Stiletto Posted July 3 Share Posted July 3 Ovi naši večeras igraju na nekom turniru u Moskvi, od 18:30 protiv Dinamo Moskva. Ko baš nema pametnija posla, ima prenos na Areni Premium 1 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 3 Share Posted July 3 Jovanović - De Medina, Mujakić, Marković, Antić - Goh, Ovusu, Zahid, Ariaga, Kalulu - Saldanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 3 Share Posted July 3 Ovo sto je Goh odigrao je na nivou srpske lige. Nije imao nikakav uticaj na igru. Lagano smo mogli da igramo sa 2 napadaca. Ocigledna je razlika u kvalitetu. Ponekad pomislim da plavih ima vise na terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted July 3 Share Posted July 3 Osećam fizičku bol kad vidim ko nosi dres Partizana. Nema promila šansi da bi Goh, Kalulu, Ovusu, Medina... imali mesta u BGD zoni 80-ih. Majku vam lopovsku, na lekove dali pare koje ste ukrali na ovim transferima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 3 Share Posted July 3 Ali danasnje ekipe su fizicki znatno dominantnije od ekipa 80ih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted July 3 Share Posted July 3 Pa jesu nešto malo, ali od zonaša tadašnjih. Pričam za Partizan. Generalno, danas se drugačije trenira fizika, pametnije se trči, manje je duela, nema grubosti, nema straha, neuporedivo je lakše igračima pa duže traju ali da su fizički dominantni na top nivou je smešno. Ovi patuljci koji poslednjih 20 godina dominiraju ne bi nikada ni dobili šansu 80-tih i 90-tih. Gadno bi nastradali u protivnom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 3 Share Posted July 3 Dobro, ovo jesu pripreme i ima još 20 dana do Dinamo Kijeva, ali mnogo mi je tanko ovo i po kvalitetu igrača i po kvalitetu igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 6 Share Posted July 6 Ne znam zasto ne pojurimo Nastasica. Onda bi mogli da igramo 3-5-2 ili 3-6-1. Uz dolazak jednog desnog beka to bi znacilo da bi Kovacevic i Filipovic bili dosta na klupi, sto je dobro. U zavisnosti od protivnika WB bi mogli da igraju ili bekovi ili krila sa defanzivnim zadacima. Kalulu se tu pokazao kao solidno resenje, Severina ne bas. Mozda bi i ovaj Zubairu mogao da pokrije tu poziciju, jos ako je zaista bonus tim bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 6 Share Posted July 6 Možete da ga pojurite, ali ga nećete stići. Pouzdano znam da je rekao da bi pre završio karijeru nego što bi se vratio da igra u Srbiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 7 Share Posted July 7 Od 17:30 igramo prijateljsku sa CSKA Moskva. Prenos na Arena Premium 1. Stevanović - Živković, Mujakić, Marković, Antić - Goh, Šćekić, Ariaga, Trifunović - Saldanja, Nikolić Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted July 7 Share Posted July 7 Prvo poluvreme sve po starom, primili ga kao na poljančetu, a napadali ko babe. Jedino novo je da se Antić ofarbao kao Saldanja, al' džaba mu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 7 Share Posted July 7 Ofarbao se on odavno. Nadam se da je ovaj Jurcevic malo pismeniji inace smo ga pukli. Iskreno se nadam da ce mu se ispuniti zelja da se vrati u Rusiju, a mi dovedemo onog malog rumuna. Zivkovic se povredio, tako da ostajemo na Filipovicu kao jedinom desnom beku. Sad prosto moraju da dovedu nekog ili ce da ubace u vatru malog Roganovica. Kod gola ocajna reakcija Scekica, pa onda i Goha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted July 7 Share Posted July 7 Antić i Scekic nezamenljivi. I dalje smo teška sprdnja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 7 Share Posted July 7 Ali gde je Kovacevic bio kod ovog treceg gola samo on zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 9 Share Posted July 9 Planovi propali zbog povrede Zivkovica?! Au. Pa kakve je to planove s njim imao boga pitaj. Sreca pa sad kao izlazimo na trziste, nadam se po prvu opciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted July 10 Share Posted July 10 Ako neko želi malo da se nervira i da psuje, igramo prijateljsku sa Lokomotivom iz Moskve od 14:30 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted July 10 Share Posted July 10 kakav majstor Saldanja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted July 10 Share Posted July 10 Na šta liči ova Lokomotiva. Anton Mirančuk otišao kao slobodan agent i Glušenkova pokupio Zenit, bukvalno dva najbolja igrača prošle sezone. Znam da su sankcije ali zar dresovi moraju da izgledaju tako bedno? Izgledaju kao oni Homini od prošle sezone samo bez znaka. Bleda senka onog kluba nekad. Jedino su ovi mladi Rusi zanimljivi kao Pinajev, Batrakov, Rakov, Morozov itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 10 Share Posted July 10 Jadni mi sa ovim bonusom. Jos ako donesu odluku da budu 2 pa mi smo ga ugasili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted July 10 Share Posted July 10 e slepci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted July 10 Share Posted July 10 Da li je realno da ovaj smrad od sudije ne svira faul, i da li je realno da je Kovačević ovako reagovao? U poslednjoj sekundi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 10 Share Posted July 10 Jovetic se oprostio od Olimpijakosa. Just sayin'... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted July 10 Share Posted July 10 2 hours ago, Alek The Great said: Jovetic se oprostio od Olimpijakosa. Just sayin'... Za Jovetića se pričalo da će u Borac BL (znam, čudno). Kao i Kangva. Doduše, vijest je od prije 7 dana a u međuvremenu se ne spominje ništa novo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 12 Share Posted July 12 Mi od bonusa koji su dobijali sansu na pripremama imamo Kovacevica, Trifunovica, Stjepanovica i Zubairu. Ne znam kakav je status Bazdara. U timu su jos Roganovic (desni bek) i Simic (centralni bek). Zaista ne znam koja dvojica bi pravila najmanju stetu. Na prvu bih rekao desni bek i zadnji vezni, ali znamo koliko Stanojevic voli da mu u odbrani budu iskusni igraci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 12 Share Posted July 12 Doveli smo mladog Djurdjevica iz Vozdovca, desnog beka, bonus je naredne 2 sezone. Navodno smo ga platili "simbolicno" + 15% od naredne prodaje + neki nas omladinac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts