Jump to content

FK Partizan 2023/24


Cooper

Recommended Posts

Osećam fizičku bol kad vidim ko nosi dres Partizana. Nema promila šansi da bi Goh, Kalulu, Ovusu, Medina... imali mesta u BGD zoni 80-ih. Majku vam lopovsku, na lekove dali pare koje ste ukrali na ovim transferima. 

Link to comment
Share on other sites

Pa jesu nešto malo, ali od zonaša tadašnjih. Pričam za Partizan. Generalno, danas se drugačije trenira fizika, pametnije se trči, manje je duela, nema grubosti, nema straha, neuporedivo je lakše igračima pa duže traju ali da su fizički dominantni na top nivou je smešno. Ovi patuljci koji poslednjih 20 godina dominiraju ne bi nikada ni dobili šansu 80-tih i 90-tih. Gadno bi nastradali u protivnom.

Link to comment
Share on other sites

Ne znam zasto ne pojurimo Nastasica. Onda bi mogli da igramo 3-5-2 ili 3-6-1. Uz dolazak jednog desnog beka to bi znacilo da bi Kovacevic i Filipovic bili dosta na klupi, sto je dobro. U zavisnosti od protivnika WB bi mogli da igraju ili bekovi ili krila sa defanzivnim zadacima. Kalulu se tu pokazao kao solidno resenje, Severina ne bas. Mozda bi i ovaj Zubairu mogao da pokrije tu poziciju, jos ako je zaista bonus tim bolje.

Link to comment
Share on other sites

Od 17:30 igramo prijateljsku sa CSKA Moskva. Prenos na Arena Premium 1.

 

Stevanović - Živković, Mujakić, Marković, Antić - Goh, Šćekić, Ariaga, Trifunović - Saldanja, Nikolić

Link to comment
Share on other sites

Ofarbao se on odavno. Nadam se da je ovaj Jurcevic malo pismeniji inace smo ga pukli. Iskreno se nadam da ce mu se ispuniti zelja da se vrati u Rusiju, a mi dovedemo onog malog rumuna. Zivkovic se povredio, tako da ostajemo na Filipovicu kao jedinom desnom beku. Sad prosto moraju da dovedu nekog ili ce da ubace u vatru malog Roganovica.

Kod gola ocajna reakcija Scekica, pa onda i Goha. 

Link to comment
Share on other sites

Na šta liči ova Lokomotiva. Anton Mirančuk otišao kao slobodan agent i Glušenkova pokupio Zenit, bukvalno dva najbolja igrača prošle sezone. Znam da su sankcije ali zar dresovi moraju da izgledaju tako bedno? Izgledaju kao oni Homini od prošle sezone samo bez znaka. Bleda senka onog kluba nekad. Jedino su ovi mladi Rusi zanimljivi kao Pinajev, Batrakov, Rakov, Morozov itd.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Alek The Great said:

Jovetic se oprostio od Olimpijakosa. Just sayin'...

Za Jovetića se pričalo da će u Borac BL (znam, čudno). Kao i Kangva. Doduše, vijest je od prije 7 dana a u međuvremenu se ne spominje ništa novo.

Link to comment
Share on other sites

Mi od bonusa koji su dobijali sansu na pripremama imamo Kovacevica, Trifunovica, Stjepanovica i Zubairu. Ne znam kakav je status Bazdara. U timu su jos Roganovic (desni bek) i Simic (centralni bek). Zaista ne znam koja dvojica bi pravila najmanju stetu. Na prvu bih rekao desni bek i zadnji vezni, ali znamo koliko Stanojevic voli da mu u odbrani budu iskusni igraci. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...