McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bugarska skocila na trece mesto. Bravo Lelek! Odlicne su bile. Iskreno za sad mi je ovo jedna od najboljih ESC ikad. Pesme mozda jesu mid, ali skoro svi izvlace maksimum! 1
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 4 minutes ago, Stiletto said: Tebe su zakinuli za mleko kad si bio beba? 😉 Jok brate, mada su verovatno mešali sa pivom... Britanac 0 bodeva lagano... Edited 1 hour ago by Issey
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Hahaha sad mi bri'iš lad još i simpatičan 🤣 E da nije bilo Amera kako vele, sad bi pričali njemački u...😆
Iryna Zarutska Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Nicklord said: Strofe su skroz solidne ali refren baš pokvari sve Da, refren je zapravo najgori deo pesme
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Francuskinja pola Mirej Matje, pola Patrisija Petibon. U zbiru, niti vino niti voda.
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Francuska mi je za sad najdosadnija. Nema teorije da ovo bude top 10 ako nije dobila 200+ od zirija. Od publike nece 30 da dobije.
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Hrvatice kao Čarlston za Ognjenku, vizuelno odlične samo što nisam baš adresa za patrijotske pjesme. Pjesma bi mogla biti i etno-srpska, radni naziv klape "zle Srpkinje iz paralelnog univerzuma". 😉 Francuskinja super glas ali mi izlaze na nos njihove pjesme o ljubavi. Uvijek isto.
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Hahahah ova mala Francuskinja koja je pobedila na JESC Voila/Maman, ccc
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 minutes ago, McLeod said: Bugarska skocila na trece mesto. Bravo Lelek! Odlicne su bile. Iskreno za sad mi je ovo jedna od najboljih ESC ikad. Pesme mozda jesu mid, ali skoro svi izvlace maksimum! Jeste, top zabava. Ima cool pesama. Moldavija odlična... 1
Stiletto Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Moldavija vašarska veselica. Uz pet piva ležu ko budali šamar. Finska ozbiljan favorit, pesma tick all boxes, što bi Ameri rekli. Poljakinja umislila da je Areta Frenklin, a ne dobacuje ni do Josipe Lisac.
McLeod Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Poljakinja iscedila suvu drenovinu iz ovog ocaja od pesme
McLeod Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Litvanac ocaj. Definitivno moje poslednje mesto. Plus je izgresio i lose pevao.
Issey Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Just now, Stiletto said: Sabahudin Litvanija, sranje. Piši piši, sranje. Idealan za piš pauzu...
Stiletto Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Švedska svaku pevačicu što pošalje peva istu pesmu u drugačijem aranžmanu. I skoro svaka pobedi. A ova cura šuri.
Recommended Posts