Klotzen Posted Tuesday at 03:02 PM Posted Tuesday at 03:02 PM Da čovek ne poveruje koliko je sve slično. čak se aerodrom poklapa. Ovaj "balkanski" deo BG je različit pa sam malo isekao sliku jer južno od onoga što je na slici ima još jedno veliko naselje a sa tim na slici bi bilo na prvi pogled jasno da nešto ne štima. Ovako je trebalo baš detaljno pregledati mapu da bi se uočilo da nije BG a realno kada vidite nešto što ste videli 1000 puta onda ga i ne gledate detaljno 🙂 1
Marko Posted Tuesday at 06:11 PM Posted Tuesday at 06:11 PM Ja sam video da ne može biti Bg po rasporedu i razmeri urbanizovanih delova grada na severnoj u odnosu na južnu stranu. Reke su izgledale kao Sava i Dunav. No stvarno mi nije padalo na pamet da se ubacujem kao neko ko nije iz Beograda 1
DJORDJE Posted Tuesday at 06:50 PM Posted Tuesday at 06:50 PM Cak i kada se bolje zagledam gotovo da nema razlike, ade na Dunavu gotovo identicno rasporedjene. 1
Jezebel Posted Wednesday at 02:52 AM Author Posted Wednesday at 02:52 AM 15 hours ago, Klotzen said: Dragi moji Beograđani, pustio sam vas da se "dinstate" tri dana i niko od Vas nije primetio da na mapi nije Beograd. Ovo je mapa Nižnjeg Novgoroda 🙂 Meni si mogao i mapu Marsa da okacis 🤣. 1
Recommended Posts