Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

Za one koji su reagovali na komentare par nas o Mareju, iako je przio...ovo je upravo ono o cemu se govorilo.
Ne postoji rucna, iako je super hladan. Jos mu Grin govori da proba da uvede sebe u utakmicu nekim lakim poenima, bacanjima. Ali on kad odluci da ce sutnuti, postoji samo obruc, nista vise. Barem 2 puta je imao potpuno otvorenog igraca, jednom cak i na ziceru. Ali umesto toga uzima pretezak sut, naravno ni blizu da ubaci.

Sve u svemu, rezultat sasvim prihvatljiv, u odnosu na ono sto smo odigrali. Mislim da su od ovih 9, barem 4-5 ofanzivnih skokova kaznili trojkom ili laganim poenima. Inace bi vodili cak i pored grozne partije. 
Finiks ocigledno dosta bolje pripremio ovaj mec, i kao sto rekoh pre pocetka, idu all in ovde. Kao da je game 7 prakticno.

Da ponovim da se nadam da cemo pokusati neku akciju da odigramo za KCP ako je moguce, ili Portera. Bas usko igraju, i ocigledno ce rizikovati sa provociranjem suteva spolja Gordonu. KCP samo 1 sut, MPJ 1/5, ali mislim da su samo 2 bila van reketa.
Mora i Jokara da povuce ozbiljno, u nadi da ce se Marej probuditi i ubaciti nesto. Sa ovakvom igrom, nemamo sta da trazimo u drugom.
KD uzasno sutira, ali stvarno ga dobro branimo, nisam to ocekivao. Sa otvorenim trojkama Okogija cemo morati da rizikujemo. Za sada se isplacuje, videcemo u nastavku.

Link to comment
Share on other sites

Ovo je Bostonu previše često počelo da se dešava, odbrana ne postoji. 

U prvom poluvremenu Tejtum i Braun su bili blizu 100% šuta obojica, niko nije imao da zaštiti reket na Tejtumove ulaze. Subjektivni osjećaj je bio da vode 20 razlike, a ustvsri Filadelfija je bila non stop tu. Braun posle 14 poena u 1/4 do kraja utakmice je šutnuo svega još 2 puta mislim. Boston igra konstantno kao Džamal Marej.

 

Ovamo tvrdo poluvrijeme, dobro je da Pol više ne daje poludistancu kad nadribla, to je do ove sezone bilo 100%. Buker nekako tiho do 17poena, ali opet ništa od Finiksa. Dok Denver nema sem Jokića raspoloženih u napadu. Mogla bi ovo viti utakmica da Porter saspe jednu seriju. Uglavnom dobija Denver

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Odlepljuje se Finiks jer je Denver skroz izdao šut, samo Jokić i Gordon su nešto ubacivali, i to iz reketa ili poludistance. Za 3 ne pamtim kad je neko iz Nagetsa ubo.

Izašao Pol, šta je s njim, nije valjda neka fantomska povreda opet koju nismo videli?😬

Edited by displejnejm
Link to comment
Share on other sites

Ovo bi trebalo da ostane faul? Deluje da je po zglobu
Steta za ono polaganje sto promasi Jokara, mislio sam da ce levom probati. Izgleda se bolje Bijombo drzi protiv njega.

Mnogo je opasan Buker postao. Rutinski ubacuje ove poludistance sa zadrskom, van balansa.

Edited by Sombor Shuffle
Link to comment
Share on other sites

2 prebitna ofanzivna je iscackao Li. Tacno to ih drzi u zivotu.
Ubaci to Jokara bre

Fantastican posao radi Gordon na KDju. Fantastican!

Lipsao je Durent, slomio ga je Gordon veceras. Zato i ne moze nista da ubaci.

Edited by Sombor Shuffle
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...