MC Thunder 2 Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 Jeeej, jos EL gostovanja danas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 Želim dus dibidus - da odigra Virtus. Nek' vam je sa srećom. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 Sunce mu poljubim, saberite se malo, Pored vas kao kosarkas, izgleda Boris Dalo Ajte makar jedom, pojaviti sve svi, Hocemo u plejof? Virtus se mora razguziti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 2 hours ago, Luchifer89 said: Prvo Tavares u Dubai, sada Musa u kkP... Saću otvorim RealMadrid temu i napišem nešto tipa: Que nos estan haciendo??? Es bien sabido de quién es la cocina. Vai vai Hecmenica Hacienda mi aspetta Hay comida dopo siesta Manca forza per fiesta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 4 minutes ago, odupri se ludilu said: Vai vai Hecmenica Hacienda mi aspetta Hay comida dopo siesta Manca forza per fiesta Que pasa, Don Pablo, Te quiero, El Luchifero 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 Jbg ja na čpanjskom znam samo quando costa… Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 A ja una cerveza fria 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 Pokusavaju nas destabilizuju ovim ostancima i jos vise dolascima. Chu, marko ce otne musu kesadziju sultanatu iz madrida. Al, nece nas prevariti. Danas je u planu i programu, brijanje talijanskog marka. Na suvo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 17 minutes ago, Son_of_a_gun said: Jbg ja na čpanjskom znam samo quando costa… Ja kad me iznerviraju kažem:Machu Picchu materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted February 2, 2024 Author Share Posted February 2, 2024 Dal' ćeš biti mudonja, il' ćeš biti šonja, odgovor na pitanje daće ti Bolonja. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 Da kompletiramo duplo golo ... pardon kolo. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 nismo u dobrom moment(um)u, ali nadu mi budi 1. to sto je Sengelija bio povredjen pa i ako bude igrao pitanje je kako i koliko, 2. to sto je Virtus igrao u gostima protiv Barse, znaci umor i njih sputava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 Samo da bacim nešto na temu broja pobeda u gostima ove sezone: Barsa sa 4 pobede u gostima je 2. na tabeli. Makabi sa 4 pobede u gostima je 10. na tabeli. Žalgiris sa 4 pobede u gostima je 15. na tabeli. 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 1 hour ago, Kronostime said: Evo cijeli intervju. https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/savic-lobira-za-a-licencu-nismo-zavisni-od-drzave-ali-drzava-je-vecna-a-fudbalski-klubovi-i-gazde-nisu/473513 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilif88 Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 (edited) 28 minutes ago, pendulum said: Samo da bacim nešto na temu broja pobeda u gostima ove sezone: Barsa sa 4 pobede u gostima je 2. na tabeli. Makabi sa 4 pobede u gostima je 10. na tabeli. Žalgiris sa 4 pobede u gostima je 15. na tabeli. Ovo je samo delimicno interpertiranje statistike i to pogresno. Odnos poraza kod kuce i pobeda u gostima je bitna i bila je uvek bitna. I zato se toliko spominje brejk. Barsa ima jedan poraz kod kuce i 4 pobede na strani i zato je 2. Makabi ima 4 poraza kod kuce i 4 pobede na strani i zato je 10. Zalgiris ima cak 6 poraza kod kuce i 4 pobede na strani i zato je 15. Edited February 2, 2024 by pilif88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 OK Captain Obvious. U tome je i bila poenta :) 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 7 minutes ago, pilif88 said: Ovo je samo delimicno interpertiranje statistike i to pogresno. Odnos poraza kod kuce i pobeda u gostima je bitna i bila je uvek bitna. I zato se toliko spominje brejk. Nije pogrešno, budući da je istim subjektima (Barsa, Makabi, Žalgiris) računata ista vrednost (broj pobeda na gostujućem terenu) u istoj dimenziji (nakon 24 odigranih kola). Delimično interpretiranje jeste, ali to je očigledno i bila zamisao. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 Nista, ajmo onda 'vako - odlucujemo ovog momenta da vise necemo izgubiti kod kuce, dobicemo Albu i idemo u plejof. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 Evo i dopune za statističke sladokusce - Makabi je prošle godine završio regularni deo sezone kao 5. sa PET pobeda u gostima. Alba je završila kao 16. sa istim brojem pobeda na gostovanjima. Zvezda, Efes, Armani i Valensija su sa 6 away pobeda završili ispod plejof zone, od 10. do 13. mesta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 Našima imam da poručim samo jedno: 4 minutes ago, Brat od Korneta said: Uozbiljimo se. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 2 minutes ago, MC Thunder 2 said: Nista, ajmo onda 'vako - odlucujemo ovog momenta da vise necemo izgubiti kod kuce, dobicemo Albu i idemo u plejof. Piši tu i jednu u Italiji dobijenu na bazi k. (koju god želiš) and we have a deal. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 28 minutes ago, pilif88 said: Ovo je samo delimicno interpertiranje statistike i to pogresno. Odnos poraza kod kuce i pobeda u gostima je bitna i bila je uvek bitna. I zato se toliko spominje brejk. Barsa ima jedan poraz kod kuce i 4 pobede na strani i zato je 2. Makabi ima 4 poraza kod kuce i 4 pobede na strani i zato je 10. Zalgiris ima cak 6 poraza kod kuce i 4 pobede na strani i zato je 15. "Ako kaniš pobediti, ne smeš izgubiti." 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 4 real, mnogo mi ide nakurac virtus i njihov skor. Stvarno bi tako i igraci trebali da gledaju na to veceras. Ako im poraz u Areni od objektivno slabije ekipe nije dovoljan motiv. A ovo iskreno nije retoricka opaska, zaista mi ove sezone deluju skroz anti-lozacki. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted February 2, 2024 Share Posted February 2, 2024 5 hours ago, Son_of_a_gun said: Džabe Kronos topic kadi, Na klupi se Poni hladi. Kretnja spora, skočnost kratka, Zaboli me više patka. Što se patke moje tiče, Od Madridske tuče,ona se ne miče. Živio Partizan i svecka revolucija i manu čao. 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts