Jurgen Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 Nemamo temu za VN Monaka ili ja ne vidim dobro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 DASUBO ce je postaviti danas u neko doba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted May 24, 2019 Share Posted May 24, 2019 Izvinjavam se zbog kašnjenja postavljanja topica za Monako. Iskrsao mi je put i poslednjih deset dana menjao sam hotele, avione, vozove i automobile. Želeo sam da ispunim obećanje zato ne prepustih drugome pisanije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted May 24, 2019 Author Share Posted May 24, 2019 Svaka cast na uvodu, nemas zbog cega da se izvinjavas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 Dragi drugari, lepo smo se druzili, odo' ja malo u banovinu. Ovo definitivno nije forum za mene, jer osim ove jedne oaze sve ostalo je pustos i mocvara i korov koji se namerno djubri i zaliva. Bilo je lepo dok je trajalo, svako dobro! 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted May 25, 2019 Author Share Posted May 25, 2019 Ej ej, sta pricas to??? Pa ostani ovde na f1 covece Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 Nemoj da zayebavaš, ostani ovde. I ja sam samo ovde i na pivu, čak sam i kviz pogodi grad zapostavio. Ostalo ne čitam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 Nemojmo ovde nastavljati, hajde na pm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 Radoje, ne nasedaj na provokacije. Covek je vise puta napisao da se zahebava i provocira, a ti si se nasao da ga uzmes ozbiljno. Ovde je lepo. Ako hoces djubrenje i zalivanje, navrati dole na Bastovanstvo, ima nas i koji se tamo lepo zalivamo (nase povrce)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 Daj Radoje ne zezaj molim te. Ko god da te iznervirao negde drugde na ovom pdf, ljudi koji prate F1 te izuzetno poštuju i bez tebe teško da ovo može da funkcioniše. Svi smo se potrudili, neki ljudi koji su prestali odavno da pišu su se ponovo pojavili i ovo izgleda da će da se vrati na ono što je nekada bio F1 na B92. Naravno da ću poštovati tvoju odluku, ali molim te razmisli još jednom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 (edited) Za sada stvar stoji na tome da ne zelim vise da budem mod. Za ostalo ce jos da vidimo 🙂 Edited May 25, 2019 by Radoye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted June 9, 2019 Author Share Posted June 9, 2019 55 minutes ago, Hamilton said: Kakav SMRAD je ovaj vetel. 54 minutes ago, Dzoni_m said: Rece mu smrda Sent from my iPhone using Tapatalk 53 minutes ago, Hamilton said: Tacnije smradina. Nema potrebe za licno vredjanje, uzdrzi se. 53 minutes ago, Dzoni_m said: Kad budes vodio racuna sta pises smrdo Sent from my iPhone using Tapatalk Dzoni_m - vređanje drugog forumaša - 5 dana Hamilton - dizanje tenzija i dvostruko vređanje vozača - 3 dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted June 9, 2019 Author Share Posted June 9, 2019 Gospodo, molim vas najiskrenije da se ovako nesto ne ponovi. Poznati smo kao najkulturniji podforum- treba da tako i ostane. Žao mi je sto je doslo da banovanja prvi put ikada (nadam se i poslednji), ali moralo je tako da bude. Kazne nisu velike. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted June 13, 2019 Share Posted June 13, 2019 Samo da se ‘javno’ izvinim za nedolican recnik i neprijatnu situaciju. Nisam procitao pravilnik za ovaj deo podforuma, tako mi i treba (pretezno sam na kosarci, a tamo moze sve i svasta od ‘epiteta’). Zivi bili, prastajte. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted July 14, 2019 Author Share Posted July 14, 2019 8 hours ago, Doorn said: Bravo Vettel, konjino Doorn - 2 dana, vredjanje vozaca. Izvinjavam se ovim putem Hamiltonu sto sam ga banovao na 3 dana, zaista je bilo previse. Ali posto smo postavili precedent tada, morao sam sada da banujem i Doorna. Mozemo slobodno da diskutujemo o ovome - da li mislite da je ban nepravedan, da treba da se dozvoli da se vozaci u toku trke nazivaju smradinama (Hamilton) i konjinom (Doorn) i da umesto bana to povlaci za sobom upozorenje, pa tek sledece put ban? Hvala unapred. Samo je vrlo tesko razgraniciti koji izrazi bi bili za kaznjavanje, a koji ne bi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 (edited) Ja bih davao upozorenja. Nesto tipa tri upozorenja i onda ban na 2-3 dana. Jbg ponesu emocije, iznervira te a ovde diskutujemo live trku pa se desi. Glup je ban i jedan i drugi kada je u afektu Edited July 15, 2019 by Hertzog Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Onda redovno imamo sto afekata i nijedan ban. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Pa prenosis upozorenje, mozda negde ima u podesavanjima foruma ta opcija pa da pise ko ima koliko upozorenja. Nisam mislio na jednu trku nego zbirno, kao zuti kartoni u fudbalu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted July 16, 2019 Author Share Posted July 16, 2019 Ima, ima. "Pamti" forum upozorenja i uvek prikazuje istorijat istih moderatorima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 (edited) Mhm, nešto kao kumulativno. Ima to na nekim forumima. Tipa, pet kartona u godinu dana, forumski softver automatski šalje na hlađenje. Edited July 16, 2019 by 033zero330 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doorn Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Nisam znao za ovo pravilo. Jbg izletilo mi u momentu...kako da vam docaram kad RB-Honda polako postaje drugi tim ove sezone. Bori se sa mocnim Ferarijem,a ja na ivici fotelje uzbudjen. Izvinjavam se, kazna zasluzena. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 Filthy McNasty ce se odmoriti 7 dana zbog uvreda upucenih Dzoniju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted September 3, 2019 Author Share Posted September 3, 2019 Gospodo, ima li dobrovoljaca za uvode za 5 poslednjih trka sezone? Ja cu raditi Singapur. Askari je obecao da ce raditi Rusiju Ajde evo ja cu uzeti i da radim najodvratniju stazu Abu Dabi Dakle, potrebni su nam uvodi za Suzuku, Ostin, Meksiko, Brazil Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 Suzuku nikad više, jer te godine kad sam pisao uvod, nastradao je Bjanki. Radoje je na Severno Ameriačanskom kontinentu, konta ondašnje prilike pa je bzvz da se guram tamo. Dakle, javljam se za Brazil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted September 3, 2019 Share Posted September 3, 2019 4 hours ago, Borko said: Gospodo, ima li dobrovoljaca za uvode za 5 poslednjih trka sezone? Ja cu raditi Singapur. Askari je obecao da ce raditi Rusiju Ajde evo ja cu uzeti i da radim najodvratniju stazu Abu Dabi Dakle, potrebni su nam uvodi za Suzuku, Ostin, Meksiko, Brazil Ja sam rekao ds radim Rusiju samo u paketu sa Brazilom, ima to tu negde, proverite. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts