gggggggg Posted May 22 Share Posted May 22 uvece izlazi novi patch. kazu da ce biti gigantan i da ce biti bas bas velikih promena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted May 22 Author Share Posted May 22 Očekujem izmenu mete u kontekstu da nece svaka treca partija biti da od četrdesetog minuta znas da si sigurno izgubio, ali se braniš još narednih 30 minuta, jer eto, pushing HG je jako rizično. Ovako ako ostane, mislim da ce masa ljudi preci na Turbo ili nece vise igrati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 22 Share Posted May 22 ma igrace ljudi uvek. bilo je mnogo gorih patcheva od ovoga i ljudi su i dalje igrali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted May 23 Author Share Posted May 23 Šta je ovo sunce ti jebem Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 23 Share Posted May 23 Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 4 Author Share Posted June 4 Kakva serija Secret vs. Entity. Draft, preokreti, Herald momenti. Kako vam se cini novi patch? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 4 Share Posted June 4 nisam odigrao ni sekund xd nemam neku inspiraciju da sada igram dotu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 6 Share Posted August 6 Slučajno prebacih na esports i vidim da postoje zvezda i partizan u tom sportu. Igraju LoL na nekom turniru u Švici. Jesu oni delovi Sportskog društva ili neka ekipa sama sebi dala to ime ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 6 Share Posted August 6 Znam iz viđenja jednog lika iz ekipe, plus masu ovih što stvarno poznaju scenu. Baš ću pitati kad ih budem video 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 23 Author Share Posted August 23 Nakon 4 meseca kasnjenja izasao je Ringmaster. Probao sam, bice klasican 4 support. Toliko su kasnili sa njim, i nisu stigli da mu ubace Scepter opciju, niti jedan facet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 23 Share Posted August 23 uvek je tako sa novim herojima. neka teorija razloga zbog ovoliko kasnjenja je sto ovo b verzija heroja a da je prva bila ona sa kontrolisanjem drugog heroja. izgleda da je to bilo bas tesko kodovati. u svakom slucaju ok heroj sto se mene tice, malo mi je ult bezveze iako dobro izgleda. vratio sam se igri nakon nekih 4 meseci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 4 Share Posted September 4 poceo ti xd standings posle prvog dana navijam za spirit i kineze Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 5 Share Posted September 5 kakav drugi mec bb vs falcons eternalenvy i c9 da pozavide Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 7 Share Posted September 7 jbt nouns ce izbaciti spirit 2-0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 9 Share Posted September 9 Kinezi nacisto propali u dotU Ajd' sto nemaju nikakve rezultate poslednjih godina, nego sto nisu izbacili nijednog talenta za to vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted September 15 Share Posted September 15 Jel gleda neko? Ja upalio samo ova poslednja tri dana. Juče i prekjuče je bilo manje više smorno, ali je LB finale jutros bilo super. Ne sviđa mi se ova meta, mislim da nije bio nijedan comeback na main eventu. Ko napravi malo veću razliku gotovo sigurno dobija game Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted September 15 Author Share Posted September 15 Bukvalno cu uleteti u kucu za cetvrti gejm ako ne bude 3:0 Hteo sam pred TI da napisem poduzi post o tekucoj sezoni, ali sam morao da pozavrsavam posao pre odmora i jbg. Nisam nista ispratio sem par serija prva dva dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 15 Share Posted September 15 ja gledao vecinu turnira, ovog playoffa. razocaravajuci rezultati. 80% ili koliko vec posto se zavrsilo u najmanji broj gejmova. sve neki sweepovi. smaracka meta sa milion aura i jos smarackiji evropljani nemaju konkurenciju jebiga. to je izgleda buducnost dote. jedino nas ludi rusi mogu spasiti. amerikanci su antitalenti, kinezi batalili dotu, juznoamerikanci su divljaci a sea isto kao kinezi, sve manje ih ima. tek sam sad na kraju skontao da liquid nije izgubio ni jedan mec tokom celog knockouta, ozbiljan podvig. na kraju nisam ni imao favorite, navijao sam za saksu cim su ispali kinezi i spirit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 18 Share Posted September 18 😢 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 18 Share Posted September 18 https://liquipedia.net/dota2/BetBoom_Dacha/Belgrade/2024 tek sad vidim ovo. eto beogradjani mozete ici gledati tier 1 dotu uzivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted September 23 Share Posted September 23 E bas usao to da napisem, ja video jutros Jel bi isao neko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted September 23 Author Share Posted September 23 5 minutes ago, nemanjaol said: E bas usao to da napisem, ja video jutros Jel bi isao neko? Ici cu ja ako bude nekog live eventa da moze da se kupi karta i udje. Ovako rani turnir nakon TI je poterao sve timove da rushuju sa novim rosterima, C9 lik je rekao da je bilo izuzetno stresno prethodnih 7 dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted September 23 Share Posted September 23 3 hours ago, 40Wins said: Ici cu ja ako bude nekog live eventa da moze da se kupi karta i udje. Ovako rani turnir nakon TI je poterao sve timove da rushuju sa novim rosterima, C9 lik je rekao da je bilo izuzetno stresno prethodnih 7 dana. Bice, 9 evra je pojedinacna karta za jedan dan. Ja bih verovatno samo poslednji dan gledao. Mozemo da se cujemo mozda tad pa da idemo zajedno. Hah i ja video na redditu tu objavu, i tu sam i skontao da ide turnir u bg-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted September 23 Author Share Posted September 23 40 minutes ago, nemanjaol said: Bice, 9 evra je pojedinacna karta za jedan dan. Ja bih verovatno samo poslednji dan gledao. Mozemo da se cujemo mozda tad pa da idemo zajedno. Hah i ja video na redditu tu objavu, i tu sam i skontao da ide turnir u bg-u dzabe ako je to cena i za poslednji dan. Naravno i ja bih isao samo tad. Jel ima vec sada karata u prodaji ili naknadno izbacuju raspored? Cimam te svakako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted September 24 Author Share Posted September 24 U 16.00 Upper Bracket Final, El Classico: OG - Nigma. Kurasin je konacno seo na klupu, Noob i Omar su dosli u Nigmu i sada su full habibi tim, ocekujem da se kvalifikuju. Ceb i dalje igra za OG, ali ocekujem da ce i tu dodji do promena u toku sezone, tako da ovi metuzalemi polako zavrsavaju sa aktivnim igranjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts