Wingwalker Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 al je meće spolja Lazarević...ladnie od leda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Zabalj Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Bravo momci ! Lepo rasporedjena minutaza pred prvi evropski derbi ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Sedma u nizu 😳.I dalje mi je tesko da poverujem da su ovo isti igraci kao pre mesec dana.Raduju poeni Lazica i Lazarevica.Momci ce u cetvrtak imati najtezu utakmicu u sezoni,ako je kojim slucajem dobiju,vec su osvojili jedan trofej sto se mene tice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 (edited) 2 minutes ago, NikeAir said: Momci ce u cetvrtak imati najtezu utakmicu u sezoni, ako je kojim slucajem dobiju,vec su osvojili jedan trofej sto se mene stvarnosti tiče... dokle ta skromnost... Edited December 4, 2022 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Mislim da sam prvi put video Duska Ivanovica nasmejanoj tokom utakmice, negde 1 min pre kraja. Sedeo sa pomocnicima i smeje se. Vidite da covek ume i da se smeje 😄 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 19 minutes ago, marko_pantelic said: Mislim da sam prvi put video Duska Ivanovica nasmejanoj tokom utakmice, negde 1 min pre kraja. Sedeo sa pomocnicima i smeje se. Vidite da covek ume i da se smeje 😄 Kad smo kod pomocnika, veoma je bitno i da Simonovic i Jorovic sede gde dod da sede a ne na klupi pored Ivanovica. 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Quote Duško Ivanović posle nove Zvezdine pobede: Verujem u igrače, a oni veruju meni Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je posle utakmice 9. kola ABA lige u kojoj je njegov tim pobedio Studentski centar (92:76) da je duel u Podgorici bio veoma zahtevan za crveno-bele. “Izuzetno zahtevna utakmica je ostala iza nas. Znali smo to, jer je SC Derbi kvalitetna ekipa, koja se odlično snalazi u tranziciji, koja ima odlične šutere. Nedopustivo je bilo opuštanje tokom trećeg kvartala, ali smo na vreme uspeli da podignemo nivo igre i stignemo do pobede, jako bitne pobede, protiv odlične ekipe”. Rekao je Ivanović. On je dodao da je međusobno poverenje ključno za seriju od sedam pobeda od kad je postao trener Crvene zvezde. “Šta se promenilo u ekipi kada sam ja došao? Ja se ne bih bavio niti precizno znam kakva je ekipa bila pre mog dolaska. Rekao sam momcima da verujem u njih, a od njih tražio da veruju u mene za sada sve ide po planu, idemo dalje”, rekao je Ivanović. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Kad se samo setim da se nesretnom Dovli kao jedan od retkih pluseva vodila pobeda protiv Buducnosti u Pioniru, kao uspeo da je iskontrolise neugodne Podgoricane, lol 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 7 minutes ago, fradler said: Kad se samo setim da se nesretnom Dovli kao jedan od retkih pluseva vodila pobeda protiv Buducnosti u Pioniru, kao uspeo da je iskontrolise neugodne Podgoricane, lol Naš dovla >> podgorički dovla i to nije čak ni blizu Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Mwill 9 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 20 minutes ago, Milos 3.14 said: Naš dovla >> podgorički dovla i to nije čak ni blizu Podgoricki Dovla trenirao Partizan jedne godine, i to mu je najveci uspeh u karijeri. Moze se reci i za naseg Dovlu da ce isto proci. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 1 hour ago, Milos 3.14 said: Naš dovla >> podgorički dovla i to nije čak ni blizu Ma slican je to nivo, samo nas Dovla nije imao Nedovica i Vildozu - evo, bas bih voleo da vidim na sta bi licila ova Crvena zvezda bez njih dvojice i koliko bi to pobeda imala. A njih dvojica zajedno pojedu pola budzeta KKB/KKCOL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 1 hour ago, srlepajce said: Mwill zasto je keshelj u skupstini a ne rasta mwill i ostale misterije univerzuma. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakeem Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 da se ja pitam Lazarevic bi mi bio u timu pre Holanda...Lazarevic moze da doprinese na mnogo vise nacina nego Holand... ono sto mi se svidja kod Holanda je sto je pozitivno lud lik i verovatno dobar za svacionicu...ne znam dal je neko primetio, on sa svakim saigracem ima razlicit pozdrav pre utakmice..to mi je bas bilo ludo kad sam primetio... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 ...ne znam dal je neko primetio, on sa svakim saigracem ima razlicit pozdrav pre utakmice..to mi je bas bilo ludo...Jedan je to pozdrav al numeju dupamte...kao da igraju rok-pejpr-sizrs. Odma to das ukine. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 lazarevic umesto dobrica i toeto 1 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 1 minute ago, uini said: lazarevic umesto lazica i toeto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Duško pre ubacivanja Lazarevića... 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 (edited) 8 hours ago, hakeem said: on sa svakim saigracem ima razlicit pozdrav pre utakmice Jebiga, moras nesto da izmislis da bi im pokazao kako si im potreban. Sledece je verovatno da ce svakom da kupuje sladoled razlicitog ukusa. On a more serious note: Izgleda da nama stvarno treba bek a ne krilo, koliko god mi mislili da je krilo potrebno. Dobric, Lazic, Lazarevic, to su nam trojke. Dusko ce dovesti beka. Misterija je samo sta je sa Daliborom. Nemoguce da toliko ne zna. Edited December 5, 2022 by Sam B 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 8 hours ago, uini said: zasto je keshelj u skupstini a ne rasta mwill i ostale misterije univerzuma. Zato što je Markus sluga naroda a ne stranke 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 2 minutes ago, Bobby Shurda said: Zato što je Markus sluga naroda a ne stranke Obrnuti. :)) 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 Jučer nekoliko lepih ceonih i backdoor cutovanja. Lepih dvojnih blokova za Nemanjiu i Dobrica gde ostajaju sami na šutu pod 45. nazalost bili su promašaji većinom. Shortrollovi I sa Petrusevim kako neka novina čini mi se. I jedna sjajna timska obrambena sekvenca tokom 3. prije nego šta su oni ušli u seriju i stigli nas gde smo sve izrotirali i prisilili ih da ne upute šut u propisanom vremenu. Jeste da su to studenti ali je ipak izgledalo strašno. Vidi se Duškov impact samo tako. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 Duškovo upoznavanje sa ekipom Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 (edited) Odgledao sam sinoc podcast Kuzma i Luka Kuzma rece jednu zanimljivost kako od kada je Dusko tu igraci kasnije izlaze na zagrevanje 20-25 min pre pocetka tekme max Pominje taj fazon iz Spanije. Skariolo kaze izveo minut pre Da mi je cuti govor iz svlacionice pre izlaska Ko zeli da odgleda Edited December 5, 2022 by srlepajce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 (edited) 1 hour ago, Sam B said: Misterija je samo sta je sa Daliborom. Nemoguce da toliko ne zna. Ne znam samo sta je misterija. Bentil i Petrusev na 4, Kuzmic, Martin i Mitrovic na 5. Gdje da ga stavi? S obzirom da voli da igra sa 3 niska tu onda mora biti mali Topic za svaki slucaj. Ostaju ti pozicije 2 i 3 a tu su Lazic, Dobric i Holland/Lazarevic. Stvarno ne znam gdje da ga ubaci? Nek trenira, ceka svoju sansu i da je ugrabi. Petrusev kod Ivanovica vise nije cunj u odbrani vec itekako zna da zastiti obruc ali ima tu jos dosta da se radi. Edited December 5, 2022 by Miki28 typo 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts