Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Dečko iz Norveške zaglavio u osamdesetim. New Kids on the Block vreme je odavno prošlo, čak se i Doni Volberg odrekao tog vremena.

Sad se vratismo u šezdesete. Puppet on a string pobedilo ima 60 godina, malo je kasno za ponavljanje iste fore. Jedina razlika je što se Sendi Šo nije razgaćila na sceni.

Edited by Stiletto
Posted

Luksemburžanka je lep primer nastupa i to prostog nastupa koji prosečnu pesmu odvede u finale. Interesantno. Da vidimo sada Estonca.

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Stiletto said:

Da nije jebene politike, Izraelka bi morala da pobedi večeras. I glasčina i pesma. Ali neće...

Prošle godine je Izrael imao bolju pesmu.

Ginko ja i dalje moj favorit.

Posted

Duška: Dama koja se slojevito obukla i pokazala sve što je želela to veče 

Sklonite više ovu pijanu budalu koja jednom godišnje ustane iz hibernacije da bi lupetala na nacionalnoj frekvenciji :twak:

• Like 1
Posted

Bolja nego u onom nastupu što su prikazali u polufinalu, što se tiče vokalnog dela. Meni je i pesma kul, svakako ne za bogznakoji plasman na ESC. Svaki nastup posle Chanel i Slo Mo mi je blag 😄 

Posted (edited)

Jebo prelepo pevanje kad je suva tehnika, bez imalo srca. A i pesmu ko da je napisao AI. Dve reči, wasted love, udri na autorepeat.

Edited by Stiletto
Posted

Sad možemo reži da je u nastupu u 1/2 imao dosta propusta u glumi. Sad je dosta stvari popravio i jasnije je. Jedino ostaje ono mlaćenje rukom a kiše jedva da je bilo. Neka mu je sa srećom, zalužio je pobedu.

Posted
22 minutes ago, DameTime said:

Duška: Dama koja se slojevito obukla i pokazala sve što je želela to veče 

Sklonite više ovu pijanu budalu koja jednom godišnje ustane iz hibernacije da bi lupetala na nacionalnoj frekvenciji :twak:

Treba to dići, samo kose ima 12 kila :classic_rolleyes:

Prebacila sam na HRT i zvuk je bolji.

• Like 1