Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bina je mnogo mala, bas sokantno.

Sto se tice nasih, sigurni smo za finale. Videcemo posle druge probe ako se nesto desi, ali sada nema pomeranja osim Albanije koja raste i Ceske koja pada.

Posted
6 hours ago, McLeod said:

Bina je mnogo mala, bas sokantno.

Sto se tice nasih, sigurni smo za finale. Videcemo posle druge probe ako se nesto desi, ali sada nema pomeranja osim Albanije koja raste i Ceske koja pada.

🤞

Posted

Izašle su slike ja tu ne vidim ništa novo osim da su kostime dosta poboljšali. Mislim da su oni još u prvom intevjuu posle PZE i rekli da će biti sve isto samo unapređeno tako da ne znam ni što smo očekivali nešto drugo. Jedino ne videšmo tu neku stenu o kojoj se priča, možda bude na sledećoj probi.

Posted

Vizuelno izgleda dobro, definitivno su unapredili. Prvi krik i "ne želiš me" mnogo bolji nego na PZE ali nešto fali kada je krenuo zadnji refren što se tiče vokala. Ne znam da li je promašio taj vrisak ili je promenio. I brat mu ko da je malo falširao.

Posted

Danas je svečano otvaranje ESC sa onim crvenim tepihom. Biće prenos na ESC YT kanalu od 17h.

Što se tiče ovih drugih proba naši su ok odradili, definitivno je bolje nego na PZE pa šta bude biće. Ja mislim da je realno da uđemo u finale u da tamo budemo u sredini 11-15. mesta. Možda ako bi nekim čudom imali žirije naklonjene metal muzici da se ubacimo u top 10. Kod publike mislim da ćemo uzeti preko 100 bodova jer će mnoge koji ne slušaju metal pesma da iznenadi kao i nas na PZE.

Što se tiče favorita, Finska je ista kao na UMK, definitivno najbolja startna pozicija. Grk mi se čini da ipak neće pucati na pobedu, po mom ukusu mislim da nastup nema taj wow efekat da privuče toliko glasova publike da nadomesti ono što neće dobiti od žirija. Francuska i Australija zvuče odlično i mogle bi obe biti ispred Finske kod žirija. Problem sa Australijom je da ono što smo videli od nastupa nije baš atraktivno da bi privuklo veći broj glasova publike. Francuski nastup deluje atraktivnije i kontam da bi ona mogla biti druga ili možda u nekom ludom scenariju da pretekne Finsku.

Danac mi nije legao, ima isti nastup, mislim da je on morao da unapredi nastup da bi parirao Finskoj tako da mislim da će ga to dobrano koštati na kraju. Od ostalih Rumunka je narpavila odličan posao, nastup izgleda odlično, bar ono što smo videli, i počeo sam čak i da razmšljam da li može da pobedi. Jeste to rok pesma, što ne prolazi dobro kod žirija, ali ima ona i druge žanrove u pesmi pa možda ipak dobro prođe kod njih. Kod publike mislim da će sigurno biti u top 5.

Što se tiče exYU meni je najbolja HRV i želim im top 10. Ako budu dobro zvučale mislim da im neće izmaći. CG nastup je malo menjan, nešto mi je bolje, nešto gore tako da mislim da je na kraju ostala na opštem utisku iz njihovog finala. Ne zvuči dobro tako da nisam siguran ni da li će proći. Šteta pošto pesma ima dobar potencijal za sredinu tabele u finalu.

Posted

On 5/7/2026 at 11:12 PM, Klotzen said:

Vizuelno izgleda dobro, definitivno su unapredili. Prvi krik i "ne želiš me" mnogo bolji nego na PZE ali nešto fali kada je krenuo zadnji refren što se tiče vokala. Ne znam da li je promašio taj vrisak ili je promenio. I brat mu ko da je malo falširao.

I ja bih rekla da je tako, nekako mi je drugačije, malo off...

• Like 1
Posted

Meni je već zlo od etno pesama a tu mi je najbolja Gruzija.

Lelek ništa posebno, sem harmonijskog pevanja.

Kod Lavine ne znam koliko će se čuti hor, on se prosto mora čuti bar ko na PZE a sama pesma odlična.

Ovde ne mogu da shvatim da kamera ne hvata momenat kad pada na kolena.