srlepajce Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 (edited) 8 minutes ago, Perkos2 said: Mitić, Pekić, Đurković, mi ostale u sećanju onako iz prve Iste godine kk Bosna prvak u muskoj konkurenciji Sta je bila yu kosarka Edited March 29, 2023 by srlepajce 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 Danas bez Nedovica, Vildoza ce biti u sastavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 42 minutes ago, Benito said: Danas bez Nedovica, Vildoza ce biti u sastavu. Odakle to sad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 47 minutes ago, Benito said: Danas bez Nedovica, Vildoza ce biti u sastavu. Šta opet peče pljeskavice 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 Neda ulazi u formu polako. 🙂 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 Imali su koronu izmedju ostalih Neda, Lazarevic i Mitar… Bice veceras cupavo 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 1 minute ago, Carl Johnson said: Imali su koronu izmedju ostalih Neda, Lazarevic i Mitar… Bice veceras cupavo Ili to ili jača prehlada, virus kao i pola Beograda, nije bila korona ili ne kod svih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 1 minute ago, Carl Johnson said: Imali su koronu izmedju ostalih Neda, Lazarevic i Mitar… Bice veceras cupavo Znači to je bio razlog odgode meča sa Mornarom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 8 minutes ago, Filbi said: Ili to ili jača prehlada, virus kao i pola Beograda, nije bila korona ili ne kod svih. Ja prosle nedelje nisam mogao do toaleta, nikad mi u zivotu nije bilo tako, kao pokretni les, bukvalno. Sta god da je, sumnjam da ce moci da igraju kako treba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 (edited) 1 hour ago, Perkos2 said: Mitić, Pekić, Đurković, mi ostale u sećanju onako iz prve Sečam se meča, gledao sam ga kod pokojnog buraza na NBGDu, na sveže kupljenom kolor TVu EI Niš. PS E, da, tad mu se ulica još uvek bila zvala Georgi Deža. Edited March 29, 2023 by Laki21 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 nego, da dobijemo mi ovo danaske. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 1 minute ago, uini said: nego, da dobijemo mi ovo danaske. Dokle su god šanse male nada poslednja umire 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 Bitno da su nam 2/3 glavna beka uvek sposobna da igraju, sa jednim bi vec to bilo dosta teze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 6 minutes ago, necke said: Bitno da su nam 2/3 glavna beka uvek sposobna da igraju, sa jednim bi vec to bilo dosta teze. Mi najbolje igramo kad nam ne igra Vildoza ili Nedović. 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 24 minutes ago, jaka blazic said: jbt nedovic, pa dokle vise covece, dokle? cenim da je propustio 41% sezone do sad i gomilu bitnih meceva... ali nije da nismo znali i upozoravali pre sezone da bi moglo da se desi. ali nije strasno, propustio je samo mec za top 8 u atini, najbitniju tekmu u aba ligi i zavrsnicu el... dobro je da je igrao bar prvih 6 kola el... Čovek je propustio ukupno 11 mečeva od 54 koliko smo odigrali, od toga je 8 propustio zbog povrede sa priprema reprezentacije. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 3 hours ago, Laki21 said: Ista reakcija, nula povezanosti. Kada nema hemije i zajedništva (koje se ne iskazuje na team bildingu zajedničkim ručkovima) već u ovakvim situacijama, jebeš ti to. Zamislimo da je situacija bila obratna, da je npr Bentil krenuo na nekog njihovog igrača, bi li ostali stajali na strani kao pičke i širili ljubav i zajedništvo? Kako nije bilo reakcije? Pa Lazarević je uhvatio i držao Lesora. Madar je sa njihove strane razdvajao. Niko nije ni očekivao ovakvu reakciju Lesora. Prišli su kasnije i ostali, da je još neko uz Lesora krenuo na Petruševa video bi onda da li ne bi bilo pičvajza. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 Dubljevic je u prvom susretu odigrao jednu od najlosijih utakmica tako da danas ce ici vec standardno useravanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 Nema Nede, tu su Luka i Holand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 Quote Do dolaska Luke Vildoze i Fakunda Kampaca, Srbija nije bila poznata destinacija za košarkaše iz Argentine. Fudbaleri su znali da “zalutaju”, ali košarkaši ne. Za Luku Vildozu i Fakunda Kampaca se Beograd pokazao kao pun pogodak. Ponovo je o nekadašnjem plejmejkeru Real Madrida, Denvera i Dalasa, a sada Crvene zvezde govorio legendarni Luis Skola. Sada za prstižnu špansku “Marku”. – Nije me iznenadio njegov dolazak u Crvenu zvezdu, ne znam zašto misle da je to kontroverzna odluka. Smatrao je da je to najbolja odluka za njegovu karijeru u tom trenutku, a tako i meni izgleda. Crvena zvezda je evroligaški tim, igrao je dobro ali suspenzija ekipa ga je stavila u lošu poziciju. Sviđa mi se ekipa u kojoj igra – rekao je Skola. Nekada snažni košarkaš, a sada “penzioner” Luis Skola je rekao da je veliki problem “gaučosa” to što se uglavnom odlučuju za dve tri sredine – NBA, Španiju i Italiju. – Ponekad mi u Argentini imamo tendenciju da se ‘zatvorimo’ u dve-tri sredine koje su nam dobro poznate, što značajno umanjuje opcije i izbor. A, eto, imate Crvenu zvezdu, Partizan, nemačke klubove… Mnogo je mesta gde se igra dobra košarka i trebalo bi naši igrači da prošire tu bazu i zaigraju na više različitih mesta. Najvažnije je igrati Evroligu, Evrokup ili Ligu šampiona. Drago mi je što su argentinski igrači počeli malo da šire vidike – zaključio je Skola 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 Neda ušao u ritam Očekujem da u finalu propusti veći deo serije i da to bude legitiman razlog za gubitak iste 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 3 hours ago, Čočo said: Odakle to sad? Ako laze Dusko lazem ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 4 minutes ago, Benito said: Ako laze Dusko lazem ja dushko ne laze :i pa ni ti. ---- zasto hasan martin nema graficki prikaz opet? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 15 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 29, 2023 Share Posted March 29, 2023 8 hours ago, Miki28 said: Razbicemo Valensiju vcrs, 10+ razlike. Lagano. Bravo momci. Ko je sledeci? Vidjelo se da se dizemo protiv Partizana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts