double fault Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 Spoiler 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 jel bio neko od forumasa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 (edited) Ode Rodja u penziju - i jezevi zaplakase. Edited September 24, 2022 by Kronostime 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Na Areni5 trenutno ona emisija Sporting Rivalries o Fedalu, ako nekog zanima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Njah...rivalitet.Ovaj ga peglao na šljaci, ovaj Rafu na ostalim podlogama i toeto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted September 26, 2022 Share Posted September 26, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Postoji ta tema..prelistaj PDF. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 prebaceno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 7, 2022 Share Posted October 7, 2022 Auuu sad gledam, lik na hrvatskoj Potjeri sam imao 21 tačan odgovor u finalu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted October 8, 2022 Share Posted October 8, 2022 Da, išla je prije 10-ak dana ta epizoda a jučer valjda repriza jer koliko sam shvatio petkom idu reprize najzanimljivijih epizoda. Kad sam čuo kako je prošao vratio sam natrag da vidim (inače sam praktički prestao pratiti Potjeru a nekad nisam propuštao nijednu epizodu) i čovjek je stvarno bio sjajan, moja procjena je da ne zna baš toliko koliko mu mozak brzo radi (i kratio je mnoga pitanja) ali svakako veliki rispekt i za nastup i za činjenicu da je NFL fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Dosta smo kacili jezeve, gonic jezeva je okupan i spreman za zimu 2 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 7 minutes ago, Pangea said: Moj drug je sinovima dao imena svog oca i strica. Bilo mi je čudno u tom trenutku. U međuvremenu su obojica starijih preminula a meni su ta imena dece sada nekako prikladna, podsećaju na voljene. Kod nas i dalje relativno često daju deci imena deda i baba, ali obično kada više nisu živi. Onda bude zanimljivih imena, tipa Ananije, Granica, Dosta, čula sam čak i za jednu Sovjetku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Znaci,to je cuveni Pako? ^^ Naleteh na ovaj tvit..morao sam ga podeliti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Da da, to je cuveni Pako, mrcina od skoro 45kg Kad me povuce u setnji, rame mi iscupa, a isto tako kad resi nesto da njuska, ukopa se kao magare i ne mogu da ga pomerim. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Jako lijep pas 🙂 a šta je s onom knjigom koju si onomad dobila na poklon od Wish&Go čini mi se? 😄😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 11 minutes ago, Boxy said: Da da, to je cuveni Pako, mrcina od skoro 45kg Kad me povuce u setnji, rame mi iscupa, a isto tako kad resi nesto da njuska, ukopa se kao magare i ne mogu da ga pomerim. Dobar trening Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 11 minutes ago, gledan van, ludilo 1 said: Jako lijep pas 🙂 a šta je s onom knjigom koju si onomad dobila na poklon od Wish&Go čini mi se? 😄😁 Ovo je upućeno tebi @Boxy Nemoj se praviti da ne znaš koja je knjiga u pitanju 😁😁😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 14 minutes ago, gledan van, ludilo 1 said: Jako lijep pas 🙂 a šta je s onom knjigom koju si onomad dobila na poklon od Wish&Go čini mi se? 😄😁 Nije sto je moj, ali jeste i ima predobru narav, jedino na jezeve laje, lopova bi pustio i bio presrecan Knjiga je zvrsila kod jednog Djokofana, tada sam jos bila na SK forumu i tamo se javio jedan decko, pa sam prosledila 4 minutes ago, Drug Crni said: Dobar trening Odlican, full body workout je sa njim 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 @alcesta, jel gledas love death & robots? ako vec nisi odgledala s01e02 - three robots Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Je li to Netfliks? Ne gledam ga, generalno jako slabo gledam serije poslednjih godina, eventualno šta mi naiđe na TV kanale koje imam kad imam vremena, kao sad Orvil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 jeste netfliks, ni ja ga nemam, ovo malo stvari sto nadjem vremena da gledam uglavnom skinem poenta je bila da ova epizoda ima veze s mackama, na brzaka se moze ovde pogledati, traje svega 11min 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 11, 2022 Share Posted October 11, 2022 Sviđa mi se pogledaću još koju epizodu kad se setim, mada bi kvalitet slike mogao biti bolji. Sećam se da sam daaaaaaaavno nekada u Zabavniku pročitala SF priču koja se zvala Mačke u četiri dimenzije. Nikad posle nisam mogla da nađem ni tu priču ni autora, mada je vrlo moguće ako je bio prevod da se u originalu zove sasvim drugačije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts