jaka blazic Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 laza dr odbrane, jos jednom je to dokazao. kako je pametno pre bonusa koristio prekrsaje u 4/4 i kad ispadne posle bloka. inace pokidao. uopste igramo vrlo, vrlo dobru odbranu. mogu reci da sam veoma iznenadjen kako izgledamo. imamo visinu sto i ne cudi s obzirom na 5 petica i jos par cetvorki, spolja smo agresivni, svi daju doprinos. cak i muceni adams koji je u totalnom qrcu. luka je majstor, forma je prolazna ali klasa je vecna. prirodni talenat. dobili smo uz skoro potpuni raspad oba plejmejkera. mi smo jos totalno novi tim i neuigrani. tekmu po tekmu, sa ovakvom odbranom nema zime! samo ovakav pristup, a napad ce doci kako se igraci budu medjusobno bolje upoznali i uigrali. mozda smo pretrpani, ali ima jako puno utakmica + bice povreda i bice mesta za sve. raduljica je klasican medjed uguzivac i koristice nam u i u el + je premazan svim bojama i preiskusan. tekma prava poslastica, radonja da pozavidi. pravi aba derbi, skoro plej of intenzitet. buducnost ima zajebanu ekipu i oni su igrali odlicnu odbranu. idemo dalje, adamsa cekati, nemoguce da je ovoliko los. mozda mu samo treba jedna tekma da prokine. a nedostaju nam dva prva strelca, to sam potpuno zaboravio. takodje petrusev, svi znamo da moze opasan da bude bas kao veceras. nije dzabe bio mvp aba. idemo po prvu pobedu u el. 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Ocajno ! Nit se zna ko pije nit ko placa ! Uz Dobrica ce izgkedati za nijansu bolje ,od Nedovica nista ne ocekujem ,mislim da je ovo pretrpan roster nakaradno sacinjen ,ovoj ekipi pre svega fali krsten plej ,iskusan prekaljen 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Jebote uzmemo najboljeg igraca australijske lige i dobijemo ovo,pa da smo uzeli najboljeg iz bugarske imao bi veci doprinos.Sat tu otkucava,morao je on makar na nekon pripremnoj da dobije suteva kao da igra kod brace Pavicevic,ovako nece proigrati verovatno nikad. I posle se ljudi smeju,karikiraju kad neko kaze da treba probati sa Jovicem,pa mozemo da imamo 300 plejeva dzabe kad je Markovic iznad svih trenutno,i to osetno iznad. Ali gledacemo to da Nedovic igra 1 sto ce mu oduzeti beke poene pa ce Adams da glumi 2...krpljenje i ostala klasika kod nas.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 +/- indeksi, lazarevic -11, lazic +15, nije lazarevic zaboravio da igra odbranu, ali borba sa clyburnom je ostavila trag, zato treba imati meru u minutazi kod igraca koju su posebno optereceni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 8 minutes ago, necke said: a protiv PAO zasto ne pokusati iskoristiti i njihovo trazenje forme i domaci teren, publika bi trebalo da pruzi neku podrsku u cetvrtak... pa da iznenadimo taj mocni PAO na domacem terenu? sve je moguce 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 2 minutes ago, NikadProtivKaline said: pa da iznenadimo taj mocni PAO na domacem terenu? sve je moguce Pa vidim po komentarima ovde da smo na novou ekipe iz zgrade, pa rekoh da se kolege ovde ne ljute ako napisem da ocekujem pobedu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 imamo dobru hemiju, to je isto veoma bitno. ova pobeda nam puno znaci, jos u ovako tvrdoj tekmi. jos da dobijemo pao, pa polako. tekma po tekma i rad. luka i filip na 5 i 4 deluje jako sexy! uopste kad je petrusev u igri imam utisak da igramo sa dve petice. inace, filip je jako lepo ime! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Just now, NikadProtivKaline said: pa da iznenadimo taj mocni PAO na domacem terenu? sve je moguce nije nemoguce, imaju dan vise za odmor, manje povredjenih igraca i ukupno gledano bolji/skuplji tim. uz dobru sinergiju sa navijacima i partiju na gornjoj granici trenutne forme i uigranosti mozemo da unesemo vecu neizvesnost u ovu utakmicu od utakmice sa efesom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 9 minutes ago, djura.net said: +/- indeksi, lazarevic -11, lazic +15, nije lazarevic zaboravio da igra odbranu, ali borba sa clyburnom je ostavila trag, zato treba imati meru u minutazi kod igraca koju su posebno optereceni. Nije to baš samo do igre pojedinca iako statistika jeste pojedinačna. Ako igraš u slabijoj petorci slabiji će biti i +/- odnos. Meni je ta statistika skroz beskorisna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Just now, Sam B said: Meni je ta statistika skroz beskorisna. da ne sirimo pricu o statistici i bikiniju, tebi se svidjala lazareviceva partija veceras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Djeluje da je dobra atmosfera u ekipi, ali na terenu izgledamo disfunkcionalno i dalje. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 5 minutes ago, djura.net said: da ne sirimo pricu o statistici i bikiniju, tebi se svidjala lazareviceva partija veceras? Ne ali ja kapiram njegove limite. Njemu je ono u Turskoj plafon. Ofanzivac nikad neće biti, na skoku i defanzivno je ok ali nema ime pa ga ne respektuju sudije. Jedan prosečan hustler nivoa aba lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 5 1 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Sta je sa titom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Just now, srlepajce said: Sta je sa titom? Doživotna 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 9 minutes ago, srlepajce said: Sta je sa titom? Otisao u vecna lovista na ovom forumu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Kakav ce epski hrkljus da bude protiv PAO. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Moramo da sutnemo da bi dali neki kos 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 (edited) Cripple fight, oci su mi iskrvarile po podu Pionira.Koliko mi se ucinilo da imamo naznake koncepcije protiv Efesa, toliko mi nista nije jasno posle ove utakmice. Cinjenica je da smo osakaceni na bekovskim pozicijama i da je sve ovo jedno tesko krpljenje, al Bogme nista ja ovo ne kapiram...ako moram nesto posebno da istaknem, minuti Raduljice i uopste njegovo prisustvo u timu, su mi ipak wtf momentat sezone. I da ne zaboravim, solidno opljuvasmo sudije, a izveli smo 35 bacanja i dali 30, odnosno skoro pola poena smo dali sa penala. Da je bilo obrnuto, radili bi tenkovi😵💫 Edited October 10, 2022 by Gudura 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 15 minutes ago, srlepajce said: Sta je sa titom? Odao je tajnu frizure u gaćama i dobio trajni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Just now, Gudura said: Cripple fight, oci su mi iskrvarile po podu Pionira. 20 hours ago, Gudura said: Mozak krvari od ovog mracenja na topiku...🤕 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Hasan seckati samo 5min? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Just now, NikadProtivKaline said: 😕 Pretpostavljam da si procitao i ostatak posta? Utisak je vezan za ovo sto sam gledao uzivo veceras.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 7 minutes ago, VISOKOLETAC said: Moramo da sutnemo da bi dali neki kos 😂 Pa šta da kažeš Rajku ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts