Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da, išla je prije 10-ak dana ta epizoda a jučer valjda repriza jer koliko sam shvatio petkom idu reprize najzanimljivijih epizoda. Kad sam čuo kako je prošao vratio sam natrag da vidim (inače sam praktički prestao pratiti Potjeru a nekad nisam propuštao nijednu epizodu) i čovjek je stvarno bio sjajan, moja procjena je da ne zna baš toliko koliko mu mozak brzo radi (i kratio je mnoga pitanja) ali svakako veliki rispekt i za nastup i za činjenicu da je NFL fan :thumbup:

Posted
7 minutes ago, Pangea said:

Moj drug je sinovima dao imena svog oca i strica. Bilo mi je čudno u tom trenutku. U međuvremenu su obojica starijih preminula a meni su ta imena dece sada nekako prikladna, podsećaju na voljene.

Kod nas i dalje relativno često daju deci imena deda i baba, ali obično kada više nisu živi. Onda bude zanimljivih imena, tipa Ananije, Granica, Dosta, čula sam čak i za jednu Sovjetku :default_sofa: 

• Ha-ha 1
Posted

Da da, to je cuveni Pako, mrcina od skoro 45kg :classic_biggrin:

Kad me povuce u setnji, rame mi iscupa, a isto tako kad resi nesto da njuska, ukopa se kao magare i ne mogu da ga pomerim. :classic_biggrin:

• Ha-ha 2
Posted
11 minutes ago, Boxy said:

Da da, to je cuveni Pako, mrcina od skoro 45kg :classic_biggrin:

Kad me povuce u setnji, rame mi iscupa, a isto tako kad resi nesto da njuska, ukopa se kao magare i ne mogu da ga pomerim. :classic_biggrin:

Dobar trening :classic_biggrin:

Posted
11 minutes ago, gledan van, ludilo 1 said:

Jako lijep pas 🙂 a šta je s onom knjigom koju si onomad dobila na poklon od Wish&Go čini mi se? 😄😁

Ovo je upućeno tebi @Boxy Nemoj se praviti da ne znaš koja je knjiga u pitanju 😁😁😛

• Ha-ha 1
Posted
14 minutes ago, gledan van, ludilo 1 said:

Jako lijep pas 🙂 a šta je s onom knjigom koju si onomad dobila na poklon od Wish&Go čini mi se? 😄😁

Nije sto je moj, ali jeste :classic_biggrin: i ima predobru narav, jedino na jezeve laje, lopova bi pustio i bio presrecan :classic_laugh:

Knjiga je zvrsila kod jednog Djokofana, tada sam jos bila na SK forumu i tamo se javio jedan decko, pa sam prosledila :classic_smile:

4 minutes ago, Drug Crni said:

Dobar trening :classic_biggrin:

Odlican, full body workout je sa njim :classic_laugh:

• Like 1
  • Love 1
Posted

Je li to Netfliks? Ne gledam ga, generalno jako slabo gledam serije poslednjih godina, eventualno šta mi naiđe na TV kanale koje imam kad imam vremena, kao sad Orvil.

Posted

Sviđa mi se :classic_biggrin: pogledaću još koju epizodu kad se setim, mada bi kvalitet slike mogao biti bolji.

Sećam se da sam daaaaaaaavno nekada u Zabavniku pročitala SF priču koja se zvala Mačke u četiri dimenzije. Nikad posle nisam mogla da nađem ni tu priču ni autora, mada je vrlo moguće ako je bio prevod da se u originalu zove sasvim drugačije.

• Like 1