Pangea Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 14 minutes ago, alcesta said: Banjac je najgori, pa Pešikan odmah iza njega. Brrr. Da hoće makar da nauče kako se ko zove posle toliko godina, kad već melju stalno Vi ih i razlikuje, svaka čast. Ja kad slučajno čujem (dok ne prebacimo na engleski) neki od njihovih glasova, meni su isti, čujem samo zvukove koji mi bukvalno i zaista bukvalno izazivaju mučninu i ubrzan rad srca. 10 minutes ago, Elias said: Vi izgleda niste gledali tenis sa ruskim komentatorima. Skidao sam neke mečeve gde je ruski prvi audio i engleski drugi. Zaista je i njihovo komentarisanje katastrofa. Naravno, prvo što uradim je da obrišem ruski jezik iz videa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 8 minutes ago, Pangea said: Ako je 47 godina mladost, onda da, mlad sam 🙂 Ne znam što sam mislila da si dvadesetak i kusur Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Dobar zreb za Fricka. Prvo kolo kvalifikant i nepoznati Holt, 2r - pobednik meca Bedene/Cacin, 3r - Van De zandsulp kao nosilac, 2 kvalifikanta i VaVa, za 1/8 dobio Ruuda kao najjace ranigranog nosioca, tu su jos Korda, Edmund, Van Rajnthoven... Cetvrtfinale je sasvim dostizno i realno, kao na W. U 1/4 je Cicipas, koji bi mogao da se sastane s Mateom u 1/8 ako se ovaj sastavi jer ima dobar zreb.. Interesantno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Nadal se zveknuo 😶 https://thumbs.gfycat.com/ScarceAbandonedFly-max-1mb.gif Ovo je Nadal na USO i svim ostalim turnirima u poslednjih par godina, pa i duže 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Koučing da tribina dozvoljen, zato možda Cici napravi neki rezultat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Quote Koučing da tribina dozvoljen, zato možda Cici napravi neki rezultat. njemu odavno dozvoljeno to za njega nije nista novo, i telefoni radili 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 12 hours ago, Helena said: Koučing da tribina dozvoljen, zato možda Cici napravi neki rezultat. Ovo zvanično da je dozvoljen? Ima li neki link, neko detaljnije objašnjenje. Ili se zezaš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Quote Ovo zvanično da je dozvoljen? Ima li neki link, neko detaljnije objašnjenje. Ili se zezaš? https://t.co/DCZw5YzihT Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 1 hour ago, double fault said: https://t.co/DCZw5YzihT Hvala 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 Pa da krenemo-Tim odmah na Bustu Krunić i Krajinović isto igraju sutra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Šta dobro gledati večeras? Po meni, uži izbor: - Iron Hip Muki sa dobrim Čerundolom, prvi meč, tako da počinje definitivno u 17 h - Edmund protiv Ruda, - Fuksa Vs Kres, drugi meč nakon ženskog duela, oko 18.30 h - Krajinović Vs Deminoooor, drugi meč posle muškog, posle 19 h verovatno kasnije - Wawa (meni uvek zanimljiv, čak i da ga gledam debelog i trapavog) protiv Muteta, posle 19 h - pred spavanje Tim - Karen Bust, da navijamo za dobrog momka - posle ponoći... ne interesuje me Ima li šta još zanimljivo, iako sam jako zanimljiv mečevima prvog dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Sve si spomenuo, jedino još da izdvojim meč koji će svakako biti poslastica za glavnog suca i komentatore; Van De Zandschulp-Machac 😁 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Crna Simona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Vavrinka predao mec posle 2.seta. Hadad Maia dobila Konjuh sa 6:0 6:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Ne pamtim kad me je neki turnir manje zanimao.Vidim po broju postova i druge. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Trenutni rezultat Cicipas - Elahi Galan 0-6 0-5. Wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 6-0 6-1 prva 2 seta za Elahija, ali u 3S vodi Cicipas 4-1... Fricko muku muci sa izvesnim Holtom, upravo izgubio TB 2S posle dodbijenog TB 1S, bacih pogled na TB, mali igra kao possessed... Svasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Quote 1 hour ago, fradler said: Trenutni rezultat Cicipas - Elahi Galan 0-6 0-5. Wtf? Dozvoljen koučing i drugima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Cici spasio 4 ML Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Ode Cici 9. ML.. Ne razumem što se Banjac toliko uskopistio i navijao za Galana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 U situaciji sa odlicnim zrebom, na turniru gde brani samo drugo kolo (poraz od Bruksbija 2021) , jos pride ispao i Cicipas projektovani rival za QF, u dobroj formi itd ... Tejlor Hari Fric, zvani Fricko, gubi od kvalifikanta Holta 300tog na svetu i to nakon dobijenog prvog seta. Nemam odgovarajuci komentar na ovo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Koja smejurija od turnira, u prvom kolu odose Fritz i Tsitsipas. Lagana setnja za Nadala je ovo nazalost, opet ce humble, injured man da uzme GS. Kakav ratnik. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 16 minutes ago, Indig0 said: Koja smejurija od turnira, u prvom kolu odose Fritz i Tsitsipas. Lagana setnja za Nadala je ovo nazalost, opet ce humble, injured man da uzme GS. Kakav ratnik. Otvorilo se Medvedevu opasno. Lagana setnja za njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts