McLeod Posted yesterday at 02:22 PM Posted yesterday at 02:22 PM Videcu sutra ako se nakanim. Iskreno, bas mi je neinspirativna godina, najgora u poslednjih 20, mozda sa izuzetkom 2012. 1 1
DameTime Posted yesterday at 02:38 PM Posted yesterday at 02:38 PM Agreed. Prvi put u 20 godina sam zaboravila datume održavanja. 1
Helena Posted yesterday at 09:42 PM Posted yesterday at 09:42 PM Ali ima jedan lep klip gde tečno govori (tako se čini) norveški. Ima baš dobrih pesama, ali smo mi zbog Mile nezainteresovani. Da su Haremke otišle, sve bi zvonili od pisanja.
Stiletto Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Koliko me ovogodišnji Eurosong drži najbolje vidim po tome što sam tek sad ušao na temu i pročitao poslednjih par strana. Sve mi se čini da će Srbija na ovogodišnjem Eurosongu obrisati patos. Doduše, ne sa konkurencijom...
McLeod Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ja nemam vremena danas ni za sta, samo sam primetio da smo se popeli na 10. mesto u nasem polufinalu, moguce i zbog ove komicne sekvence.
Klotzen Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago https://eurovisionworld.com/odds/eurovision-semi-final-1 Tu su kvote za večeras. Manje više je tako kako kvote govore i to su pesme sa najviše šansi da prođu dalje. San Marino, Slovenija i Island se bore za to 10. mesto. Koliko sam video/čuo Slovenija ima dirljiv stage i ako ljudi shvate radnju pesme tu može da dobije dosta glasova, no pitanje je koliko se ljudi udubljuju da razumeju pesme. Pesma je o njegovoj ženi kojoj je dijagnosticiran Rak i on peva o tom periodu. Srećom ona se izborila i pobedila ga i u finišu pesme mu se pridružuje na bini. To bi mogao biti jak trenutak. San Marino ima klasičnu žurka parti pesmu ali na njihovu žalost imaju samo jednog komšiju i tradicionalno loše prolaze kod publike. Island ima sranje pesmu ali je brz tempo i ako lepo slože nastup možda mogu da pokupe brdo glasova mladih i dece i da se promuvaju u finale. Ako nekom treba iznenađenje probajte da se kladite da Belgija ispada. Meni ova pesma liči na prošlogodišnju, kada je izašla svi su pričali o njoj a unazad par nedelja niko je više i ne spominje. Mogla bi pući kod publike i ispasti. Što se tiče četvrtka o tom potom, tamo je dosta napetije na dnu tabele. Meni lično naša pesma nije nešto i čak i da se provuče i finale sigurno će tamo završiti oko 20. mesta. Uopšte nemam neki ludi sceanario kao prošlih godina da možda može da iznenadi i uđe u top 10. Zato je i moja energija ove godine znatno manja. No Princ se potrudio dobrano oko promocije i uradio je mnogo više od prethodnih predstavnika tako da se od dna na kladionici trenutno nalazi na 10. mestu u polufinalu sa šansom da prođe u finale. Uradio je revamp pesme i potpuno promenio nastup što se ne sećam da je iko do sada uradio tako da kapa dole što sluša javnost. No pesma je i dalje dosadna i mora taj nastup da bude odličan, a po onim klipovima ne čini se tako. Francuskinja ima nastup gde pesak pada po bini oko nje pa se ljudi pitaju kako će to da počiste. Naravno odma je usledio mim princa koga vuku kao odgovor na to kako očistiti binu 🙂 No dobro, što kažu starlete, nije važno šta pišu nego samo da je slika lepa 🙂 privukao je pažnju tako da videćemo.
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Slab nastup Španije, iako mi se pesma sviđa, valjda mi je u glavi Chanel (Slo Mo) standard za ovakav tip pesme.
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Do sada Espreso Makijato i Sauna tri sprata iznad ostalih.
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Svedska moze da izgubi samo ako Austrijanac razbije i uzme sve poene zirija, ali posto je to Svedska nece se desiti. Ostalo tanko. Vizuali uglavnom svima dobri.
Klotzen Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ukrajina je podbacila sa stagingom ali se ne bojim za njih jer ih ima ko kusih pasa širom Evrope. Pesma mi je inače prosek mada dečko peva odlično. Tomi Keš je dodao onu plesačicu kao fanicu 🙂 vrlo dobra parodija. Šveđani su samo izbacili jednog densera, ovo ostalo skoro preslikano. Slovenac je lepo spakovao nastup za nekog ko zna o čemu je pesma i ko je žena na kraju ali bojim se da većina neće to shvatiti. Njegova konkurencija Island ništa specijalno ali je pesma brza i svideće se mlađima. Da vidimo još San Marino pa će možda biti jasnije ko od njih troje ide dalje. Evo sada ide Italijan i njemu su dozvolili subtitle jer je pesma smor pa se digla velika buka zašto to nije dozvoljeno drugima. Recimo Konstrakta je to tražila i dozvoljeno joj je samo 3-4 strofe da pevede.
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 17 minutes ago, McLeod said: Svedska moze da izgubi samo ako Austrijanac razbije i uzme sve poene zirija, ali posto je to Svedska nece se desiti. Ostalo tanko. Vizuali uglavnom svima dobri. Austrijanac sam sebe u dupe da šutira ako od šest skandinavskih žirija sabere ukupno pet poena. Znaju oni ko je glavna konkurencija. 1
Klotzen Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Dobar San Marino. Ja bih rekao da će on proći pre nego Slovenac, Island mislim da nema šanse jer je San Marino sve uradio za klasu bolje od njih. Austraijanac će sigurno pokidati kod žirija a Šveđani kod publike, pitanje je samo ko će u zbiru imati više. Ako nastup Austrije bude zanimljiv kao onih 30 sekundi što smo videli onda je game over jer će i on biti u top 3 kod publike a Šveđani neće biti u top 3 žirija. Albanija odlična i ova devojka baš dobro nosi pesmu. Edited 3 hours ago by Klotzen
Helena Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Albanka mi je najkomletnija, a stejdžing najbolja do sad. Ful pakovanje. 3 minutes ago, Klotzen said: Dobar San Marino. Ja bih rekao da će on proći pre nego Slovenac, Island mislim da nema šanse jer je San Marino sve uradio za klasu bolje od njih. Austraijanac će sigurno pokidati kod žirija a Šveđani kod publike, pitanje je samo ko će u zbiru imati više. Ako nastup Austrije bude zanimljiv kao onih 30 sekundi što smo videli onda je game over jer će i on biti u top 3 kod publike a Šveđani neće biti u top 3 žirija. Albanija odlična i ova devojka baš dobro nosi pesmu. Na tviteru su izašli kompletni nastupi svih izvođača.
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bošnjak dosta bolji nego na Dori, i vokalno i vizuelno. 1
Klotzen Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bogami ova Švajcarkinja je baš iznenadila. Biće ona visoko kod žirija.
Helena Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ali Švajcarci koji peglaju euforiju na takmičenju, samo čekam da ove voditeljke kažu calm down 😂 I Kipar extra nastup. Edited 2 hours ago by Helena
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Smaračima kao što je Holanđanin bih zabranila da se prijave xD Više energije sam viđala po daćama.
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago S tim sto je Holandjanin najbolji pevac ubedljivo i jedini bez icega
Recommended Posts