Doorn Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 Ljudi, ajmo malo smijeha... Lik 1: da li si pio nekad losu rakiju?Lik 2: kako to mislis?Lik 1: pa ono da je bas , bas, losaa!Lik: 2 : pa jesamLik1: i kakva je ?Lik 2: dobra je 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 Jedan klasični: Doterao seljak dve svinje na pijacu. Priđe mušterija i pita: -Pošto je svinja? -Koja, ova levo ili ova desno? -Pa, dobro, ova levo. -100 evra. -A, ova desno. -I ta. -Koliko je teška? -Koja, ova levo ili ova desno? Dobro, ova desno. -80 kila. -A, ova levo? -I ta. -A, koje su rase? -Koja, ova levo ili ova desno? -Ova levo. -Jorkšir. -A, ova desno? -I ta. -Jel ti to mene zajebavaš, pittaš koja, jel leva ili desna, a sve isto. -Ma, ne zajebavam te, nego ova svinja levo je moja. -A, ova desno. -I ta. 3 1 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dude Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Baba stigla u banju i prica ostalima: - Da nije moje snaje, ja nikad ne bih videla banju Ostali u glas: - Oho, znaci, snaja platila banju? - Ma ne, gurnula me niz stepenice Došao čovek na biračko mesto, da glasa. Po završenom glasanju, zatraži od ljudi iz komisije da mu daju stolicu da sedne.• Izvolite stolicu, da li Vam je dobro, gospodine?• Ma dobro mi je, samo hoću da sačekam oca da dođe na glasanje.• Pa doći će Vam otac kući posle glasanja?• On ne dolazi kući, evo ima već 10 godina jer je umro, ali redovno izlazi na izbore, pa rekoh da ga vidim... U stanu Tome Nikolića zvoni telefon. Javi se njegova Dragica:• Da?• Dobar dan, da li je to stan Nikolić?• Jeste.• Mogu li dobiti Tomu?• A ko je to?• Njegova drugarica sa fakulteta.• Marš kurvetino, moj Toma nikad nije išao na fakultet! 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Sta kaze Sosa kad uhvati Lalu u pozi 69 sa komsikom? Ju, naopako! 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Sta kaze Jaimie Lannister sebi dok se brije izjutra? - Broj`tro, zete. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dude Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Ulazi Vucic u kafanu, prilazi mu konobar i pita ga: - Sto za jednog? A Vucic ce; - Lazu bre, ja to nikada nisam rekao! If you are scared of pedophiles, grow up! Morao sam ovo metnuti :D 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 -Izgubila sam 1000 kalorija u sekundi; -Ispao mi burek! 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bljax Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Sve su pite pite samo je burek pitac. Burek sa sirom je moguc jedino ako na zvrk sirnice stavis zvrk bureka i onda to halises zajedno...tako jedino mores jest' burek sa sirom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bljax Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bljax Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bljax Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Ulovi čovek zlatnog kuvara. Kaže mu kuvar - 'Ako me pustiš, ispuniću ti tri paprike' 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dude Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 Pitali malog Pirocanca: - Slusaj sad, ako imas deset jabuka i pola das bratu, koliko ce ti ostati? - Devet i po! Tri žene igrale golf jednog lepog nedeljnog prepodneva. Jedna od njih nije bila previše spretna i njena loptica odleti u šumu. Ode da je potraži i umesto loptice pronađe žabu uhvaćenu u zamku.Oslobodi me, reče žaba, i ispuniću ti 3 želje.Žena se nije dugo dvoumila. Oslobodi žabu, na šta žaba reče:- Hvala ti, ali zaboravila sam nešto napomenuti. Sve što poželiš, tvoj muž će dobiti 10 puta bolje.- Nemam ništa protiv - bila je zadovoljna žena.Njena prva želja bila je da postane najlepša žena na svetu.- Ali, jesi li ti svesna, upozori je žaba, da će tvoj muž postati naj naj najlepši muškarac na svetu? Pravi Adonis. Sve će ga žene proganjati.- Nema problema. Pa ja ću biti najlepša žena na svetu i on će videti samo mene!I tako žena postade najlepša na svetu. Posle toga poželi da postane najbogatija.- Ali to će tvog muža učiniti deset puta bogatijim od tebe.- To mi uopšte ne smeta, ono što je njegovo je i moje - odgovori žena.I tako žena postade najbogatija na svetu.- A šta je tvoja zadnja želja? - upita radoznala žaba.- Želim dobiti LAGANI srčani udar! Poruka price jeste da su zene inteligentne, nemojte se nikada saliti sa njima. NAPOMENA: ako si zensko, ne citaj dalje, za tebe je vic gotov. Ako si muskarac, muz je imao deset puta LAKSI srcani udar! Poruka price jeste da zene stvarno misle da su jako inteligentne. PS Ako si zensko i dalje citas, to je dokaz da zene nikad ne slusaju! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bljax Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bljax Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 Šta kaže Kinez kad otvori prazan frižider? -Ni kučeta, ni mačeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 11 hours ago, Kolbas said: Šta kaže Kinez kad otvori prazan frižider? -Ni kučeta, ni mačeta Pas koji laje - nije dovoljno skuvan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 1 hour ago, Vjekoslav said: Posle ti je djavo kriv! Ovo ti nije na mestu. Nemoj da pravis slicnu atmosferu kao na b92. Ima razloga sto ljudi nisu voleli da pisu na nekim topicima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 ? ako ne shvacas vic, ne znaci da trebas biti bezobrazan i imputirati drugima vlastite projekcije. ... Plavi Golub and Zoltan Wants do Die! meni je to bilo smijesno kad sam procitao. moze i Vjekoslav i Zoltan, ili bilo koji drugi nick, posve nebitno i nema bas nikakve veze s tobom. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 23 minutes ago, Vjekoslav said: ? ako ne shvacas vic, ne znaci da trebas biti bezobrazan i imputirati drugima vlastite projekcije. ... Plavi Golub and Zoltan Wants do Die! meni je to bilo smijesno kad sam procitao. moze i Vjekoslav i Zoltan, ili bilo koji drugi nick, posve nebitno i nema bas nikakve veze s tobom. Ok prihvatam objasnjenje. Svakako bih voleo da svi pripazimo, da ne napravimo zbog nesporazuma zabunu. Pozz. :) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts