ago, Xpert said: Jep. Napisah u B ligi, ko god zeli da cepa 2 lige, dobrodosao je. @karipesic upadaj. Mozda ne bi bilo lose da se rezervise jedno mesto za @Lineker. Covek je itekako zasluzio, izgubio je na prilicno bizaran nacin od mene u finalu, zbog slucaja sa Hamlinom. Mislim da bi cak bio solidan favorit, da se taj mec odigrao. Posto ima vec 5 da se popuni, ako sam dobro razumeo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 wow kako preko reda ulaze, kada ne mogu legalnim putem. tipicna srpska posla Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Ja sam usao ako vam treba ljudi, cinim vama uslugu, meni pisti da ne kazem sta da igram 2 lige. 1 sam je vec osvajao, ne moram vise [emoji57] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 1, 2023 Author Share Posted September 1, 2023 17 minutes ago, Sombor Shuffle said: Mozda ne bi bilo lose da se rezervise jedno mesto za @Lineker. Covek je itekako zasluzio, izgubio je na prilicno bizaran nacin od mene u finalu, zbog slucaja sa Hamlinom. Mislim da bi cak bio solidan favorit, da se taj mec odigrao. Posto ima vec 5 da se popuni, ako sam dobro razumeo. Naravno, ima jos mesta. Neka udje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 36 minutes ago, gggggggg said: wow kako preko reda ulaze, kada ne mogu legalnim putem. tipicna srpska posla LOL pa ona naša jača 10 puta , ona treba da se zove A liga a ne ova 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 21 minutes ago, Skyglider said: LOL pa ona naša jača 10 puta , ona treba da se zove A liga a ne ova @gggggggg Čekaj sad da kompletiramo ligu, pa čemo odgovoriti na ovaj trash talk 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 27 minutes ago, Skyglider said: LOL pa ona naša jača 10 puta , ona treba da se zove A liga a ne ova zato ste ispali iz a lige, jer ste bili toliko jaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 31 minutes ago, gggggggg said: zato ste ispali iz a lige, jer ste bili toliko jaki Imali smo zlu sreću 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 8 hours ago, Sombor Shuffle said: Mozda ne bi bilo lose da se rezervise jedno mesto za @Lineker. Covek je itekako zasluzio, izgubio je na prilicno bizaran nacin od mene u finalu, zbog slucaja sa Hamlinom. Mislim da bi cak bio solidan favorit, da se taj mec odigrao. Posto ima vec 5 da se popuni, ako sam dobro razumeo. Hvala drugu @Sombor Shuffle na ideji i predlogu. Lepo od tebe. 8 hours ago, Xpert said: Naravno, ima jos mesta. Neka udje. Javite kakva vam je situacija. Ja sam se organizovao već na par liga. Ako treba čovek, upašću... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 2, 2023 Author Share Posted September 2, 2023 35 minutes ago, Lineker said: Javite kakva vam je situacija. Ja sam se organizovao već na par liga. Ako treba čovek, upašću... Ima nas 11 trenutno. Sa tobom bi nas bilo za solidnu ligu. Sa još dvoje - optimalno. Tako da uđi. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Upao sam. Lineker A. Tri drafta u ponedeljak veče... Manic Monday. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 @Xpert Bratic, jel usao u ligu Immanuel Kant od prosle god, to je moj drugar koji je igrao A ligu godinama a sad je bio na odmoru 10 dana i ne znam dal je propratio a znam da mu se igra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immanuel Kant Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Evo me, bio na odmoru , a nemam sifru za forum. Ja sam usao u neku ligu od prosle godine. Al ocigledno sam promasio 🤔 i sad sam trinaesto prase Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Posto vas sada ima 13, ako ne nadjete 14og, mene izbaci @Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Mogu ja 2 lige da igram, ionako sam sve skratio sem nba i nfl fantasyja 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 2, 2023 Author Share Posted September 2, 2023 2 hours ago, nlavrnja said: Mogu ja 2 lige da igram, ionako sam sve skratio sem nba i nfl fantasyja 😁 Upadaj, pa da budemo kompletni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts