Jump to content

KK Partizan 2023/24 - Bitka za Berlin!

Recommended Posts

Posted
  On 2/20/2024 at 10:40 AM, ScepanScekicSto said:

Veceras ocekujemo saznanje da je Zeljko Obradovic terorista i da hitno mora biti uhapsen zbog muckog napada na drzavu

Expand  

Na zalost, sasvim sigurno veoma blizu toga, zna se kako faraon podnosi neposlusnost. Kad na to dodas nemalu bulumentu koja ce iz toga da izvuce da je Zeljko borac protiv sistema i prva opozicija Srbije, dobijamo jos jednu kockicu u sklapanju mozaika ludila Srbije.

• Like 1
Posted
  On 2/20/2024 at 9:12 AM, Marvin said:

Sad znamo ko se voli u svlacionici

OK, sam cu da izadjem

Expand  

Ovo u suštini sve objašnjava - ekipa nam se raspada zbog Epštajn-Barog virusa (Epstein- Barr/EBV) čiji je prenosilac vrv bivša gospodja Koprivica, koja se preselila na Kotež

• Ha-ha 2
  • WOW 1
Posted
  On 2/20/2024 at 1:15 PM, Luchifer89 said:

Ovo u suštini sve objašnjava - ekipa nam se raspada zbog Epštajn-Barog virusa (Epstein- Barr/EBV) čiji je prenosilac vrv bivša gospodja Koprivica, koja se preselila na Kotež

Expand  

Sto bi rek`o Mile Kitic - Iz te case svi su pili.

:classic_biggrin:

Posted
  On 2/20/2024 at 1:15 PM, Luchifer89 said:

Expand  

Kao neki Zeljko Sasic - Aca Lukas ljubavni trougao?

(featuring Marko Jaric)

Posted
  On 2/20/2024 at 11:40 AM, mille plateaux said:

Na zalost, sasvim sigurno veoma blizu toga, zna se kako faraon podnosi neposlusnost. Kad na to dodas nemalu bulumentu koja ce iz toga da izvuce da je Zeljko borac protiv sistema i prva opozicija Srbije, dobijamo jos jednu kockicu u sklapanju mozaika ludila Srbije.

Expand  

Ma, kakva neposlušnost, Obradović nije uopšte bio u tom stilu. Komentarisao je navijačke prozivke i transparente, u nešto nervoznijem modu, što mu se povremeno dešava posle poraza. Faraon to iskoristio da kratkotrajno poentira navlačeći vodu na svoju vodenicu (iako kontekst nije bio ni o njemu, ni o državnoj pomoći), kao i obično.

Nema tu ni sukoba, ni pozicije, ni opozicije. Istresao šta je ko imao i ide se dalje.

• Like 4
Posted (edited)

Teško da je istresao ko je šta imao i da će se ići dalje popto će vođa večeras još jednom da trubi na tu temu. A možda i još neki put narednih dana, ako oceni da mu odgovara.

Edit: da se dopunim, videh vest i da su ušle inspekcije u klub, vođa nastavlja da pokazuje ko je glavni.

On 2/20/2024 at 1:33 PM, Marvin said:

Kao neki Zeljko Sasic - Aca Lukas ljubavni trougao?

(featuring Marko Jaric)

Expand  

Novi momenat za mene.

Edited by Barkley#34
Posted (edited)

Moguće da će on to da reciklira još onoliko puta koliko proceni da mu odgovara u večitoj kampanji, samo mislim da se suštinski neće nešto promeniti.

Neće zbog ove situacije smanjiti enormna davanja ni Zvezdi ni Partizanu, nego će to jače eksploatisati u svom marketingu.

Moje mišljenje.

Edit: ušle su inspekcije u oba kluba, to je samo pozorište.

Edited by MarioKempes
  • Like 3
Posted
  On 2/20/2024 at 6:45 PM, MikiMilane said:

Teško da KKP može parirati sa HM koledžima kad su pare u pitanju.

Expand  

Jel znas mozda koji je uopste deal sa tom akademijom gde je otisao, jel to priprema dalje za nesto? 

Generalno, kakvi su opste planovi oko Drezgica, bas me zanima? Uz Topica on nam je top talenat i dvojac koji ce nositi repku narednih 7-8 godina (od kada stasaju i preuzmu kljuceve repke). 

Posted

Ako nekoga zanima, odgovorili mi na mejl iz kluba vezano za organizovana gostovanja. Do kraja ligaškog dela organizuju još samo Barselonu. Izgleda da je Milano odlučio da sa nama postupi kao sa komšijama, verovatno ni u privatnoj režiji neće moći da se dođe do karata.

Posted
  On 2/21/2024 at 9:51 AM, ChrisJudd said:

Ako nekoga zanima, odgovorili mi na mejl iz kluba vezano za organizovana gostovanja. Do kraja ligaškog dela organizuju još samo Barselonu. Izgleda da je Milano odlučio da sa nama postupi kao sa komšijama, verovatno ni u privatnoj režiji neće moći da se dođe do karata.

Expand  

Kupio je ortak karte za Milano u privatnoj reziji.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...