Stiletto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Kako se beše zvala ona Ukrajinka što je pre nekoliko godina bacala vlašku magiju po sceni? E sad se preselila u Letoniju i klonirala u petoro. Edit: Setio se, Go A. Edited 11 hours ago by Stiletto
Klotzen Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Na kom kanalu je HRT na SBB, i ja popizdeh od ove budale ? Otkad je SBB prodat više ni jedan kanal ne znam gde je. Edited 11 hours ago by Klotzen
DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Letonija mi se na neki čudan način dopala. Evo ga ovaj smarač...
Stiletto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Holanđanin gore smara od razređene trave. Mož' duvati koliko hoćeš, vajde nema.
Klotzen Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ovo žiri voli, čak se rasplakao na kraju. To je +50 poena kod žirija 🙂
Stiletto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 4 minutes ago, Klotzen said: Na kom kanalu je HRT na SBB, i ja popizdeh od ove budale ? Otkad je SBB prodat više ni jedan kanal ne znam gde je. 444. 1
Stiletto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Finkinja me stresla ko Amber Lin iz najboljih dana. Samo sa nemačkom nadsinhronizacijom. (Da, i to se nekad moglo naći po video klubovima...) 1
Klotzen Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Sa aspekta telvotinga meni je Finska ispred Estonije i Švedske. Počistila je sve. Kao da je već 20 godina svetska zvezda takav stav ima i odlično joj stoji. 1
Stiletto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago I posle onakve Finkinje krene da peva vanbračno dete Rafaele Kare i Toze vampira koje se obaška loži na KISS. Šta smo Bogu zgrešili? 3
DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Stiletto said: I posle onakve Finkinje krene da peva vanbračno dete Rafaele Kare i Toze vampira koje se obaška loži na KISS. Šta smo Bogu zgrešili? Toza vampir hahahahahah
Helena Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 minutes ago, Klotzen said: Sa aspekta telvotinga meni je Finska ispred Estonije i Švedske. Počistila je sve. Kao da je već 20 godina svetska zvezda takav stav ima i odlično joj stoji. Ubiće je žiri.
Stiletto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Skidam šešir Poljakinji što sa preko 50 godina još uvek izgleda ko atomska bomba. Samo što joj je pesma isuviše etno, a to je danas passe.
Klotzen Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Meni ovo ima snažan vibe iz poljskog filma Witcher, iako mnogi je porede sa GoT zbog zmaja. Svaka čast Poljakinji, mada mi se čini da je malo okasnila sa silaskom sa kanapa 🙂
Stiletto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nemačka klasična eurotrash đuskalica sa bolesno glupim tekstom. Ko me terao da učim nemački? 1 minute ago, Jurgen said: Nemačka mi se mnogo sviđa Mala je slatka ko šećer, ali ne smem previše da komentarišem izgled izvođača i izvođačica, ubiće me Dame i Helena
DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, Stiletto said: Mala je slatka ko šećer, ali ne smem previše da komentarišem izgled izvođača i izvođačica, ubiće me Dame i Helena Naravno da možeš, sve dok je respectful, a ja verujem da si ti jedan gospodin 1
Stiletto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Grkinja je odlična, ali za Evrosong 1985. Tih godina bi ova pesma bila pobednik na keca. Sada taj fazon nažalost više ne prolazi. 1
Stiletto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Jermen automehaničar koji je umislio da je pevač. Samo zaboravio da opere ulje kad se izvukao ispod kola. A umislio da je neki j.... 1
Klotzen Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kavkaski rambo je ostavio dušu na stejdžu. Drago mi je zbog njega što je u finalu, zaslužio je 101%. 1
Recommended Posts