suptil Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Oduzece nam pobedu protiv Valensije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 U nekoj normalnoj zemlji odavno bi bio isutiran iz kluba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Samo jos fali da popasemo 20-0 protiv Valensije zbog ove svinjarije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Samo još da EL proglasi da Topić nije imao pravo nastupa u Valensiji i poništi nam pobedu. Znam sa bi i tad bilo branilaca legendarnog "gazde" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonamassa Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 5 minutes ago, fradler said: Samo jos fali da popasemo 20-0 protiv Valensije zbog ove svinjarije. To je vrlo, vrlo realno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 (edited) Ode mi pritisak na 200. Dal je moguce nesposobna administracija. Evo Kuzmanovic prica o slucaju Topic u podcastu. Edited January 9, 2023 by suptil Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonamassa Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 2 minutes ago, LightWeight said: Ипак мислим да је ово класичан спин знамо чије кухиње, пошто ми је новинар Телеспорта признао да овај грк пише за њих Више сам окачио овде да би неко ко зна више објаснио дал то може уопште? Ako je uopste bio registrovan za FMP mi smo odigrali utakmicu a u sastavu nam je bio igrac drugog kluba. Ne znam pravila Evrolige ali bih se vrlo iznenadio da to moze. Transfer je, koliko se secam, ozvanicen nekoliko sati posle utakmice sa Valensijom ali nije bitno kad je ozvanicen vec kad je realizovan. Ako nije bio formalno registovan za FMP onda nikom nista. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 (edited) 5 minutes ago, bonamassa said: Ako je uopste bio registrovan za FMP mi smo odigrali utakmicu a u sastavu nam je bio igrac drugog kluba. Ne znam pravila Evrolige ali bih se vrlo iznenadio da to moze. Transfer je, koliko se secam, ozvanicen nekoliko sati posle utakmice sa Valensijom ali nije bitno kad je ozvanicen vec kad je realizovan. Ako nije bio formalno registovan za FMP onda nikom nista. Па ако је одбијена регистрација значи није био регистрован? Једино сумњиво ми је што је био на сајту АБА у ростеру ФМП-а Ако нам стварно одузму ону изрударену победу против Валенсије то би био тежак скандал Edited January 9, 2023 by LightWeight 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 https://youtu.be/-43mjxip0vk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 (edited) 8 minutes ago, bonamassa said: Ako je uopste bio registrovan za FMP mi smo odigrali utakmicu a u sastavu nam je bio igrac drugog kluba. Ne znam pravila Evrolige ali bih se vrlo iznenadio da to moze. Transfer je, koliko se secam, ozvanicen nekoliko sati posle utakmice sa Valensijom ali nije bitno kad je ozvanicen vec kad je realizovan. Ako nije bio formalno registovan za FMP onda nikom nista. Na sajtu Aba lige stoji 6.1 23:07 .Svakako nam sve ovo nije trebalo ali ovo sam stavio ybog onog jebanog Grka koji je napisao da je mali Top potpisao 4.januara https://www.aba-liga.com/news/48125/nikola-topic-is-the-new-fmp-meridian-player/ Edited January 9, 2023 by Setite se 2011 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 2 minutes ago, Setite se 2011 said: Na sajtu Aba lige stoji 6.1 23:07 . https://www.aba-liga.com/news/48125/nikola-topic-is-the-new-fmp-meridian-player/ znači nakon meča u Fonteti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Sutra zaseda evroliga po pitanju kampaca. Moje neko misljenje da usled svega i ovog medijskog hajpa mislim da ce nam se smanjiti kazna 23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonamassa Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Just now, LightWeight said: Па ако је одбијена регистрација значи није био регистрован? Значи класичан спин ипак Ja se iskreno nadam da je odbijena jer ako je decko registrovan za FMP pa je registracija otkazana imacemo problem u Evroligi. Ali opet, ne bi mogla da bude odbijena jer igraci mladji od 2002. godine mogu da igraju na dvojnu registraciju kako bi mogli da igraju nacionalna prvenstva kao pozajmljeni igraci. To pravilo (aneks vec citiranog) je pretpostavljam zbog hrvatskih klubova koji paralelno igraju domace prvenstvo. Drugim recima, Topic moze da bude pozajmljen FMP-u ali ne moze da igra ABA ligu, samo KLS. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Znaci,da ocekujemo zalbu Valensije i laganih 20:0 za njih.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 1 minute ago, Mile1 said: Sutra zaseda evroliga po pitanju kampaca. Moje neko misljenje da usled svega i ovog medijskog hajpa mislim da ce nam se smanjiti kazna izvor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 1 minute ago, Drug Crni said: Znaci,da ocekujemo zalbu Valensije i laganih 20:0 za njih.. Šta im teško. Ne mogu oni toliko da nam otmu koliko mi možemo da pobedimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Sutra zaseda evroliga po pitanju kampaca. Moje neko misljenje da usled svega i ovog medijskog hajpa mislim da ce nam se smanjiti kaznaNešto slično reče večeras i Edin.Po njemu prepoloviće nam vremensku kaznuПослато са M2101K9G помоћу Тапатока 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 9 minutes ago, Setite se 2011 said: Na sajtu Aba lige stoji 6.1 23:07 .Svakako nam sve ovo nije trebalo ali ovo sam stavio ybog onog jebanog Grka koji je napisao da je mali Top potpisao 4.januara https://www.aba-liga.com/news/48125/nikola-topic-is-the-new-fmp-meridian-player/ Грк спинје по налогу телеспорта класика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 6 minutes ago, bodo said: izvor? Mile1 5 4 31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 3 minutes ago, Setite se 2011 said: Nešto slično reče večeras i Edin.Po njemu prepoloviće nam vremensku kaznu Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Znači krenuo bi od komšija Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Ma kakav telesport, glasilo debele striptizete i posumljenog 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Jedno glupo pitanje, s obzirom da Topic nije ulazio, da li to moze da ima uticaja na eventualnu kaznu? Znam da u fudbalu ima, nema logike da registruju utakmicu sluzbenim rezultatom ako nije igrao. Neka novcana kazna je verovatnija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Bas nam ovo sa Topicem ide u prilog vezano za Kampaca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Sutra Kampacu smanjuju kaznu do kraja januara i dobijamo Real 7 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Znači krenuo bi od komšija Ili utakmicu posle.Da ipak sačekamo, nadam se dobre vestiMnogo je stresnih vesti oko kkcz poslednjih 10-ak danaПослато са M2101K9G помоћу Тапатока 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts