Old 666 Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Danas singl "Prolaz Hrvatska". Kad se vidi kvota, što ne probati, pogotovo što sam dobio gomilu bonusa za klađenje kao dodatnu nagradu za onu majstoriju od pre neki dan. A imam neki "špurijus" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 9, 2022 Author Share Posted December 9, 2022 6 hours ago, Ding Hao said: pogotovo što sam dobio gomilu bonusa za klađenje kao dodatnu nagradu za onu majstoriju od pre neki dan. Ja pre metar dana naplatio onaj moj pogodak..od 130k..nisam primetio nikakve "bonuse za kladjenje" da sam dobio/osvojio..moze neko pojasnjenje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 To dele random ako pricamo o Maxbetu i uglavnom onima koji imaju cesce kes na nalogu. Ako odmah isplacujes tesko da ce ti dati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 12 hours ago, Ding Hao said: Danas singl "Prolaz Hrvatska". Kad se vidi kvota, što ne probati, pogotovo što sam dobio gomilu bonusa za klađenje kao dodatnu nagradu za onu majstoriju od pre neki dan. A imam neki "špurijus" Bravo 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 9, 2022 Author Share Posted December 9, 2022 Bravo i sa moje strane. I treci specijal koji sam vezao za Holandiju sam naplatio: Gakpo najbolji strelac Holandije kvota 13. Ostala mi jos tri u zivotu: Argentina osvaja, Mesi najbolji strelac i Mesi MVP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 (edited) Klasičan navijač Brazila 🙂 Edited December 9, 2022 by Klotzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 9, 2022 Author Share Posted December 9, 2022 11 minutes ago, Klotzen said: Klasičan navijač Brazila 🙂 Haha,dobra..pazi..nikad ne mesam navijacke strasti/emocije sa kladjenjem. Nikad. Moja procena je bila da ce Argentina imati vece sanse,cak i u medjusobnom susretu. Plus, kvota mi je bila bolja..a za Brazil navijam od vajkada..nista nisam preterao.. Sve je otvoreno..ni najmanje me ne bi iznenadio plasman Hrvata u finale,pa ni titula za njih. Argentinu jede emocija..zato su toliko nestabilni. Hrvati su 100% fokusirani na igru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted December 9, 2022 Share Posted December 9, 2022 Ja dok sam išao u kladionicu sam često igrao na one protiv kojih navijam. Ko velim ako pobede oni koji ne trebaju bar neka lova sevne 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted December 10, 2022 Share Posted December 10, 2022 17 hours ago, Drug Crni said: Bravo i sa moje strane. I treci specijal koji sam vezao za Holandiju sam naplatio: Gakpo najbolji strelac Holandije kvota 13. Ostala mi jos tri u zivotu: Argentina osvaja, Mesi najbolji strelac i Mesi MVP Prvi i treći su ti povezani. Ako Arg osvoji, Mesi je MVP, ako ne osvoji nije. Za drugu teško pored Mbapea, jedino da večeras Francuska ispadne, onda rastu šanse. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 10, 2022 Author Share Posted December 10, 2022 Paaa...ne mora biti..u Brazilu 2014-te su izgubili finale,a Leo bio proglasen igracem turnira..za pocetak bi bilo lepo da udju u finale. Sto se strelca tice - tu se vec potpuno slazem. Da je zabio penal protiv Poljske imao bi 5..ni onda ne bi bio "siguran"..ovako je Kilyan u prednosti ipak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Ja ću probati "Crveni karton" danas na Cro-Maroko. I jedni i drugi bi mogli biti nervozni zbog poraza. Sudija je loš,iz Katara, mogao bi lako pogubiti konce. Kvota 5.59 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 18, 2022 Author Share Posted December 18, 2022 "Pokrio" sam uzivo: Francuska daje 2 gola,kvota 5.50. Mirnije cu da ispratim nastavak..nek' bude 4:2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Mene je nakon ovog savršeno boleo vršnjak da budem iskren... 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 18, 2022 Author Share Posted December 18, 2022 Moj "dzekpot" na ovom Mundijalu je nesto skromniji od ovog..ali dodje mi i "pokrivanje" i Argentina na kraju osvojila..plus Mesi MVP..za naj-strelca ga preshishao Mbappe za onaj gol u 117'..nema veze..prezadovoljan sam..bice da se necim finim pocastim za praznike.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Kladioničarski, izuzetan mundijal. Kao što kažeš, da se nešto lepo čovek počasti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts