Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Dečko iz Norveške zaglavio u osamdesetim. New Kids on the Block vreme je odavno prošlo, čak se i Doni Volberg odrekao tog vremena.

Sad se vratismo u šezdesete. Puppet on a string pobedilo ima 60 godina, malo je kasno za ponavljanje iste fore. Jedina razlika je što se Sendi Šo nije razgaćila na sceni.

Edited by Stiletto
Posted
2 minutes ago, Stiletto said:

Da nije jebene politike, Izraelka bi morala da pobedi večeras. I glasčina i pesma. Ali neće...

Prošle godine je Izrael imao bolju pesmu.

Ginko ja i dalje moj favorit.

Posted

Duška: Dama koja se slojevito obukla i pokazala sve što je želela to veče 

Sklonite više ovu pijanu budalu koja jednom godišnje ustane iz hibernacije da bi lupetala na nacionalnoj frekvenciji :twak:

• Like 1
Posted

Bolja nego u onom nastupu što su prikazali u polufinalu, što se tiče vokalnog dela. Meni je i pesma kul, svakako ne za bogznakoji plasman na ESC. Svaki nastup posle Chanel i Slo Mo mi je blag 😄 

Posted (edited)

Jebo prelepo pevanje kad je suva tehnika, bez imalo srca. A i pesmu ko da je napisao AI. Dve reči, wasted love, udri na autorepeat.

Edited by Stiletto
Posted

Sad možemo reži da je u nastupu u 1/2 imao dosta propusta u glumi. Sad je dosta stvari popravio i jasnije je. Jedino ostaje ono mlaćenje rukom a kiše jedva da je bilo. Neka mu je sa srećom, zalužio je pobedu.

Posted
22 minutes ago, DameTime said:

Duška: Dama koja se slojevito obukla i pokazala sve što je želela to veče 

Sklonite više ovu pijanu budalu koja jednom godišnje ustane iz hibernacije da bi lupetala na nacionalnoj frekvenciji :twak:

Treba to dići, samo kose ima 12 kila :classic_rolleyes:

Prebacila sam na HRT i zvuk je bolji.

• Like 1