gggggggg Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 izgleda da je doslo do stat correctiona u @Kolbasovoj utakmici, gde je zbog toga izgubio mec i pao na osmo mesto pa zbog toga igram sa njim u prvom kolu fantasyja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Baš krasno, tek sad sam provalio da sam ustvari izgubio oba stiskavca u poslednja dva kola usled stat correctiona...oh well, ako želiš do vrha, moraš da ideš uz strminu😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 @djole igrač na IR-u ti je u početnoj postavi, izvadi ga dok nije kasno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immanuel Kant Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 U toku je veliko finale i jako je neizvesno. Cekamo Sinsi i Bafalo da saznamo ovogodisnjeg sampiona. Poydrav za konkurenta i neka se ne nervira mnogo.😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 jebeni cam akers Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 3, 2023 Share Posted January 3, 2023 cestitke @djole na tituli, zahvali se utakmici sezone cama akersa ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Sve se kanim da uputim cestitke @djole na pobedi u ovogodisnjem fantaziju, al mi je bas katastrofalan utisak ostavilo sve ovo sto se desilo sa igracem Bafala. Valjda ce se oporaviti, a cestitke obojici finalista u svakom slucaju. Druzimo se dogodine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 I od mene čestitke ovogodišnjem šampionu na tituli 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Čestitke pobjedniku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted January 13, 2023 Author Share Posted January 13, 2023 pa hvala svima na čestitkama, s tim što ne mogu ni previše da se zahvaljujem, ipak nisam bio prisutan na draftu nego je tim pre svega izbor autopicka 😄 s tim u vezi, moram da primetim da nam je liga nažalost bila manje aktivna i manje kvalitetna ove sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted July 23, 2023 Share Posted July 23, 2023 (edited) Mogla bi lagano da krene organizacija naredne sezone. Iz B lige dolazimo @Sombor Shuffle kao ukupni pobednik i ja kao pobednik regularnog dela. Vi znate koje 2 ekipe ekipe ispadaju, pa dogovorite transfer u B, sa komesarom @karipesic A sa komesarom ove lige cemo dogovoriti nas ulaz. P.S. Sad vidim da je @djole osvojio ligu. Propadsmo skroz... Edited July 23, 2023 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted July 23, 2023 Author Share Posted July 23, 2023 najgore je sto na ovu prozivku cak i ne mogu da odgovorim kako bi trebalo! pre svega jer je istina, stvarno ste propali :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Ko je komesar lige, moglo bi se ovo skoro aktivirati. Sad vec kaskamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted August 14, 2023 Share Posted August 14, 2023 Ko je komesar lige, moglo bi se ovo skoro aktivirati. Sad vec kaskamo.Takodje ako mogu lica koja sad igraju ligu 2 da se meni jave da ih ubacim u ligu 2. A i da se dogovaramo oko vremena drafta. Nije lose napraviti nove teme... Sent from my CPH2449 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 Ne znam gde je ostatak ekipe, ali ako nema interesenata mogao bi ti opet biti komesar A lige pošto već imaš iskustva Ja sam ispao iz A lige pre par godina Kolbas. Rado ja ali nisam zasluzio plasmanom. :) Ako vam fali igraca, to je druga tema, zovite, rado cu se odazvati. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 (edited) 2 minutes ago, karipesic said: 4 minutes ago, Kolbas said: Ne znam gde je ostatak ekipe, ali ako nema interesenata mogao bi ti opet biti komesar A lige pošto već imaš iskustva Ja sam ispao iz A lige pre par godina Kolbas. Rado ja ali nisam zasluzio plasmanom. 🙂 Ako vam fali igraca, to je druga tema, zovite, rado cu se odazvati. 🙂 Greška, hteo sam da quotujem Xpertov post i predložim ga za komesara Btw, jesu li se ljudi očitovali ko igra A ligu? Slabo sam svraćao na forum pa i nisam baš u toku Edited August 15, 2023 by Kolbas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Tu sam, javite kad je draft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts