realno *w Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 30 poena za 13 minuta od STa kući. Ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Vidi se reakcija - abzolut bol u penisuSent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Nekad odigraju ovako pametan i uporan napad, pa se ponadam da ima nade za ovu ekipu, ali me prva odbrana spusti na zemlju. Mislim na ovaj 2+1 Lesora, jako puno trčanja, pasova, strpljenja, da bi se došlo do laganih poena na kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Madar nikad nece biti plejmejker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Jad, beda i čemertm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Ovo bi bilo zavrseno u 1/4 da je krenuo sa najjacom postavom. Da se razumemo, ja sam se obradovao petorkom koja je pocela, ali uprkos tome sto cak i nije previse lose igrala, dozvolila je SC da nadju ritam. I dok je Zoc shvatio da ipak klinci nece moci ovo da iznesu, dosli smo do ovoga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 (edited) 1 minute ago, Carl Johnson said: Madar nikad nece biti plejmejker. I ja počinjem da sumnjam. Providnost njegovih pasova, telefoniranje kod istih, su nešto što nisam gledao nikad ranije u porfesionalnoj košarci. Šut je ok i tu se priča završava. Edited October 16, 2022 by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Ali kad se vrate Aleksa i Alen pa nam ukupan iq bude ispod 60...Gore prošli ovi naši sa sezonskim nego oni što su u kengura ulagaliSent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Drugaciji ce biti pristup i mnogo bolja igra protiv Milana. Again, ne garantujem za rezultat, samo za zalaganje i igru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 1 minute ago, Luchifer89 said: Ali kad se vrate Aleksa i Alen pa nam ukupan iq bude ispod 60.. Ja sam sad u fazonu da bi radije gledao Aleksu na kecu i njegovo loženje, nego Madara. Znam da će me i on ubiti u pojam posle par tekmi, ali eto od njega bar dočekaš neku energiju, a ne ovaj lelemudski pristup košarci koji nam priređuje Jam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Poražavajuće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Ovde ce biti neisvesne zavrsnice. Osim ako nas ne rese ranije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Rendom lik primi leđima 6 metara od koša, mi skupljamo i primamo trojku. Ovaj idiotizam nema granica i sa njime ova ekipa nema nikakvu budućnost. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Da li smo mi jedini tim koji skoro svakim angazovanjem u odbrani i borbi za loptu otvori cistu kontru rivalu? Ili primimo trojku nakon sto se izbacamo za loptu i nekako se dogmiže do protivnika? Kao da karma zeli da nas ubije u pojam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 (edited) 2 minutes ago, Alex_Serbia said: Da li smo mi jedini tim koji skoro svakim angazovanjem u odbrani i borbi za loptu otvori cistu kontru rivalu? Ili primimo trojku nakon sto se izbacamo za loptu i nekako se dogmiže do protivnika? Kao da karma zeli da nas ubije u pojam. Da, ne postoji ekipa toliko retardirana u odbrani kao mi. Barem ja nisam video takvu za 20 godina praćenja odbrane. Svaki potez je pogrešan, svaka pomoć, svako preuzimanje, zagrađivanje. Protivnici za 5 do 10 sekundi dolaze do šuta za tri iz dobre pozicije, ne postoji u odbrani tog šut, a onda još protivnik promaši i skine nam loptu iako smo se svi nabili pod koš. Malopre nam je čovek od 195 skinuo 2 lopte u napadu za redom, treća mu nekako ispala. **** Madarov stav se sad već može okarkaterisati kao bezobrazan. Edited October 16, 2022 by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Odbrana konstanto puca na Madaru. Ali je zato barem u napadu užasan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Za Danila ni danas nema mesta?Lebtejebo košarke...Sent from my SM-G998B using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Au kakav cirkus Madara, ovo je strasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Sad bi ipak bilo okej da riješimo ovaj meč Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Panter se bas mnogo uzdigao,mislim da vam on nije smeo biti kapiten nikako,kancer za ovu ekipu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Ma jebi se Madar više, užasna trojka, pa onda ne isprati svog igrača. Kakav ludak jbt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Madar popio blokadu, bunio se kod sudija, za to vreme mu igrac trci iza ledja i u kontri lagano polaze. Sramno i bedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 6 min Koprivice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Jebo sutersku ekipu koja ne moze da pogodi sut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts