Lineker Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 Nastavak stare teme, a pošto je sezona završena, kačim slike sa konačnim tabelama za sezonu 18/19. redovan fantasy: Spoiler draft fantasy: Spoiler Čestitke pobednicima! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 solidno trece mesto za prvo ucestvovanje u ligi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 757 u Srbiji, druga sezona, nije lose.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
therion Posted May 15, 2019 Share Posted May 15, 2019 On 5/13/2019 at 11:18 AM, Lineker said: Nastavak stare teme, a pošto je sezona završena, kačim slike sa konačnim tabelama za sezonu 18/19. redovan fantasy: Reveal hidden contents draft fantasy: Reveal hidden contents Čestitke pobednicima! hvala :) eto da se pohvalim da sam ja taj - ''mamu malo ja'' 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 (edited) Ako je neko je neko zainteresovan za fantasy ligu sa simbolicnim ulazom. Moguce uplate i skrillom i paypalom. 11 ucesnika trenutno Edited September 10, 2020 by MrTripleDouble Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Ee nisam znao da ima fantasy liga ovde nas forumasa. Ja bih dao jedan predlog, ako ima volje da se to izbede, da se pobedniku kupi dres omiljenog PL kluba. Cisto da bude malo zanimljivije. Ja sam se zarazio pre 2 godine sa ovom igricom i ne propustam ni jedno kolo. Bilo bi zanimlkibo kada bi se kreirala isto liga h2h, pa da igramo i svako kolo na bodove. Kao prava liga, pobeda 3 boda, nereseno 1.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 1 hour ago, Helmet said: Ee nisam znao da ima fantasy liga ovde nas forumasa. Ja bih dao jedan predlog, ako ima volje da se to izbede, da se pobedniku kupi dres omiljenog PL kluba. Cisto da bude malo zanimljivije. Ja sam se zarazio pre 2 godine sa ovom igricom i ne propustam ni jedno kolo. Bilo bi zanimlkibo kada bi se kreirala isto liga h2h, pa da igramo i svako kolo na bodove. Kao prava liga, pobeda 3 boda, nereseno 1.... bold Bas propustas 🙂 do prosle sezone je bila h2h liga sa draft odabirom igraca kao u nba fantaziju. Prosle sezone smo odustali verovatno iz nedostatka cimanja. Ipak je kasno za kreiranje takve lige jer PL vec veceras pocinje. Ja sam za da se pobedniku kupi dres po zellji, ali i od toga verovatno nema nista jer je tesko da ce svi biti da odvoje pare. Par puta smo to pokusavali na nba fantaziju, ali pola forumasa je bilo protiv. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Pa dobto, dovoljno je nas 10 da se slozi, meni nije problem ako se ne daju svi pare, nas 10 recimo se slozi i sta, svi damo po 7-8€. Danas je bar lako transferisati novac, tu je paypal recimo...Evo ako je jos neko zainteresovan, cisto fore radi bilo bi super da se pobedniku kupi dres.E jbg, iskreno bio je jedan oeriod kada sam manje visio na forumu,verovatno sam propustio to da vidim.Moje drustvo i ja privatno imamo h2h ligu, ali nema nikakvog cimanja, kada izaberes tim on ti vazi i za h2h, ako pobedis dobijes 3boda, aplikacija sama sabira tabelu. Aplikacija sama random obavi zreb i svake nedelje menjas protivnika, kao u pravoj ligi....Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 13, 2021 Share Posted August 13, 2021 Pa i nije pravo cimanje bilo za taj h2h, više sam tu reč upotrebio zargonski. Jedino za šta je bilo potrebno odvojiti vreme je draft koji traje 1 i po do 2h. Jednom nedeljno da vrsis izmene ti treba 5min. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Šta je sa bodovanjem u ovom kolu? Cleen sheet nije računat ni jednom igraču i ako su Liverpul i Čelzi primili golove posle 60 minuta. Nešto grešim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Da primljen gol je primljen gol pa on bio u 99 minutu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted May 25, 2022 Author Share Posted May 25, 2022 Ako neko još prati... print screen prvih 15. Čestitke Lazaru na duploj kruni! p.s. potrudiću se da sledeće sezone ne zakasnim da šifrom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 Pridruzujem se cestitkama! Za mene je ovo bila najgora sezona u istoriji, po ukupnom plasmanu, i to skoro duplo gora od prethodnog najgoreg rezultata, a igram redovno od 2007. godine. S obzirom da se liga od sledece sezone seli na Arenu sigurno necu pratiti ni ovoliko, ali cu opet po navici igrati. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the middle of nowhere Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 Treće mesto za mene,odličan plasman.[emoji3]Послато са M2101K6G помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 55 minutes ago, Romantik said: Pridruzujem se cestitkama! Za mene je ovo bila najgora sezona u istoriji, po ukupnom plasmanu, i to skoro duplo gora od prethodnog najgoreg rezultata, a igram redovno od 2007. godine. S obzirom da se liga od sledece sezone seli na Arenu sigurno necu pratiti ni ovoliko, ali cu opet po navici igrati. Pa ja ove godine nisam pratio. 10 utakmica ako sam odgledao je dobro. Sledece godine ce biti mnogo lakse zbog Arene. Hvala svima na cestitkama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 Cestitke i od mene,ovw sezone sam prvi ucestvovao, nije lose bilo, u prvih 5 nije los rezultat.Steta sto ne mogu da se menjaju nick-ovi za svaku kigu posebno, biko bi zanimljivije kada bi se znalo ko je ko od forumasa.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted July 6, 2022 Author Share Posted July 6, 2022 PL Fantasy 22/23 Krenula je nova sezona, sajt je u funkciji. Da ne bude kašnjenja kao prošle sezone, šaljem kod za pridruživanje ligi. Kod 0hmf6s Naziv lige: FORUM VOX92.NET Liga je klasična. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted July 24, 2022 Author Share Posted July 24, 2022 25-ro nas za sada. Rok za prvo kolo je 5.8. 19.30h. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 Igracu i ja, samo cekam zadnji dan da rosteri clanova PL budu jos kompletniji, jer ce biti jos transfera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OgX Posted July 29, 2022 Share Posted July 29, 2022 Planiram i ja naravno da se pridruzim ali cim sastavim tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 Fantazi mi nije trazio nikakav kod za vox ligu, vec me ubacio. Da li je neko imao slicno iskustvo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 4 minutes ago, mr clutch said: Fantazi mi nije trazio nikakav kod za vox ligu, vec me ubacio. Da li je neko imao slicno iskustvo? Ja jesam. Do doše ne sa fantazijem, to se desilo kada sam pošao u prvi razred osnovne škole 😭 Elem, jeste i mene jednom automatski ubacio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 5 minutes ago, mr clutch said: Fantazi mi nije trazio nikakav kod za vox ligu, vec me ubacio. Da li je neko imao slicno iskustvo? mislim da te automatski ubacuje u lige koje si igrao, makar mene ubacuje 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 OK, znači sve je uredu. Mislim da mi je prethodnih sezona uvek tražio kod ili sam pomešao ovaj klasični sistem lige sa draft ligom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 5, 2022 Share Posted August 5, 2022 On 7/6/2022 at 11:55 AM, Lineker said: PL Fantasy 22/23 Krenula je nova sezona, sajt je u funkciji. Da ne bude kašnjenja kao prošle sezone, šaljem kod za pridruživanje ligi. Kod 0hmf6s Naziv lige: FORUM VOX92.NET Liga je klasična. Izbacujem mi invalid code... BTW, na kom sajtu igrate 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts