Chaos Is Me Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Bitim je jedan od jako retkih turskih igrača koji zapravo ima kvalitet da igra neku solidnu ulogu u njihovim evroligašima tako da bi mi bilo potpuno frapantno da ga ne pokupe Fener ili Efes na leto. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 1 minute ago, Cavani said: Da se ne zezamo, ove sezone smo ga mogli dovesti lagano da smo hteli, sledece je verovatno vec druga prica. Igrac '99 godiste, tacno ono sto nam treba igracki al jbg mi smo uzeli 11 god starijeg bezveznjaka. Sve ok, ali Bitima smo morali da platimo. Plus, kazem ti, taj sigurno nema malu platu u Turskoj. Dacu ti primer ruske prve lige u fudbalu, pre ovih sranja u Ukrajini, niko malte ne nije isao van. A zasto? Pa sigurno ne zato sto je ruska liga mnogo dobra, solidna je. Razlog je sto su domaci igraci tamo odlicno placeni. Nije im nuzno da idu u pecalbu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 A i kako bismo pevali "svaka bula zna", kad igramo protiv turskih ekipa... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 2 minutes ago, necke said: A i kako bismo pevali "svaka bula zna", kad igramo protiv turskih ekipa... Nisi čuo za Baeva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Just now, Kankkunen said: Nisi čuo za Baeva? Ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 1 minute ago, necke said: Ne https://sr.wikipedia.org/wiki/Емре_Бајев 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 1 minute ago, necke said: Ne Mlad si, 2004-05 igrao u Zvedi ... Emre Bajev 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 1 minute ago, Kankkunen said: Mlad si, 2004-05 igrao formalno bio u Zvezdi ... Emre Bajev 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Nekada ni Kikanović nije bio problem, a kasnije je Čović imao situaciju sa onim debilima zbog Omića. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Perez, Mogulkoc, Lezcano sudije sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Teško da će Bitim isporučivati u El ovo što radi u EC. On u nijednoj ekipi ne može da ima usage rate koji ima u Bursi. Mene atletikom podseća na Kordinijea koji je u EC imao brutalne statse,a sada u EL neprepoznatljiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 59 minutes ago, quentin said: Navodno Kikanovicev otac nije drzao snajper 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 1 hour ago, quentin said: Nekada ni Kikanović nije bio problem Bio je problem,zalio se I Steva Karadzic sto su ga terali navijaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 (edited) Bio mu otac snajperista ili ne, olosi su koristili to kao izgovor, jer im je smetao i Kikanovic, cak su na nekoj utakmici u inostranstvu svi okrenuli ledja na tribini u vidu bojkota. Mesta u klubu nema za Hrvate, Albance i Bosnjake zbog ratova. Slovenci im ne smetaju iako je i tamo bila " specijalna operacija", doduse veoma kratko. A ne smetaju im ni Amerikanci koji bi po toj njihovoj logici trebalo da budu prvi na listi. Edited December 1, 2022 by Leonard 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Uopšte, situacija u kojoj se ta gomila zadojenih kretena postavlja kao moralni arbitar bilo čega je nastrana. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mille plateaux Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 7 minutes ago, Leonard said: A ne smetaju im ni Amerikanci koji bi po toj njihovoj logici trebalo da budu prvi na listi. To su afrikaneri, robovi, silom prilika naterani na vojnu obuku 😏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 1 hour ago, propolis said: Teško da će Bitim isporučivati u El ovo što radi u EC. On u nijednoj ekipi ne može da ima usage rate koji ima u Bursi. Mene atletikom podseća na Kordinijea koji je u EC imao brutalne statse,a sada u EL neprepoznatljiv. Bitim sto isporucuje u EC ne moze ni Nedovic u el. Bitim u EC kupu igra 35minuta. Svakako bi bio intersantno resenje, ali kosta za Fener i milion...sacekace ponudu Turaka. Svakako mesto krila je zauzeto...Laza kamikza je ubo dve dvojke, ne ide on nigde. Ulogu sporednog igraca niko nece ni prihvatiti..cenim da ostajemo na ovom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Kakve veze Lazic ima sa dolaskom bilo kog igraca, i gde je to Lazic trebao da ide? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 1 hour ago, propolis said: Teško da će Bitim isporučivati u El ovo što radi u EC. On u nijednoj ekipi ne može da ima usage rate koji ima u Bursi. Mene atletikom podseća na Kordinijea koji je u EC imao brutalne statse,a sada u EL neprepoznatljiv. Meni je Bitim brutalan igrac,ima fin pregled igre,solidan sut i sasvim dobru atletiku,nije gadljiv na odbranu,ne bih uporedjivao Kordinijea sa njim bas nikako,sem atletike po meni Kordinije nista spec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 6 minutes ago, Stefi88 said: Kakve veze Lazic ima sa dolaskom bilo kog igraca, i gde je to Lazic trebao da ide? Uvek je dobra situacija da se pljune Lazic, cisto eto tako.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Treba nam krilo? Gde je, šta radi, Pavel Gromiko? Takav talenat, sa 18 odigrao jedva 2-3 utakmice za Zvezdu, pa ga pravno “preoteo” Himki, a na kraju nije ni izašao iz Rusije, niti napravio neku karijeru. Baš šteta. Od domaćih igrača slično žalim za Nemanjom Aleksandrovim. Ali njega su povrede unakazile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Pa niko ni ne misli da će Bitim da bude neki nosilac u Feneru/Efesu ali mogao bi da bude sasvim dobar komplementaran igrač i na EL nivou. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 Nisam u toku, zasto tacno pricamo o Bitimu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 6 minutes ago, Benito said: Nisam u toku, zasto tacno pricamo o Bitimu? Dosadno nam. Nisi u toku jer nema toka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 41 minutes ago, Stefi88 said: Kakve veze Lazic ima sa dolaskom bilo kog igraca, i gde je to Lazic trebao da ide? Pa jedino gde moze da ode je FMP. Bitim i Dobric bi bili odlican par. Jednog dana kad ode, ako budemo igrali EL, videcete koliko je nepotreban. Jes da mu u ABA sviraju jedan od pet faulova, ali u EL je neupotrebljiv. Licno bih doveo Bitima kad bi moglo, ali nerealno je to jer mu moras dati minimum 600k plus da das Bursi nesto.. Mogao bi on da bude na 10ak poena u EL lagano uz druge prednosti. Nije to bilo u napadu do Deja, vec smo jednostavno tu tanki..eno Deja resetaju a ima solidne defanzivxe blago receno. Opet mi se svidja kako miksa Vildozu i Nedovica u rotaciji, ali ne znam sta radi sa Lazicem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts