JPM Posted February 24, 2023 Author Share Posted February 24, 2023 3 minutes ago, Borky said: Samo mi nije jasno kako pobedjujemo Partizan koji je za nas svemirski brod od ekipe! Ovo je toliko lose balansirana ekipa puna polu igraca da je to stravicno! Tako što se oni raspadnu kao mi sad, krenu da srljaju i promašuju, a odbranu ne igraju. Baš kao mi sad ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 1 minute ago, Wingwalker said: Petrušev će svojih 10ppg da metne pa crni djavo da je sa druge strane...kad ga pustiš da igra. Problem je sto se koristi kao 4 a bolji je kao 5,Mitrovicu se stalno gura lopta a on nekad ne moze bas nista da uradi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Ovaj zadnji napad oslikava stanje u IIp Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Koriscenje Nedovica i Vildoze neobjasnjivo. Kasno se uvode, izvode se kad su napaljeni. Loa ne cuva izgleda niko, a ponajmanje nas najbolji defanzivac Lazic. Ivanovic (dusko) uzasno vodjenje utakmice. Igraci totalno nokautirani. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Kako su uspeli sa ovom mlohavom partijom da useru sve dobro u sezoni... Očaj živi... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VukVule1988 Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 2 minutes ago, Issey said: Ne leže nam ovi divljaci jbg... Mi smo divljaci. Oni savrseno igraju ono sto najbolje mogu. Albu je rutinirala svaka ozbiljna ekipa. Samo treba igrati sa mozgom. Nama je to ocigledno problem... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Ovako nisam odlepio...pa ne pamtim. Mozda bas posle neke od slicnih tekmi gde smo toliki favorit a sjebemo se tako, tipa Zalgiris ranijih sezona ili bas Alba. SRAM VAS BILO SVE. a tebe Dusko najvise. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 1 minute ago, John Terry said: Tako što se oni raspadnu kao mi sad, krenu da srljaju i promašuju, a odbranu ne igraju. Baš kao mi sad ovo. Ni izbliza se komsije nisu raspale kao mi sada. Ni izbliza. I oni ce da masakriraju ovu istu Albu bez problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Pa 0ravi odmah faul nad tim Timanom jebenim a ne da prodje jos 10 sekundi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Obrukali smo se ali idemo dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Mi cemo u top 8, lol Poserem vam se na kup, bednici 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 72 poena primiti u 3/4. Sramota. E Dusko Dusko, kako si se pogubio Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 samo jedna stvar nam fali za F8: kvalitet Link to comment Share on other sites More sharing options...
LakiJeMaloNervozan Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Ko Partizan u fudbalu Raspad sistema Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Alba je bas bedan tim, kako smo odigrali i to posle onako osvojenog kupa i posle onakve prve cetvrtine. Blamantno na vise nivoa. Ne zasluzujemo top 8. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Jebote, napalis se i pobedis na strani Oly, Maccabi i klubove jace od nas. I onda gubis kod kuce od ekipa koje su u serijama poraza i/ili zakucani na dno tabele. To je po meni znak da mnogo zavisi od motivacije, a ona nedostaje protiv nominalno slabijih ekipa. Nesto izmedju "lako cemo", "pobedice se oni sami" i "ne igra nam se danas nesto". Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 72 poena da das Albi kuci??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poseidon Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Pristup 0, kao da ne gori za top 8...najbolji su najmanje pružili, jbg Za top 8 treba imati i ono medju nogama, pa neka sami pokažu imaju li. Sami ce dati konačnu ocenu svog karaktera Svakako je posle ove sramote to SF. (Ne znam sta se s Lukom desilo večeras) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Fakundo leti nazad preko Madrida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Јбт 114-55 за мртву Албу што се индекса корисности тиче, нацртало се све у по Београда. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Ivanović nakon šokantnog poraza od Albe: U drugom pokuvremenu nismo igrali dobro ni u napadu, ni u odbrani. Ja sam krivac, i to je uvek tako kad se izgubi. To uvek napišite. Hteli smo sve trojkama. I ovo nije put kojim ćemo nešto uraditi, ni u EL, ni u ABA, nigde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Ajmooo momci, idemoooooo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Ivanovic je zajebao i Radonju sa ovim defektnim petorkama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 strim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Just now, Profaarmor said: strim https://sportshub.stream/event/bаyеrn_munісh_сrvеnа_zvеzdа_115156158/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts