Jump to content

NFL - Season 2023


Recommended Posts

Barkli je naprimer, prema pisanju par NYG insajdera, tokom našeg bye week-a prošle godine, na nagovor agenta, odbio ponudu koja bi, da je prihvaćena od strane Barklija, učinila da se cela liga sada smeje Giantsima. Posle nije mogao dobiti ni blizu takvu cifru. Da nema taga i da je došao do FA ne bi dobio ni približno toliko novca. Tako da malo realnosti i boljeg sagledavanja situacije sa njihove strane takođe ne bi bilo loše. Ovo kažem ja koji kad krene da rangira ljude prema tome koliko su mu dragi kaže otac, pokojna mater, sestra i njeni klinci pa onda dođu Barkli, Deklan Rajs , Punter i Naneli otprilike....

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, advokat kuče, tečefon said:

Tako da malo realnosti i boljeg sagledavanja situacije sa njihove strane takođe ne bi bilo loše.

 

Ovo.

 

Dosta njih malo nerealno gleda na trenutnu situaciju u ligi, kada se priča o njihovoj poziciji. Pa se nešto dure i mršte, iako realno nemaju baš neki leverage za pregovore. Slična situacija je kod nas sa Jacobsem. Koji bi na kraju i mogao da iščupa ugovor čisto zato što smo komedija od organizacija, a i nemamo dovoljno drugog talenta na kojeg bi potrošili lovu.

Link to comment
Share on other sites

Još malo da se nadovežem na svoj prethodni post. Naime, sad se pojavio info da je tokom pregovora između Barklija i Giantsa tokom našeg bye week-a prethodne sezone (spominjao sam to ) , menadžer Barklija računao da će Daniel Jones popiti tag a da će Barkli morati da dobije ono šta traži ili biti unrestricted FA.

Barkli može da se ljuti samo na svoje predstavnike. Nikako na FO Giantsa. 

Link to comment
Share on other sites

Snajder konačno prodao Vašington, još su ga kaznili sa 60 miliona, što je umanjilo cenu koju je dobio prodajom za čitavih 1%.

Poslednje 4 prodaje NFL franšiza:
Vašington 6.05 biliona 2023,
Denver 4.65 biliona 2022,
Karolina 2.28 biliona 2018,
Bafalo 1.4 biliona 2014.

Neverovatan eksponencijalan rast vrednosti timova. Ne bi me iznenadilo da se za koju godinu Čikago ili Sijetl proda za 10+ biliona.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Za Ekelera nema love pre svega zbog Dzej Si Dzeksona i Kalila Meka.

A sledece godine ogroman kap hit imaju i Bosa, Alen i Vilijams.

Ako se pogleda njihova produkcija i istorija povreda, rekao bih da su Čardžersi prvi kandidati za neki polu remont sledećeg proleća.

Od glavnog trenera, preko ovih veterana.

I tu ne bi bilo pametno produziti RB.

Trenutno je njihov cap spejs za 2024 u minusu 64 miliona.

Ako do trejd dedlajna budu na nekih 2-5, ne bi me iznenadilo da krene čišćenje.

 

A Herbertova ekstenzija stupa na snagu tek za 2 sezone, a do tada on je sa 8.5 i 19 miliona medju jeftinijim QB u ligi.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Nisam fan Danijela JOnesa. Smatram da Giantsi sa njim nikad neće biti relevantni, ali pitanje za razmišljanje.

 

F3CUlqSW8AAUNIR?format=jpg&name=medium

 

Šta bi  bilo da se njemu daju druga odbrana, prva ofanzivna linija i treći WR korpus u ligi, a Jalenu Hurtsu 17, 30, i 32, respektivno. Kakav bi bio Jalen Hurts, a kakav Daniel Jones. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Trey Lance je bio apsolutni fijasko za SF. Napravili su trade up ne znajući kojeg igrača će da uzmu i na kraju odabrali igrača koji je imao 17 startova u slaboj koledž konferenciji koji je pride sezonu pre toga odigrao 1 utakmicu usled korone. Dali su 2 buduća pika prve runde, oba puta ispostavilo se 29. overall (2022. Cole Strange) i ove godine Bryan Bresee, uz još jednog pika 3. runde i svoj 12. pik 2021 da skoče 9 mesta. Sve to dok su imali na rosteru QB-a koji ih je doveo do SB i trenera kojem je potreban kompetentan QB da čita proste read-ove koje Shanahan zada, što je recimo pokazao Purdy u drugom delu prošle sezone.

 

Da stvar bude gora, samo da su ostali na 12. verovatno bi im pao Lance ili ako je još neki drugi tim bio lud, svakako je tu bio Mac Jones koji upravo pripada toj nekoj grupi igrača i koji je u svojoj rookie sezoni dok mu je OC bio Josh McDaniels igrao prilično dobro. 

 

I da stvar bude još, još gora: kad se napravi takav trade, to se radi da se uzme QB i još samo generacijski edge rusher dolazi u obzir. Ali ovo su igrači koji su birani posle Lance-a: Pitts, Chase, Waddle, Sewell, Horn, Surtain, Devonta Smith, Fields i na 12. Micah Parsons. Da su ostali tu opcije bi još bile Rashawn Slater, Vera-Tucker, Darrisaw, Dickerson itd. Izlistao sam sad samo OLinemene pošto su to izabrali u drugoj rundi (48. G Banks).

 

Sve u svemu, ako sad i Purdy/Darnold kombinacija propadne, mislim da bi Lynch mogao biti na udaru. Shanahan je verovatno sigurniji, uzevši kakvo je trenutno stanje sa glavnim trenerima u NFL, bio bi zaposlen 2 sekunde pošto bi dobio otkaz. Zanimljiv period za ekipu koja bi trebalo da bude najveći konkurent Eagles-ima u NFC. I pored ove grešketine, roster je prilično dubok.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

U skraćenju rostera na 53 igrača Patsi katovali sve kvoterbekove osim Meka Džonsa :smiley53: i ostavili samo dva running back-a i dva tight end-a. Da li se nadaju da će da pokupe sa waiver liste nekoga ko je bolji od isečenih ili je Bil potpuno izlapeo, nemam pojma. Al' naginjem ovom drugom.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...