Klotzen Posted Monday at 08:51 AM Posted Monday at 08:51 AM Naš žiri je dao Monsu 12 poena. Princ se javio i nije se ni čuo zbog tehničkih problema 🙂 . No za utehu je da smo dali KAJ 7 poena a toliko je na kraju bila razlika u njihovu korist. Za sada je pad zaustavljen, vratili su se na prvo mesto ali su sada skoro izjednačeni sa drugim mestom i vrlo blizu trećeg. Ranije su bili ubedljivo prvi. Izrael je izbacio pesmu, vrlo kvalitetna pesma. Peva na Engleskom, Francuskom i Hebrejskom. Tema pesme nije pokolj na koncertu nego nada u bolji život posle istog što je dobra odluka. Na kladionici je već na 3. mestu no ja bih rekao da ovo ipak nije banger kao prošlogodišnja. Dobiće ona brdo glasova od samih Jevreja ali neće imati veliku podršku izvan tog glasačkog tela jer je pesma realno lošija od prošlogodišnje. No ova pesma bi trebalo da dobije i dosta glasova od žirija ako ona ovo otpeva kako treba, a nije laka za pevanje. Kažem trebalo jer je Eden prošle godine trebala da bude mnogo bolje ocenjena od žirija nego što jeste. Vidim da svi kažu da odlično peva uživo ali isto tako se radi o mladoj pevačici koja nema iskustva i tu trema može da odradi svoje. Po meni ovo će biti negde između 6.-10. mesta ali ako naprave odličan stage, a to su unazad X godina definitivno pokazali da itekako znaju, može u top 5. 1
Stiletto Posted Monday at 10:30 AM Posted Monday at 10:30 AM Odslušah desetak favorita po kladionicama i sve što imam da kažem je da će Švedska, htela ne htela, opet da osvoji titulu. Kvalitetna zezalica koja uvek ima prođu na Eurosongu kod publike. Izraelka je jedini kandidat koji može da ih ugrozi jer će uzeti "milion" glasova od žirija, pesma ima i melodiju i poruku, samo da devojka uspe kvalitetno da izvuče pesmu na sceni. Pogotovo finiš pesme od dela na hebrejskom do kraja.
McLeod Posted Monday at 02:18 PM Posted Monday at 02:18 PM Nece Izrael sigurno, jer ce to spreciti kao i prosle godine. Ako se angazuju mozda bude pobednik kod publike. Ziri joj nece dati puno poena. Moguce da ce Svedska pobediti, ali ova godina je toliko losa da nije ni bitno ko ce pobediti.
Recommended Posts