Jump to content

Live - Ostale reprezentacije


Recommended Posts

Sve jer Francuzi nemaju mozak, Fala cuva Muric oni ne mogu do kosa i onda im prave tri kontre, Luvavu gubi lopte uzima debilne suteve. I ponistise odlicno otvaranje utakmice.

 

Ali Slovenija ce imati ozbiljnih problema u nastavku ako Tobi ne bude mogao da igra. Bukvalno padaju u drugi tier favorita za medalje automatski.

Link to comment
Share on other sites

Nisam mogao nista da nadjem vezano za Tobija tako da si verovatno u pravu. Ali definitivno se nece skidati za ovu tekmu, ako je verovati Dendi (xexe)

1 minute ago, Дејо said:

22 поена од 31 укупних поена Словеније је дао Лука за 14 минута игре, нереално 

 

Luka je Thanos, treba ti ful postava, a i njih ce da nosi na ledjima. Kad nije u minus fazi nema tu odbrane. Slicno kao i za Jokaru.

Link to comment
Share on other sites

Zbog ovakvih utakmica jedino hocu Sloveniju da izbegnemo. Sve mozemo da rutiniramo, ali ovakav Doncic te dobija sam, potencijalno.

 

Niko od ostalih reprezentacija em ne imponuje em imamo resenje za njihove glavne igrace, a za Jokica resenje ne postoji. Tako da smo u prednosti.

Covek ima 27-4-4 za 15 minuta jebem ti sunce hahahah

Nekako mi zao Furnijea iako ga ne volim, neverovatno je koliko su ovi sto su sad na parketu nedorasli u smislu da isprate neke improvizacije. I posle sto je privatnik, team Furnije haha

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...