Jump to content

Recommended Posts

Posted

I pored gresaka i u selekciji i losih igara nekih igraca u velikim mecevima kontinuirano, prvi smo.

Razlika je mnogo manja nego prosle sezone, ali je subjektivni osecaj da smo ozbiljniji kandidat za titulu nego prosle.

Iskreno, i ja i dalje gledam iskljucivo u Siti.

Liverpulu je isuvise tanka rotacija da bi izdrzali trku, Vili svaka cast, ali budimo ozbiljni takodje.

I ova utakmica protiv Liverpula je bila pokazatelj da nisu ozbiljan rival, samo Artetino ziherasenje nas je kostalo 3 boda, on je dosao po X i uzeo ga je, to nije lose, ali trebalo je da pobedimo i tako resimo i na papiru tu dilemu da li se Liverpul bori za titulu ili ne.

Posted
4 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Onana nije normalan. Kakav gol prima opet

Sliičan gol onome kojeg je primio u Istanbulu. Samo što je ovde stvarno nedopustljivo da ti lopta pada u srce peterca. Mora se na takav centaršut iči agresivnije

Posted

Junajted malo zivnuo nakon drugog gola Vile, cini mi se da su im to najboljih 15-20 minuta koje sam video od njih ove sezone. Sto opet govori koliko su samo cemerni.

Posted

Utd 6 ofsajda u prvom poluvremenu i jos 2 koja nisu svirana. Svaki od tih ofsajda su po 1-2 oa i do 4-5 metara. 

Uzasno trenirana ekipa, strasno glupi igraci. Mora ozb cistka ovdje da padne i to bez pardona, redom.

Posted (edited)

Aston Vila je najvece i najprijatnije iznenadjenje u evropskom fudbalu jos od Lestera, kako god se zavrsi ova sezona. Bez nekih imena, ne samo da se drze bodovno u vrhu, vec i dominiraju i igraju jako lep na oko fudbal.

Edited by diego
Posted
1 minute ago, diego said:

Aston Vila je najvece i najprijatnije iznenadjenje u evropskom fudbalu jos od Lestera, kako god se zavrsi ova sezona. Bez nekih imena, ne samo da se drze bodovno, vec i dominiraju i igraju jako lep na oko fudbal.

Jesu iznenadjenje ali najvece od Lestera tesko, tim im po TM vredi 640 miliona.

Posted (edited)

Samo malo disciplinovaniji da su, ovdje bi pao preokret. 

Pogresno tempiraju svoja utrcavanja Rashford i Garnacho cijelo vece

Crveni karton kao kuca.

Ipak nije, prvi je stigao do lopte.

Edited by Miki28 Teoljub
typo
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...