Klotzen Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ako se ovako nastavi prednost Austrije će biti oko 100 poena nad Švedskom, mislim da im to neće biti dovoljno za pobedu. Kao što sam sumnjao Švica visoko.
Jurgen Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kakav užasan prenos glasanja. Tabela se vidi 3 sekunde 1
Klotzen Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Nadam se da ćemo mi dati 12 poena nekom od 5 glavnih favorita. Nije valjda štela za Grčku. Dobro je FRA, da se ne brukamo. Edited 7 hours ago by Klotzen
Stiletto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Srbija 10 Nemačkoj 12 Francuskoj. Ne možeš naći dve različitije pesme. Ko li je u žiriju da mi je znati. A Kosjerina veze stvarno savršen engleski.
Stiletto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago A po svoj prilici i Šveđani, već su skoro 150 poena iza Austrije. A mali Austrijanac mi debelo ide na živac ovim coktanjem i plakanjem na svaku 12-icu.
Klotzen Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) @Helena ma on se još dobro drži, on će kod publike biti u top 5 ako sve prođe po očekivanju. Meni je veće iznenađenje da je Finska ispod Estonije što znači da i nju možemo da otpišemo za pobedu. Kipar nisu morali ni da čekaju ko je dobio 12. A ova naša licemerka se sprda a lepo joj je kada nam CG da 12 poena. Edited 7 hours ago by Klotzen
Stiletto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Da li će Kipar 12 dati Grčkoj? Nikad dosad nisu drugačije
Helena Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sad ovako, navijam za Švicu. Videćemo kraj, ali Luka bolji od Mengonija!?!
Klotzen Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Biće ovo tesno. Mislim da Švica neće dobiti mnogo poena od publike, ali mislim da postoji scenario za FRA da pobedi.
Stiletto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 132 fore za Austriju ispred Švedske. Da li će biti dovoljno? Ili što kaže @Helena kladionice znaju?
Helena Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ne, ovo ide Austriji. Kaže hrvatski komentator ne zna da li je neko od publike dobio 0 bodova. UK nekoliko puta ja znam.
Helena Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kaže hrvatski komentator ne zna da li je neko od publike dobio 0 bodova. UK nekoliko puta ja znam Pa rekoh
Klotzen Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Težak flop Šveđana, znači neko drugi je dominirao kod publike.
Jurgen Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ubi Tommy Cash Saunu 1 minute ago, Klotzen said: Težak flop Šveđana, znači neko drugi je dominirao kod publike. Pa Izrael
Stiletto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) ko ja dobro računam, ostalo je još 120 poena za Švajcarsku i Austriju. Mada možda i grešim. Au Švajcarska nula. Gotovo. Austrija pobeđuje. Edited 6 hours ago by Stiletto
DameTime Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Zaslužena pobeda, bravo! Dostojan evrovizijski pobednik ☺️
Recommended Posts