Jump to content

KK Partizan 2023/24 - Bitka za Berlin!

Recommended Posts

Posted

moj izvor mi kaže da Panter vuče neku sitnu povredu od početka sezone i da su svi (pa i on) mislili da može da se izgura

Posted

Mogli su stvarno da prećute još par dana za Pantera... a I ono Zeljkovo da nema pojma o pojacanjima jer nema vremena za to mi je u najmanju ruku bez veze...

Posted (edited)

Dobije li Zvezda derbi u ponedeljak, to je vec tada caozdravo #1 seedu u ABA (this time for real).

Ali deluje da se ide ka tome da i Partizan i Zvezda budu redovni ucesnici EL, tako da nije smak sveta. 

Edited by MC Thunder 2
  • Like 1
Posted
49 minutes ago, robins said:

Samo je Roberts imao mnogo bolji šut za 3.

Samo je Roberts ovako izgledao protiv svih EL timova, a za Bolomboja predosecam da ce ovakve partije (karijere) igrati samo protiv nas i ekipa sa slicnom tvrdoćom i skočnošću pod košem.

Posted
8 hours ago, Ne sam Safete said:

Jesam jedini kojeg Bolomboj podsjeca na Robertsa?

Lorens Roberts, sto je bio i kod nas? Ne znam ni jednog drugog Robertsa kojeg ste imali...

Pa mozda deluju malo slicni zbog size-a, Bolomboy ima malo nezgrapnije pokrete 😄 ali kucanje, 3p, to im stvarno lici. 

4 hours ago, ScepanScekicSto said:

Kako bi nam legao igrac kao sto je Bolomboy

Ako je verovati istoriji, eto njega sledece sezone kod vas 🙂 jos jedna slicnost da bude. Jer imamo 1-godisnji s njim. 

Posted
1 hour ago, Aman 2 said:

Lesor 14 skokova večeras. Toliko o tome da ne može da ponovi dobru sezonu...

Da danas je postigao 2 Career High recorda. 23 poena i 7 ofanzivnih skokova

Posted
56 minutes ago, dekifisher said:

Možda ćemo nekad saznati zašto su ga pustili da ode.

Zato sto je bio najbolji centar EL (Tavares excluded) i jednostavno nismo imali kintu da ga zadrzimo... 

Posted (edited)

Pitanje je koliko je Lesor skuplji od Kaminskog, ne bih rekao da nisu mogli da priuste, ali ko zna kako su tada razmisljali, navodno jos u maju su krenuli pregovori sa Miroticem.

Edited by Djo
Posted
13 minutes ago, Djo said:

Pitanje je koliko je Lesor skuplji od Kaminskog, ne bih rekao da nisu mogli da priuste, ali ko zna kako su tada razmisljali, navodno jos u maju su krenuli pregovori sa Miroticem.

Mislim da je grcki Zeljko Mitrovic odlucio da posle onakve prosle sezone odresi kesu i preplati sve sto je dostupno i kvalitetno na trzistu

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
8 hours ago, dekifisher said:

Možda ćemo nekad saznati zašto su ga pustili da ode.

Verovatno je procenjeno da je zadržavanje Pantera i Ledeja prioritet.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...