Jurgen Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Mišel Unciker 30 godina izgleda isto. Svaka čast ženi.
DameTime Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Mnogo mi se sviđa Norveška, na repeat-u mi je danima.
Stiletto Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Dečko iz Norveške zaglavio u osamdesetim. New Kids on the Block vreme je odavno prošlo, čak se i Doni Volberg odrekao tog vremena. Sad se vratismo u šezdesete. Puppet on a string pobedilo ima 60 godina, malo je kasno za ponavljanje iste fore. Jedina razlika je što se Sendi Šo nije razgaćila na sceni. Edited 18 hours ago by Stiletto
Klotzen Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Luksemburžanka je lep primer nastupa i to prostog nastupa koji prosečnu pesmu odvede u finale. Interesantno. Da vidimo sada Estonca. 2
Stiletto Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Estonija kvalitetna zajebancija. Ali samo to. Zajebancija. Još mu knedla u grlu, peva triput gore nego u polufinalu.
Klotzen Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ja mislim da on namerno falšuje jer je ceo nastup parodija.
Stiletto Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Da nije jebene politike, Izraelka bi morala da pobedi večeras. I glasčina i pesma. Ali neće... 1
Helena Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 minutes ago, Stiletto said: Da nije jebene politike, Izraelka bi morala da pobedi večeras. I glasčina i pesma. Ali neće... Prošle godine je Izrael imao bolju pesmu. Ginko ja i dalje moj favorit.
Stiletto Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Litvanci ko reklama za kristal met. Hajde da se drogiramo pa neka oči sjaje...
DameTime Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Duška: Dama koja se slojevito obukla i pokazala sve što je želela to veče Sklonite više ovu pijanu budalu koja jednom godišnje ustane iz hibernacije da bi lupetala na nacionalnoj frekvenciji 1
Stiletto Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Španjolka odlično izgleda i još bolje peva. Šteta što joj je pesma već sto puta preslušana bulja.
DameTime Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Bolja nego u onom nastupu što su prikazali u polufinalu, što se tiče vokalnog dela. Meni je i pesma kul, svakako ne za bogznakoji plasman na ESC. Svaki nastup posle Chanel i Slo Mo mi je blag 😄
Klotzen Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Nešto je tu kod Španjolke zvuk bio poremećen, bar na RTS. Kao da su je smanjili.
Stiletto Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ukrajina, jednom rečju i glasom Homera Simpsona, BO-RI-NG!
Stiletto Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Britanke kopije Bucks Fizz sa Temua. Edited 17 hours ago by Stiletto
Stiletto Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Jebo prelepo pevanje kad je suva tehnika, bez imalo srca. A i pesmu ko da je napisao AI. Dve reči, wasted love, udri na autorepeat. Edited 17 hours ago by Stiletto
Klotzen Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Sad možemo reži da je u nastupu u 1/2 imao dosta propusta u glumi. Sad je dosta stvari popravio i jasnije je. Jedino ostaje ono mlaćenje rukom a kiše jedva da je bilo. Neka mu je sa srećom, zalužio je pobedu.
Stiletto Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Joj Island... malo nam bilo kopije New Kids on the Block, evo nam sad kopije One Direction. I to bedne.
Helena Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 22 minutes ago, DameTime said: Duška: Dama koja se slojevito obukla i pokazala sve što je želela to veče Sklonite više ovu pijanu budalu koja jednom godišnje ustane iz hibernacije da bi lupetala na nacionalnoj frekvenciji Treba to dići, samo kose ima 12 kila Prebacila sam na HRT i zvuk je bolji. 1
Recommended Posts