Lineker Posted December 16 Share Posted December 16 Gibbs i Denver me za sad drže iznad vode, noćas odluka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted Tuesday at 09:14 AM Share Posted Tuesday at 09:14 AM (edited) Čestitke protivniku, sretno ljudi u 1/2 finalima. Vidim da ima razigravanje od 5-8. mesta, super, da se odigra i isprati do kraja. Kako god završi sezona, ponosan na učinak iz regularnog dela. Preujednačena je liga da bi play-off oprostio onakve partije Purdy-ja i Waddle-a. Edited Tuesday at 09:16 AM by Lineker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted Tuesday at 10:49 AM Share Posted Tuesday at 10:49 AM Mrzim fantasy. Najveći single score u ligi u cijeloj sezoni protivnik ostvario u playoffu protiv mene. Skupio sam 156 bodova i nisam bio blizu pobjede. Čestitke @karipesic i sretno preostalim sudionicima dalje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted Tuesday at 08:25 PM Share Posted Tuesday at 08:25 PM 9 hours ago, Sharp said: Mrzim fantasy. Najveći single score u ligi u cijeloj sezoni protivnik ostvario u playoffu protiv mene. Skupio sam 156 bodova i nisam bio blizu pobjede. E to je prokletstvo fantasyja, nabiješ brdo poena ali imaš nesreću da si igrao protiv nekog čiji tim postigne još više, dok u nekom drugom duelu neko pobedi sa znatno manje osvojenih poena od tebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago Jako los start duela po mene. Prvo Sky ostavi odbranu Chargersa na klupi i startuje Chiefse, sa dosta losijim mecapom, a i generalno su losija odbrana po meni. Prvi se raspadnu u cetvrtak, a Straud baci 2 uzasno glupa INTa, kao da igra prvi profesionalni mec. Kasnije se i Del povredi, nakon toga nista napad Hjustona nije napravio. I evo sad Henri skoro 200 jardi skrimidza, protiv odbrane Pitsburga, koja je inace sasvim dobra protiv trcanja i zadrzala ga je na skromnim brojkama u prvom duelu ove sezone. Jos se Dzastis Hil povredi, taman nakon dugackog gaina za 25 jardi, sredinom 2/4. A moglo je i dosta gore, da je postigao koji TD pride. Inace sam se potajno nadao njegovoj slabijoj partiji, posto mu ostatak ekipe ima odlicne mecape. Svi WR su mu ispucali svoje najlosije partije prosle sedmice, sto se naravno nece ponoviti, pa bih rekao da su mi sanse vec sada pale sa 50 na 30%, i to u najboljem slucaju. Tako da mi jedino ostaje nada da ce biti neki tezak blowout u Bafalu, uz nekoliko TD trcanjem Kuka i Dejvisa, kako Alen ne bi imao razloga da igra poslednju cetvrtinu. Plus ja da pogodim sa FLEX i drugim defanzivcem. Jako tesko, ali nada umire poslednja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago @Sombor Shuffle Šta se buniš, prema projekcijama ti si u prednosti Inače odbranu Chiefsa sam ostavio planski u starting lineupu, jer po meni imala je bolji matchup od odbrane Chargersa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago (edited) On 12/17/2024 at 10:14 AM, Lineker said: Čestitke protivniku, sretno ljudi u 1/2 finalima. Vidim da ima razigravanje od 5-8. mesta, super, da se odigra i isprati do kraja. Kako god završi sezona, ponosan na učinak iz regularnog dela. Preujednačena je liga da bi play-off oprostio onakve partije Purdy-ja i Waddle-a. Liga po meni nije toliko izjednacena, koliko se na prvi pogled cini. Medjutim posto zbog dubokog formata svi uglavnom draftuju startere (sem ako im autopik ne radi, tu je neko nadrljao), na kraju uglavnom zavrsi da se startuju isti igraci citave sezone, minus bye weeks i povrede. Pa sam eto tako ja, koji sam ubedljivo najvise menjao, verovatno nego ikad pre, ove 2 sedmice zavrsio sa istim starterima kao i u prvoj. Jedina razlika Higins, i odbrane/defanzivci, sto se uglavnom najvise i menja tokom sezone. Meni se cinilo da ste vas trojica koji ste ispali u 1/4 bili solidni favoriti, kad se pogledaju ekipe i mecapi. Doduse Ekspert i Skaj su bili manje/vise priblizni, tu je odbrana Cifsa i najslabija partija Barklija u sezoni resila duel. Sharp je verovatno imao najkompletniju ekipu od svih, ali naleteo je na najbolju sedmicu sezone, i opet umalo prosao. On svakako ima za cim da zali. Imate i Ekspert a pogotovo ti. Ne znam da li si slucajno gledao snimak, na onom drajvu gde je Alen uhvatio TD u 4. pokusaju, Odunze je ispustio lagan pas za TD na drugom. u red zoni. Tako da te to direktno kostalo prolaska, pored povrede Waddlea i prodaje Broka. A i u drugom duelu je bila situacija, gde je moglo do preokreta doduse ovde je bila teza situacija za Adisona, Odunze je bio neometan. Nakon ovoga, Akers postize TD sa linije od jednog jarda. Ne pamtim ovako kvalitetne i neizvesne duele u 1/4. Dosta poena i puno preokreta i na kraju iznenadjenja. Ko zna sta bi bilo da je moj protivnik bio kompletan. Sve u svemu, jako dobra sezona. Ono sto je za pohvalu, mislim da su svi bili aktivni do samog kraja, sto se ranije nije desavalo, iako je bilo manje timova u ligi. Edited 1 hour ago by Sombor Shuffle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts