Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Da Barakuda, top 10 definitivno je Nightmare, ali daj i drugoj dvojici sansu …….. nadam se da ce topik zaziveti jer ja kao matorac bas i nemam vremena da jurim po Youtubetu :classic_biggrin:, niti znam nesto o DJ-isanju, pa ocekujem da drugi nabace na gotovo, samo da nisu oni Martin Garixi i slicna tinejdzerska, nicim izazvana buka ……… moze i lake note za siroke narodne mase, kao ovaj nas zemljak iz'Bosne, jeste secerlema, ali je on to ipak majstorski upakovao …… moze uz to da se kreci, pegla, sprema rucak, a moze i da se blene 2 sata u drugarice na Ibizi (Tulum, Mexico, tacnije) zeljne nocnog provoda, neke od njih bas ocajne da privuku paznju majstora sto pusta muziku 🍉

Edited by Denis Jasharevic
  • Like 2
Posted (edited)

Meni je Solomun i ovako sjajan. Da znš da bih mogao malo da se vrnem na ovo, nisam već duže vreme... Tu nam je topiče, ne damo da ode u arhivu for sure. :classic_cool:

Ceo taj album sa Just Jammin' je :Hail:

Ali nisam ni ja oduševljen ovim što je uradio u poslednjih par godina, da ne kažem čak da je bzze...

Da se vrnem na Kotlarnicu, setih se maločas da sam kačio Azymuth, brazilske matorce - jazzere, pošto sam bio iznenađen da i njih tu ima. Ali,bilo je boljih sessiona od ovog što sad ima po YT. Ovaj je zapravo "najlošiji":

Edited by Barakuda Brnabić
  • Like 1
Posted (edited)

Auu ybt, secam se da si kacio ove dinosauruse, ali nije fer, to je neki sledeci level, to bi islo na neki drugi, novi topik - Vanzemaljci …… mada kako kad ih vec ima 20 (topika) 😕 …

Daj nesto plice, sto vole mladi ☺️ , bez mnogo instrumenata, uglavnom dugmići .....

chetfaker.JPG.63a096210ed314707f48c65983d15a7c.JPG

Edited by Denis Jasharevic
  • Like 1
Posted

Meni je Solomun i ovako sjajan. Da znš da bih mogao malo da se vrnem na ovo, nisam već duže vreme... Tu nam je topiče, ne damo da ode u arhivu for sure. :classic_cool:

Ceo taj album sa Just Jammin' je :Hail:

Ali nisam ni ja oduševljen ovim što je uradio u poslednjih par godina, da ne kažem čak da je bzze...

Da se vrnem na Kotlarnicu, setih se maločas da sam kačio Azymuth, brazilske matorce - jazzere, pošto sam bio iznenađen da i njih tu ima. Ali,bilo je boljih sessiona od ovog što sad ima po YT. Ovaj je zapravo "najlošiji":

Azymuth sam slušao na Beogradskom Jazz Festivalu 2010. koji je bio jedan od boljih, spoj zvezda u nastajanju u tom trenutku kao što su Kraak & Smaak i Alice Russell i jazz dinosaurusa kao što su prvospomenuti i Charlie Haden. Istinsko uživanje!
  • Thanks 1
Posted (edited)

Nađoh još 1 Bonobo :smiley53:

Upravo mu rasparčavam anatomiju ko pastrmku :classic_biggrin:

00:00 Bonobo - Cirrus

05:00 Eliphino - More Than Me

08:00 FaltyDL - Straight And Arrow

10:00 Rocketnumbernine - Matthew And Toby (Four Tet Remix) 

16:00 Bonobo - Sapphire

20:00 Dauwd - What's There

23:00 Bonobo - Kiara (Cosmin TRG Remix)

26:00 Throwing Snow - Pyre

30:00 Floating Points - ARP3

34:00 Bonobo - All In Forms (Mike Slott Remix)

38:00 Bonobo Feat. Triana - Eyesdown (Machinedrum Remix)

44:00 Mosca - Bax 

Edited by Barracuda
  • Like 1
  • 3 weeks later...
  • uvrnuto locked this topic
  • Radoye unlocked this topic