Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vidi se da nedostaje vladojicin pecat na igri - nedostaje njegova bezidejnost i zbunjenost, nedostaju imbecilne izmene- ako ste navijac Asvela, naravno. Ne znam da li minje draze sto ne gledam vise onu telecu facu, ili sto momci posteno riljaju na terenu.

Posted
1 minute ago, Redstar0356 said:

Ja ne vidim razliku, Asvel je losa ekipa a Vildoza dao 7 od 13 poena. Ista stvar kao pre

Kakvu tacno toliko veliku razliku zelis da vidis nakon 2 3 dana?

• Like 1
Posted
Just now, Nini3112 said:

Da Petrusev ne igra na 4, da Dobric ne vodi loptu i sto manje Markovica

1 minute ago, Nini3112 said:

Kakvu razliku onda vide ovi sa hvalospevima?

Posted

ne vidim neku razliku

spustanje na bentila kao da je jokic

pogubljeni pitbul

laza u 1.petorci + beskoristan

petrusev na 4

ne kazem sad to kao neki minus za ivanovica, nije realno da promeni nesto znacajno za par dana

samo konstatacija

• Like 1
Posted

Znaci do sada imamo bar 4 ili 5 spustanja na Bentila. 

Imali smo 2 ili 3 akcije na Hollanda koji ne moze da se odvoji od cuvara, cak mu je jednom data lopta da i kreira i naravno zavrsilo se sa izgubljenom i lakim poenima za Asvel.

Igraju mu 10 igraca vec. 

Petrusev na 4. 

Sta jos? A da nije Vlada Jovanovic trener. 

Sve ok. 

• Like 1
Posted
Just now, dzakala said:

I Petrusev opet na 4...da budemo iskreni da je Vlada tu bilo bi makar 10 komentara kakav je slepac kad stavlja Petruseva na 4

Videćemo. Meni se to ne sviđa ali možda je to i iznuđeno. Treba da prođe par tekmi.

Posted
4 minutes ago, dzakala said:

I Petrusev opet na 4...da budemo iskreni da je Vlada tu bilo bi makar 10 komentara kakav je slepac kad stavlja Petruseva na 4

Vlada je amater, Dusko je trener, tako da njihovu potezi ne mogu da se gledaju kroz iste naocare. 

• Like 2
  • Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...