Miki28 Teoljub Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 31 minutes ago, Kronostime said: Srecno veceras, komsije. Od rane zore😀 Svakako hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 35 minutes ago, Kronostime said: Srecno veceras, komsije. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 4 hours ago, Laki21 said: Ajmo, ko će da nabavi tu jednu kartu za Bojanu? Ne znam kako to ide sa decom, da li je za 7godina potrebna karta? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 28 minutes ago, BojanaCZV said: Ne znam kako to ide sa decom, da li je za 7godina potrebna karta? prikljuci dete delijama i ne treba karta onda 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Ona mi je ladno sinoc rekla: i ja idem mama, a ti mozes da gledas preko telefona ako te ne puste 😄 3 1 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 35 minutes ago, BojanaCZV said: Ne znam kako to ide sa decom, da li je za 7godina potrebna karta? Ima 5 godina, porasla trenira košarku i ulaziš lagano 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 13 minutes ago, Milos 3.14 said: Ima 5 godina, porasla trenira košarku i ulaziš lagano omiljeni kosarkas: covic [nebojsa] da je pameti, bojana treba da ulazi za dz, jos od blagosiljanja zirbesa 3 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Послато са moto g(100) помоћу Тапатока 2 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 4 hours ago, Nini3112 said: Na kraju Facu 13/4/11 za 32 minuta igre,dabl dabl😁 Trojke 0/7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 (edited) 1 hour ago, Kronostime said: Srecno veceras, komsije. a to bi vi da ih mi prvo iscedimo kako biste ih vi dokusurili iduće sedmice😁 Edited February 24, 2023 by bodo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Zvezda bez Fakua nema kvalitet bilo koga u EL da rutinira ili otalja; mora da se igra na max obrtaja - i glede koncentracije i glede energije. Protiv koga god da uđemo traljavo u utakmicu, rizikujemo da odemo na dvocifreni minus još u prvom poluvremenu, pa da se nadamo da protvniku ipak nije dan kada krenemo da se vraćamo. Stoga, danas od starta maksimalno, a ne kao što nekada znamo - smušeno i neubedljivo. Uz mnogo sreće smo ih dobili tamo, tradicionalno nam ne leže; kup treba iskoristiti da se napuni samopouzdanje, a ne da budemo ležerniji. Verujem da je Duško na svemu tome radio. Značio bi konstantan Vildoza, ne možemo da priuštimo da ga nema po pola utakmice. Pribojavam se povratka Ivanovića. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Pa ja se nadam da Duško i igrači ipak imaju malo više sportske mudrosti od prosečnog navijača pa neće olako shvatiti bilo šta. Mislim, sama pomisao na to da je ova utakmica pod "moramo" dovoljna je za oprez...valjda. Jer poraz ovde je i definitivno ćao zdrav borbi za plej of od kojeg smo i ovako prilično udaljeni obzirom na raspored. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 15 hours ago, uini said: stiv mekvin i alan delon nisu nesto furali brade kad prolazim selom, misle da sam alan delom. Ja kroz selo i nosim gitaru selo misli stigo elvis prisli Ajde veceras da dobijemo ovo! 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 8 minutes ago, medobrundo said: Značio bi konstantan Vildoza Mislim da Vildoza nikad nije bio konstantan u smislu da odigra celu utakmicu dobro, ako si na to mislio. On se ovako popali jedno 6-7 minuta, izdivlja i to je to. Doduše ti minuti budu baš magični. E sad, imamo i Nedu pa imamo i plan B što bi se reklo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 11 minutes ago, medobrundo said: Zvezda bez Fakua nema kvalitet bilo koga u EL da rutinira ili otalja; mora da se igra na max obrtaja - i glede koncentracije i glede energije. Protiv koga god da uđemo traljavo u utakmicu, rizikujemo da odemo na dvocifreni minus još u prvom poluvremenu, pa da se nadamo da protvniku ipak nije dan kada krenemo da se vraćamo. Stoga, danas od starta maksimalno, a ne kao što nekada znamo - smušeno i neubedljivo. Uz mnogo sreće smo ih dobili tamo, tradicionalno nam ne leže; kup treba iskoristiti da se napuni samopouzdanje, a ne da budemo ležerniji. Verujem da je Duško na svemu tome radio. Značio bi konstantan Vildoza, ne možemo da priuštimo da ga nema po pola utakmice. Pribojavam se povratka Ivanovića. U Euroligi ne može više niko nikog da rutinira ni da otalja ako nije na max. Svaka ekipa će izgubiti ukoliko nije na max,a ne samo Zvezda. Ležernost i Duško Ivanović!? Odakle ti samo ta ideja 🙂🙂 Ne vidim razlog da se plašimo Albe jer to nije ista ekipa kao kad je Aito uveo u Euroligu i vodio u istoj. Furaju oni i dalje tu Aitovu filozofiju brze košarke sa dosta šuteva,ali im ne ide to tako dobro. Mi ćemo sigurno biti full spremni i ne sumnjam da ćemo pobediti Albu dvocifrenom razlikom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Koliko god klise zvucalo, mene uopste ne brine lezernost i motivacija za mec od kada je Dusko tu. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 jako i do samog kraja i neće biti problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 2 hours ago, BojanaCZV said: Ne znam kako to ide sa decom, da li je za 7godina potrebna karta? Jeste,nije bila ranije. 1 hour ago, bodo said: a to bi vi da ih mi prvo iscedimo kako biste ih vi dokusurili iduće sedmice😁 Znaci sledece nedelje protiv Njemaca igramo svi.😂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 3 hours ago, BojanaCZV said: Ne znam kako to ide sa decom, da li je za 7godina potrebna karta? Protiv Barse nije trebala, ali je dete bilo manje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 3 hours ago, BojanaCZV said: Ne znam kako to ide sa decom, da li je za 7godina potrebna karta? Divljanje na tribinama u najavi i prekid - moze li da se uplati u kladionici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 7 minutes ago, Kronostime said: Divljanje na tribinama u najavi i prekid - moze li da se uplati u kladionici? Da, ali prekid samo za odredjenu majku, ne za celu utakmicu 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Lep dan za nastavak serije pobeda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 (edited) Da li prodaje neko kartu za B, tapkarosi sve pokupovali pa prodaju za 3-4k treba im zabraniti pristup hali. Edited February 24, 2023 by Aleksa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts