Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

По мени никако не би требало да се прелази у Арену и надам се да тако гледају људи у клубу.

Наручито не дерби да играмо тамо.

Пионир је наш терен и сви знамо да су Пионир и Арена два света. 

Ко не успе да наће карте јбг, имао је ту сезонску да купи.. Ја нисам успео да нађем за Барселону па шта сад. 

Пионир нам је озбиљна предност коју никако не смемо мењати.

Има неко информацију хоће ли бити полусезонских?

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Problem je što ni oni koji imaju sezonsku nisu sigurni da će gledati Barselonu o uslovima za gledanje i igranje košarke u Pioniru smo milion puta pisali, to da ima normalnih u klubu ne bi nikad ni bila opcija da se tamo igra.

Edited by Perkos2
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Полувреме Валенсија-Барселона 41-38 👀

Барса не изгледа најбоље..

Биће вруће у Пиониру у петак следећи 🔥

1 minute ago, Perkos2 said:

Problem je što ni oni koji imaju sezonsku nisu sugurni da će gledati Barselonu

Знам, прошлу утакмицу су пустили баш много карата људи коју су имали сезонске су стајали ван партера доле и на степеницама 🤣 

мора да се дође раније баш

Link to comment
Share on other sites

57 minutes ago, Don Dusko said:

 

Nemoguce! Ovo je stvarno presedan da se Barcokas glavom i bradom zali na sudjenje...

 

Kad smo kod toga, moram da primetim jednu bolnu cinjenicu, izgleda da se Dusku Ivanovicu ipak povlaci kosa...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 od 5 ovih situacija su smesne, tj greske su nedosudjen faul na sutu za 3p i faul Petruseva u skoku koji bi bio za bacanja, ovo ostalo je daleko od ociglednog. A mogli su da stave medju ove situacije i kada njihov centar gazi aut liniju, umesto toga dobija faul za dva slobodna kada se lomio mec. I isto tako odmah nakon te situacije kada nije sviran faul na sutu za 3p Lazicu je sviran presmesan faul u napadu i to peta licna cini mi se. 

Edited by СтелаРоса
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Laprovitola je trenutno pola Barselone, tako da sve oči će biti uprte u Lazu. Jedini je tamo koji (ima dozvolu da?) iskače iz nekog neefikasnog Šarasovog šablona. Plus Mirota, koji deluje da ne forsira kontakt i više se oslanja na šut u ovoj fazi oporavka.

 

Satoranski, Higins i Veseli izgledaju kao igrači koji izlaze iz prajma, pa više nisu toliko ni prepoznatljivi po nekim karakteristikama koje su ih krasile tokom karijere.

 

Može da se igra, a i da se pobedi. Prošlo je pet godina otkad smo ih poslednji put tukli.

 

Plašim se ovog Kurica, koji 80 posto utakmica ne postoji, ali nekad zna da odigra kao Kerol.

 

Jaki su na ofamzivnom skoku. Biće ovo lep ispit i za Petruseva.

Edited by medobrundo
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Do pre par kola tesko da bi i pola donjeg prstena ispunili u areni, a sad odjednom imamo dobronamernu kritiku  zasto klub nije uzeo Arenu koju je dobio KKP za "velike" novce i koji ima  apsolutni prioritet u terminima .

 

Toliko godina smo imali arenu, mislim da smo cak i blizu 50 % uspesnosti tamo dok je Pionir na nekih 70 %  sada bi svi oni bez sezonske a trenutno su i bez karte da predjemo u Arenu ??? Kako se to radi  bas me zanima, kazes KKP ajd sad izadjii iz Arene, mi bi malo sad da igramo tu a vi se snadjite.  Pa kao da nismo nekoliko godina pocinjali u areni, karte bile po 500 din gornji prsten i bezali u Pionir cim vezemo tri poraza. Mogu da zamislim na sta bi licila arena na 1 - 6 rezultatu. Pitanje da li bi i ta jedna pobeda bila izvojevana na 6000 u Areni. 

 

Imamo 5 do 6000 stalnih navijaca, od cega je samo polovina od tog broja hard core sezonci. 

 

Sve preko toga su navijaci rezultata ( Jokicu alal vera za izjavu),  navijaci da se dovede jos 5 igraca, tj da se menjaju igraci posle svakog kola u zavisnosti od toga da li su igrali xy igraca plus na kladionici pa su pali  na njemu.

 

Protiv Barse ce biti 8 do 9000 unutra, petak, haos od saobracaja u gradu od 15 h, jos ako padne kisa, znaci u 17 h se mora doci do Pionira.

 

Zato u nedelju, 2500 do 3000 maximalno  jer nama treba Arena za EL. Rucak, bleja ko ce da se cima do Pionira kada moze ovde i na drugim mestima da se kuka kako ne moze da nadje kartu za petak.

 

U ponedeljak uvece je novogodisnji  koktel, a pre toga u toku dana bice i KZS, ocekujem tada da se NC obrati i obavesti javnost oko slucaja i sporne registracije Kampaza  sa EL. Bice dovoljno predstavnika medija pa neka postave pitanja zasto i zbog cega Kampazo nije registrovan jos uvek. 

 

 

 

 

 

Edited by Šarac
  • Like 14
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Ukoliko klub neće da se igra u Areni, neka obezbedi da svako sa kartom može da dođe 10ak minuta ranije, uđe normalno u halu i sedne na neko od mesta. Odnosno nema se proda onoliko karata koliki je sedeći kapacitet dvorane.

 

Sve drugo je iživljavanje.

 

Nisam tu neki gospodin ispravni, u suštini me zabole za moj komfor, ne smeta mi ni da mi neko ceo meč sedi na leđima, bude go pijan i drogiran, da budem kao sardina..

 

.. ali svako razuman će reći da ipak neki bezbednosni standardi treba da se poštuju.

 

Kad bi izbio požar u Pioniru, bilo bi hiljade ugljenisanih. Svi izlazi su blokirani, ne može do wc-a da se ode. Dakle, nije ni moguće doći sa detetom.

 

Pritom niko više ni ne veruje u priču da takva atmosfera nešto doprinosi. Onoliko ljudi koliko ima i mesta, da navijaju koliko mogu i biće super košarkaška atmosfera.

  • Like 31
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Sarac, sta bi onaj post za Kampaca..i ogromnu lovu...sve sto napises bude kontra?

 

Pionir je sranje..neozbiljno..retko ko moze tu doci sa decom..porodica itd..al jbs to, jos ce neki navijaci dobiti mufte bar 1k karata...

 

I nek NC uz koktel objasni racunicu. Ostoja je dao plac u nekoj vukojebini..Cova vrv na Limundu prodao sve clanske karte..od saveza komunista, spsa, DA, DOS-a pa do sns-a..

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Šarac said:

 Bice dovoljno predstavnika medija pa neka postave pitanja zasto i zbog cega Kampazo nije registrovan jos uvek. 

 

 

 

 

 

Jos uvek nije registrovan? Cim se on obraca medijima znaci da postoji problem jos uvek i sve mi se cini da je Faku neizvestan i za Barsu. E svasta, ispade tacna ona sprdnja da ne mozemo da platimo toliki novac, al mozemo da obecamo...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...