Jump to content

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, alcesta said:

Banjac je najgori, pa Pešikan odmah iza njega. Brrr.

Da hoće makar da nauče kako se ko zove posle toliko godina, kad već melju stalno :frusty:

Vi ih i razlikuje, svaka čast. Ja kad slučajno čujem (dok ne prebacimo na engleski) neki od njihovih glasova, meni su isti, čujem samo zvukove koji mi bukvalno i zaista bukvalno izazivaju mučninu i ubrzan rad srca.

10 minutes ago, Elias said:

Vi izgleda niste gledali tenis sa ruskim komentatorima. :lol_2:

Skidao sam neke mečeve gde je ruski prvi audio i engleski drugi. Zaista je i njihovo komentarisanje katastrofa. Naravno, prvo što uradim je da obrišem ruski jezik iz videa.

Posted

Dobar zreb za Fricka. Prvo kolo kvalifikant i nepoznati Holt, 2r - pobednik meca Bedene/Cacin, 3r - Van De zandsulp kao nosilac, 2 kvalifikanta i VaVa, za 1/8 dobio Ruuda kao najjace ranigranog nosioca, tu su jos Korda, Edmund, Van Rajnthoven...  Cetvrtfinale je sasvim dostizno i realno, kao na W. U 1/4 je Cicipas, koji bi mogao da se sastane s Mateom u 1/8  ako se ovaj sastavi jer ima dobar zreb.. Interesantno...

Posted
12 hours ago, Helena said:

Koučing da tribina dozvoljen, zato možda Cici napravi neki rezultat.

Ovo zvanično da je dozvoljen? Ima li neki link, neko detaljnije objašnjenje. Ili se zezaš?

Posted

Šta dobro gledati večeras? Po meni, uži izbor:

- Iron Hip Muki sa dobrim Čerundolom, prvi meč, tako da počinje definitivno u 17 h

- Edmund protiv Ruda,

- Fuksa Vs Kres, drugi meč nakon ženskog duela, oko 18.30 h

- Krajinović Vs Deminoooor, drugi meč posle muškog, posle 19 h verovatno kasnije

- Wawa (meni uvek zanimljiv, čak i da ga gledam debelog i trapavog) protiv Muteta, posle 19 h

- pred spavanje Tim - Karen Bust, da navijamo za dobrog momka

- posle ponoći... ne interesuje me

Ima li šta još zanimljivo, iako sam jako zanimljiv mečevima prvog dana

Posted

6-0 6-1 prva 2 seta za Elahija, ali u 3S vodi Cicipas 4-1...

Fricko muku muci sa izvesnim Holtom, upravo izgubio TB 2S posle dodbijenog TB 1S, bacih pogled na TB, mali igra kao possessed... Svasta

Posted

U situaciji sa odlicnim zrebom, na turniru gde brani samo drugo kolo (poraz od Bruksbija 2021) , jos pride ispao i Cicipas projektovani rival za QF, u dobroj formi itd ... Tejlor Hari Fric, zvani Fricko, gubi od kvalifikanta Holta 300tog na svetu i to nakon dobijenog prvog seta. Nemam odgovarajuci komentar na ovo... 

Posted

Koja smejurija od turnira, u prvom kolu odose Fritz i Tsitsipas. Lagana setnja za Nadala je ovo nazalost, opet ce humble, injured man da uzme GS. Kakav ratnik.

• Like 3
Posted
16 minutes ago, Indig0 said:

Koja smejurija od turnira, u prvom kolu odose Fritz i Tsitsipas. Lagana setnja za Nadala je ovo nazalost, opet ce humble, injured man da uzme GS. Kakav ratnik.

Otvorilo se Medvedevu opasno. Lagana setnja za njega